User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Cannot connect server even though having good ping with server ip

  1. #1
    Member
    • The_game's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DX58 SO
      • CPU:
      • Intel Core i7 920
      • RAM:
      • Transcend 4GB 1333 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 260
      • Display:
      • 22" Samsung Syn 2233 LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Built In 7.1 Realtek Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • Creativee 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Logitech Cordless RumblePad 2
      • Power Supply:
      • Thermaltake Tough Power 650W 650W
      • Optical Drive:
      • HP dvd1060 DVD RW
    The_game's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shantinagar
    Posts
    56

    Default Cannot connect server even though having good ping with server ip

    I have goop ping(like 2-3 ms) with link3 and still cannot connect to COD 4 server.Every time I try to connect through direct ip it says 'server connection timed out'.And also I cannot connect to gameranger server at all,strange!
    Please help me out guys.

  2. #2
    Member
    • 61ZONE's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H55M-S2H
      • CPU:
      • INTEL core i5 650 3.2ghz
      • RAM:
      • 2+2 gb ddr3 1333mhz transcend
      • Hard Drive:
      • 500gb sata samsung F3
      • Graphics Card:
      • It's dead :(
      • Display:
      • LG 1953T 18.5 1360X768
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1, a4tech HS-800
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech x2
      • Controller:
      • normal PS2 like controller
      • Power Supply:
      • value top 500w
      • Optical Drive:
      • 22X DVD R/W Samsung
      • USB Devices:
      • TRANSCEND 8gb+ apacer 4gb
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • ?????
      • Comment:
      • Ja ase tai valo :D
      • ISP:
      • Fibernet
      • Download Speed:
      • Direct 32-40, Torrent 16-24
      • Upload Speed:
      • Console:
      • 128
    61ZONE's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Mental Treatment Center Near Your Location
    Posts
    2,881

    Default Re: Cannot connect server even though having good ping with server ip

    looks like server problem and u figured it out i guess
    Every hero has a journey. Every journey has an end.


  3. #3
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: Cannot connect server even though having good ping with server ip

    May b port issue of ur router ... chck the ports of ur router... those r needed to forwarded/open properly


  4. #4
    Member
    • The_game's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DX58 SO
      • CPU:
      • Intel Core i7 920
      • RAM:
      • Transcend 4GB 1333 Bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 260
      • Display:
      • 22" Samsung Syn 2233 LCD Monitor
      • Sound Card:
      • Built In 7.1 Realtek Sound Card
      • Speakers/HPs:
      • Creativee 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Controller:
      • Logitech Cordless RumblePad 2
      • Power Supply:
      • Thermaltake Tough Power 650W 650W
      • Optical Drive:
      • HP dvd1060 DVD RW
    The_game's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shantinagar
    Posts
    56

    Default Re: Cannot connect server even though having good ping with server ip

    Problem solved and thanks for your responses.

  5. #5

    Default Re: Cannot connect server even though having good ping with server ip

    আমার প্রাই একই সমস্যা। আমি অনেক আগেই cod4 single player শেষ করেছি। কিন্তু মাল্টিপ্লেয়ার খেলার সুযোগ হয়নি। আমার গেইমটি পিসি গেইল 2 disk এর। আমি কোড cod 4 patch 1.6, 1.7 আপডেট করেছি। কিন্তু সার্ভারের সাথে সংযোগ হতে পারছিনা। আমি ব্রডব্যান্ড চট্টগ্রাম অনলাইন লিমিটেড এর লাইন ব্যবহার করি। আমার মনে হয় বাংলায় একটি সম্পূর্ণ টিউটরিয়াল দিলে ভাল হবে কিভাবে cod4 multilayer খেলা যায়। এর জন্য সবার দৃষ্টি আকর্ষণ করছি।

Similar Threads

  1. Can'n connect on ZXOnline 24/7 Public Server v2.0
    By Gaara™ in forum CS Online
    Replies: 2
    Last Post: May 7th, 2011, 22:53
  2. cannot connect to master server
    By nahiyanm in forum CS Online
    Replies: 4
    Last Post: April 26th, 2011, 10:01
  3. Can'n connect on ZXOnline 24/7 Public Server v2.0....!
    By Codename-Scorpion in forum CS Online
    Replies: 17
    Last Post: March 3rd, 2011, 20:46
  4. Cant Connect to any CSS server!!!
    By MWApocalypse in forum CS: Source
    Replies: 2
    Last Post: December 9th, 2010, 03:23
  5. Should we put a ping limit in the Source Server ?
    By darkcrunk in forum CS Online
    Replies: 11
    Last Post: June 22nd, 2008, 13:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17739 seconds with 14 queries.