User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Qubee's New Speed

  1. #1

    Default Qubee's New Speed

    Qubee has doubled there speed yet the consumers will still pay what they used to pay. Plz qubee users do let us know how is the new speed !!!

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Qubee's New Speed

    Go take a look at the facebook group, you'll know what 'really is up'.

    It's no increase at all, since they'll take that '2x' away as soon as you really start using it.

  3. #3
    Member
    • EaGL1337's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2H in Thermaltake Dokker
      • CPU:
      • Intel Core i5 750, 2.66 GHz, 8MB L3 Cache, Quad Core
      • RAM:
      • 2x2GB DDR3 1333MHz (Total 4GB)
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG Spinpoint F3 HD502HJ 500GB
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 6950 2 GB GDDR5 @ Stock clocks
      • Display:
      • Samsung 943NWPLUS 19 inch widescreen LCD display
      • Sound Card:
      • Integrated Realtek High Definition Audio System
      • Speakers/HPs:
      • Altech Lansing VS2621 2.1 Speaker System/TT Esports Shock One Gaming Headset
      • Keyboard:
      • A4 Tech multimedia keyboard
      • Mouse:
      • Razer Taipan 4G
      • Power Supply:
      • Delta 550W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD writer 24X
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32 bit
      • Comment:
      • After the upgrade, this thing kicks a$$!
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 64KB before 8PM. 160 KB after 8PM
      • Upload Speed:
      • Same as above
      • Console:
      • 2
    EaGL1337's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,424

    Default Re: Qubee's New Speed

    Im still getting 2x speed. Thats right, STILL. BUT there is a catch. Poor network performance compared to a few months ago. Back then I could connect in a jiffy, now I have to adjust the modem's placing very carefully until I get a damn signal. Even then the stupid thing keeps turning off and et voila! No net.

  4. #4

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Go take a look at the facebook group, you'll know what 'really is up'.

    It's no increase at all, since they'll take that '2x' away as soon as you really start using it.
    Lolz well Bangladesh ar bhalo hoite parlo na !!!

  5. #5

    Default Re: Qubee's New Speed

    Sheitai hoisey mone hochhey... once word got around.. existing users were happy ... more ppl joined ... boom goes the speed back to the original plateau.

    Or does this have to do with over-use? I should guess not cuz they put the statement like this: 'bandwidth increased UPTO...' UPTO is a very dangerous word that has been used by businesses through-out time to cheat customers. Many consumer protection Acts have long lists of law and by-laws against this word.

    UPTO double -- does not mean 'double'. If u had 100, UPTO double would mean anywhere between 100 to 200.

    Qubee just did that. probably Benga-lion will also do the same.

  6. #6

    Default Re: Qubee's New Speed

    Banlgalion did 1st i guess then Qubee saw that many user are goin for Banglalion so they used the same trick i think. This is just so wrng !!

  7. #7
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Qubee's New Speed

    Guys Qbee users already get a LOT OF SPEED for good price so whats yo complain about ? It was a bonus now some unlucky people have lost it but its not a big deal really because you are still getting good bandwidth at good price.

  8. #8
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by HeLL]deathknight View Post
    Guys Qbee users already get a LOT OF SPEED for good price so whats yo complain about ? It was a bonus now some unlucky people have lost it but its not a big deal really because you are still getting good bandwidth at good price.
    No, we are not. 512kbit/s at 2.6k is not a justified price. Go check your head please, as I'm pretty sure you yourself who pays nothing for 'good' internet wouldn't pay for this.

  9. #9
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB & Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5" LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    No, we are not. 512kbit/s at 2.6k is not a justified price. Go check your head please, as I'm pretty sure you yourself who pays nothing for 'good' internet wouldn't pay for this.
    Link3 er 512kbps 1400tk (i.e almost half of that)
    BTCL er price reduce hoile obosshoi 512kbps er daam <1400tk hobe.. So, qubee er kono daam thakbe na amader kase..
    seeing is believing..

  10. #10
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Qubee's New Speed

    wow it was a promotional trick ???

  11. #11
    Member
    • 61ZONE's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H55M-S2H
      • CPU:
      • INTEL core i5 650 3.2ghz
      • RAM:
      • 2+2 gb ddr3 1333mhz transcend
      • Hard Drive:
      • 500gb sata samsung F3
      • Graphics Card:
      • It's dead :(
      • Display:
      • LG 1953T 18.5 1360X768
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1, a4tech HS-800
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech x2
      • Controller:
      • normal PS2 like controller
      • Power Supply:
      • value top 500w
      • Optical Drive:
      • 22X DVD R/W Samsung
      • USB Devices:
      • TRANSCEND 8gb+ apacer 4gb
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • ?????
      • Comment:
      • Ja ase tai valo :D
      • ISP:
      • Fibernet
      • Download Speed:
      • Direct 32-40, Torrent 16-24
      • Upload Speed:
      • Console:
      • 128
    61ZONE's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Mental Treatment Center Near Your Location
    Posts
    2,881

    Default Re: Qubee's New Speed

    but still winty dload 100+gb ........
    Every hero has a journey. Every journey has an end.


  12. #12
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    No, we are not. 512kbit/s at 2.6k is not a justified price. Go check your head please, as I'm pretty sure you yourself who pays nothing for 'good' internet wouldn't pay for this.
    Dude I have a net in my home for which a I have to pay 1500tK for 256kbps. So you guys are least better off than mine.

