User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

  1. #1

    Default Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    My PC Intel(R) Pentium(R) D .. 2.66 GHz .. 2 GB of DDR 2 RAM .. Vedio Card : 9500 GT 1GB


    I cant Play Fifa 11, or Call of Duty : Black Ops ..

    i am a noob at this .. and this is my first post in bangla Gamer .. soo a Help would be highly appriciated ..

    Is my Processor the Problem? or the Graphics Card?

    if so can anyone recomend me a Good Processor or Graphics card?

    Thankxx in Advance

  2. #2
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    My PC Intel(R) Pentium(R) D .. 2.66 GHz .. 2 GB of DDR 2 RAM .. Vedio Card : 9500 GT 1GB


    I cant Play Fifa 11, or Call of Duty : Black Ops ..

    i am a noob at this .. and this is my first post in bangla Gamer .. soo a Help would be highly appriciated ..

    Is my Processor the Problem? or the Graphics Card?

    if so can anyone recomend me a Good Processor or Graphics card?

    Thankxx in Advance
    Your full pc is outdated

    ---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

    Post your full pc config and if you are willing to upgrade your pc then please post you budget.

  3. #3
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 Ivy bridge//Core i5-4200U
      • RAM:
      • Silicon Power 4GB DDR3 @1600 mhz(8-8-8-24-1T) // TwinMOS 4GB DDR3
      • Hard Drive:
      • WD green 500gb// Hitachi 500GB
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 960 strix// GT 750M
      • Display:
      • AOC e2043Fsk 20" LED(1600 X 900) DCR 50,000,000:1
      • Keyboard:
      • A4Tech KRS-86
      • Mouse:
      • Thermaltake azureus
      • Power Supply:
      • Antec VP450P
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW+Asus CD RW
      • Operating System:
      • Win 8.1 pro x64
    @nonymous™'s Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Unknown
    Posts
    1,490

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by SadmanBD View Post
    Your full pc is outdated
    No..... thats enough to play fifa 11 & COD black ops at med/lower
    @Rea[p]eR what really happens when u start those game?

  4. #4

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    if i have to upgrade it da budget at max 30K .. ar pc nie ki janta chao .. plz let me kno

    ---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

    bhai game open korla Fifa 11 hang kore .. ar Black Ops open korla black Screen aishe thake @@nonymous
    Last edited by Rea[p]eR; April 30th, 2011 at 00:18.

  5. #5
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    if i have to upgrade it da budget at max 30K .. ar pc nie ki janta chao .. plz let me kno
    Full pc config ta janan. Hdd, ram r psu konta jante parle suggest korte parbo.
    Ide hdd, ddr2 ram, crap psu hole oigulao upgrade kora lagbe.

  6. #6
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    if i have to upgrade it da budget at max 30K .. ar pc nie ki janta chao .. plz let me kno

    ---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

    bhai game open korla Fifa 11 hang kore .. ar Black Ops open korla black Screen aishe thake @@nonymous
    Could you play those games before? I mean kono din khelte parsen? If yes, then nutun kore Windows setup koren. Apnar pc tamon kono outdated na j ei games med/low settings e khelte parben na.

  7. #7
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by @nonymous View Post
    No..... thats enough to play fifa 11 & COD black ops at med/lower
    I meant that its pretty old so he will not be able play all games with it.

    ---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

    Black Ops r Fifa ei duita game sara r game khelbe na uni? Pc ta upgrade kora uchit.

  8. #8

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @error .. ha bhai khelsilam Fifa 11 low Config e kin2 onek hang kora .. ar Black Ops ekbar e cholsilo kintu .. ar chola nae.. ami windows re-install korsi onek bar..latest drivers o install korsi..emon problem hoi e amar..Assasins Creed 2 ekbar pura smoothe khele shesh korsi..kin2 pore jokhon abar re-install korsi..tarpor onek atkai atkai cholse..same case with Mafia 2..ami ki korbo bujhtesi na..i just need my pc to play COD,Fifa and couple of more games thats gona come out..and im willin to play in low/med settings..so ki korta pari bhai??!

  9. #9
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    I told ya that pc need more raw power

  10. #10
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    @error .. ha bhai khelsilam Fifa 11 low Config e kin2 onek hang kora .. ar Black Ops ekbar e cholsilo kintu .. ar chola nae.. ami windows re-install korsi onek bar..latest drivers o install korsi..emon problem hoi e amar..Assasins Creed 2 ekbar pura smoothe khele shesh korsi..kin2 pore jokhon abar re-install korsi..tarpor onek atkai atkai cholse..same case with Mafia 2..ami ki korbo bujhtesi na..i just need my pc to play COD,Fifa and couple of more games thats gona come out..and im willin to play in low/med settings..so ki korta pari bhai??!
    Apni judi new pc kinte na chan, tahoile ekta Gigabyte HD5670 kinen, will cost about 6,000tk. And with that apni shob games khelte parben, kono problem hobe na. IMO eita temporary best idea hobe, pore ekbare budget increase kore bhalo pc kinen

  11. #11

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @error .. accha bhaia jodi 20-23K budget die PC kinta chai [ just CPU ] taile apner recomendations ki jodi bhalo game khelta chai..Smoothe e khelta parlai khushi excees high settings lakbe na cuz oto hardcore gamer na ami..
    Last edited by Rea[p]eR; April 30th, 2011 at 01:25.

  12. #12
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    @error .. accha bhaia jodi 20-23K budget die PC kinta chai [ just CPU ] taile apner recomendations ki jodi bhalo game khelta chai..Smoothe e khelta parlai khushi excees high settings lakbe na cuz oto hardcore gamer na..
    20-23k budget korle Graphics Card hishebe apnake 5670 ee nite hobe, so tamon bhalo kichu hobe na. And 5670 is more than enough to play latest games at med-high settings

  13. #13

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @error ..bhaia ami completely noob at this stuff..soo ar ki ki nita parbo if..like ki processor and motherboard..

  14. #14
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by Rea[p]eR View Post
    @error ..bhaia ami completely noob at this stuff..soo ar ki ki nita parbo if..like ki processor and motherboard..
    Apnar motherboard ta kun brand er? And model ta ki bolte parben?

  15. #15
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @Rea[p]eR tumi ki gpu-z die tomar hardware er temp dekso? amaro almost same PC chilo n sumtimes cpu, gpu over heating er karone games onek onek slow asto and emon ki turn on o hoitona, so ami new PC na kine, 2-3 weeks por por, cpu khule dust off kore abar new thermal paste apply kore lagaitam (n also windows n hardware drivers new kore install) tarpor kisu din valo cholto, and if u do go for a new rig 30k is good enough for a mid setting games i guess, moreover u can sell off the old stuff to add more to the budget

  16. #16
    Member
    • shaikh_imtiaj's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P6X58D-E| Gigabyte G31-ES2C
      • CPU:
      • Core i7 930 @ 3.88GHZ cooled by True Spirit| E5200 @ 3.15Ghz
      • RAM:
      • Patriot 6GB DDR3 1600| Transcend 3GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 500GB|Samsung 160GB +Samsung 1TB F1
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX660 OC| Intel GMA3000
      • Display:
      • Asus MS228H LED
      • Sound Card:
      • Creative x-fi Titanium | intregreted realtek x-fi modded
      • Speakers/HPs:
      • Creative GigaworksT20 +Inspire2.1|A4tech HS-800 Gaming Headphone
      • Keyboard:
      • Newmen Backlit Gaming KB E370Logitech NewTouch 100
      • Mouse:
      • A4tech X7 747H | Logitech M90| A4tech x7
      • Controller:
      • XFX Dual analog | Xbox360 wired Controller
      • Power Supply:
      • XFX 650W Core edition|Thermaltake Litepower 400W
      • Optical Drive:
      • Benq DVD/RW, Benq DVD rom
      • USB Devices:
      • Canon Lide25| WD 500GB USB3| 16GB+8GB Transcend | 2GB PNY
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 600va
      • Operating System:
      • Windows 7 x64|Windows xp sp2+Windows 7 build7600
      • Comment:
      • A killer PC...Grrrrrr
      • ISP:
      • Link3 | Banglalion
      • Download Speed:
      • 60-70 | 100
      • Upload Speed:
      • 60-70 | 8
    shaikh_imtiaj's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Greenroad,Dhaka
    Posts
    1,107

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    Heres a config for you:

    Processor: AMD Athlon II x4 640 ~ 8.3K
    Mobo: GA-MA78LMT-S2 5.2K
    Ram: 4GB DDR3 3.2k
    Graphics Card: Gigabyte 5670 6k

    Total 22.7k

    With this pc u can play game at 1280x720 with medium high setting.

    For budget 30k just change these

    Graphics card: Gigabyte 5770 11k
    PSU: Thermaltake litepower 400w 3.2K

    Total 30.9k

    If this creates a budget problem then change the mobo to Gigabyte GA-M68MT-S2P which cost 4k then ur total cost will be 29.7K

    This config will be best for you. With this config u can play all games at 1680x1050 at medium-high setting. Whatever your pc problem just change ur cpu. Have fun
    Last edited by shaikh_imtiaj; April 30th, 2011 at 06:38.

    For secondary use: E2160 OC @2.2Ghz| Gigabyte 945GCMX| 1.5GB DDR2| Thermaltake 400w| Intel GMA 950

  17. #17

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    cod black ops er minimum conflagration ei core2duo e6600 2.4 chai so 5770 lagaleo games cholar kotha na.ami nije amar pentium d925 3.0 ghz die chalate pari nai so joto dur ami jani processor change korlei 9500 gt die cod black ops type game cholbe.

  18. #18

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @error .. bhai amar motherboard Intel er D102GGC2..accha aitai ki Core 2 Duo Support korba??
    Last edited by Rea[p]eR; April 30th, 2011 at 11:58.

  19. #19

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    kono game system supported ki na seta ai link theke check kore dekha jete pare ki ki supported ar ki ki na setao bole debe so you can check ur system here http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx

  20. #20

    Default Re: Problem With my 9500 GT 1GB , Cant Play Fifa 11,Black Ops, PLEASE HELP

    @pallab7 .. bhai eikhane to khali amar Processor Failed dekhaii ar baki shob pass .. Black Ops er jonne

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Call Of Duty 7 : Black Ops
    By anik_lc in forum Call of Duty
    Replies: 877
    Last Post: June 11th, 2013, 12:30
  2. CoD 7 cod7 Black ops NO SOUND
    By furiousTaher in forum Call of Duty
    Replies: 8
    Last Post: March 14th, 2011, 15:52
  3. CoD 7 Problem in Running Black Ops
    By gamefreak in forum Call of Duty
    Replies: 11
    Last Post: February 5th, 2011, 15:22
  4. CoD 7 can't start cod black ops
    By @nonymous™ in forum Call of Duty
    Replies: 10
    Last Post: January 4th, 2011, 02:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32187 seconds with 14 queries.