  13. #13
    Member
    • 61ZONE's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE GA-H55M-S2H
      • CPU:
      • INTEL core i5 650 3.2ghz
      • RAM:
      • 2+2 gb ddr3 1333mhz transcend
      • Hard Drive:
      • 500gb sata samsung F3
      • Graphics Card:
      • It's dead :(
      • Display:
      • LG 1953T 18.5 1360X768
      • Sound Card:
      • Built-in
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2:1, a4tech HS-800
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech x2
      • Controller:
      • normal PS2 like controller
      • Power Supply:
      • value top 500w
      • Optical Drive:
      • 22X DVD R/W Samsung
      • USB Devices:
      • TRANSCEND 8gb+ apacer 4gb
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • WINDOWS 7 64 bit
      • Benchmark Scores:
      • ?????
      • Comment:
      • Ja ase tai valo :D
      • ISP:
      • Fibernet
      • Download Speed:
      • Direct 32-40, Torrent 16-24
      • Upload Speed:
      • Console:
      • 128
    61ZONE's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    A Mental Treatment Center Near Your Location
    Posts
    2,881

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by HeLL]deathknight View Post
    Dude I have a net in my home for which a I have to pay 1500tK for 256kbps. So you guys are least better off than mine.
    LOL atleast u can play MP and Server
    I pay 1k for 200kbps with no MP+server
    Every hero has a journey. Every journey has an end.


  14. #14
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Qubee's New Speed

    See only VERY FEW Link3 users are lucky most ISPs are just sucky like any other thats why I said so.

  15. #15
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Qubee's New Speed

    Still doesn't justify that price, sadly :\

    Contacted Brac today, they're happy to provide 768kbit/s at 2k. Qubee can go stuff itself =_=

  16. #16
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by wintereise View Post
    still doesn't justify that price, sadly :\

    contacted brac today, they're happy to provide 768kbit/s at 2k. Qubee can go stuff itself =_=
    768 @2k ? Only ?! Wtf !!!!

  17. #17
    Member
    • shamir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel 945 GCNL
      • CPU:
      • Intel Duel Core
      • RAM:
      • 2 GB
      • Hard Drive:
      • 160 GB
      • Graphics Card:
      • on board
      • Display:
      • Samsung SynC Master 550s
      • Sound Card:
      • Creative sound blaster live
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5:1 Inspire, HeadPh: A4Tech &amp; Cosonic
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech
      • Controller:
      • Genius, game khelte khelte bhainga falaisi :-P
      • USB Devices:
      • I hav 3 Pen Drives: 8 GB Transcend, 256 non branched and 128 Kingstone
      • UPS:
      • Previous: Micro, Now: Rahim Afroz
      • Operating System:
      • Win XP
      • ISP:
      • Now, Link3. Previously Smile Broadband
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    shamir's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Eskaton
    Posts
    431

    Default Re: Qubee's New Speed

    Go for BRACNET? I thing it will be a wrong decision. BRAC NET Sucks. 1 of my friend used it. Lots of fluctuation and poor customer support. Think twice before move.

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Still doesn't justify that price, sadly :\

    Contacted Brac today, they're happy to provide 768kbit/s at 2k. Qubee can go stuff itself =_=
    http://banglagamer.com/signaturepics/sigpic1255_4.gif

  18. #18
    Sola Boot Muri™
    • Deep -xCross-'s Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS G41T-R3
      • CPU:
      • Intel Pentium D E5400 (@2.7Ghz)
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR3 (@1066MHz)
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar BLACK 1TB &amp; Seagate GoFlex Desk External 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATi Radeon 5550
      • Display:
      • DELL P2211H 21.5&quot; LED LCD (@1080p)
      • Sound Card:
      • Creative Audigy Value 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative GIGAWORKS T3 / Bose IE2
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Microsoft Comfort Mouse 6000
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lightpower 430W
      • Optical Drive:
      • UPS:
      • GreenPower 600VA powered by a 85AH IPS Battery which gives me 3.5hours of backup
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 32bit (Pirated)
      • Comment:
      • Not so bad for normal usage. I don't have any time to play games right now.
      • ISP:
      • Link3 1532kbps Night Doubler
      • Download Speed:
      • 180-360
      • Upload Speed:
      • 180*360
      • Console:
      • 8
    Deep -xCross-'s Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    2,390

    Default Re: Qubee's New Speed

    I used to use BracNet.. shittiest ISP ever..
    seeing is believing..

  19. #19

    Default Re: Qubee's New Speed

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Still doesn't justify that price, sadly :\

    Contacted Brac today, they're happy to provide 768kbit/s at 2k. Qubee can go stuff itself =_=
    Will b waiting to hear ur feedback, mate.
    But as per what I heard, it is a mundo sucky ISP.

  20. #20
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: Qubee's New Speed

    So you see my point winty ?!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. qubee's speed has doubled
    By mr_08 in forum WiMAX
    Replies: 103
    Last Post: May 1st, 2011, 21:28
  2. Qubee sucks
    By somik in forum WiMAX
    Replies: 48
    Last Post: April 22nd, 2011, 18:52
  3. Problem regarding Qubee
    By EBL.Mantis in forum WiMAX
    Replies: 0
    Last Post: October 30th, 2010, 10:27
  4. Qubee or BTCL?
    By hasib981 in forum Internet
    Replies: 10
    Last Post: December 20th, 2009, 11:30

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30736 seconds with 14 queries.