User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

  1. #1
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Angry sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    matro gotokal gpu ta lagalam.... but 1 diney eto problem ditese... ...1st of all. battlefield bad company 2 chole na.. game start er somoy monitor a black ekta scene ashe then automatic game off hoye jaitese.... abar desktop er icon gular o problem hoy jemon icon gular niche deep ekta shadow pore... nd lekha gula clear dekha jay na... mone hosse ekta lekhar upor arekta lekha.... overwriting er moto..... nfs shift choltese...but choto ekta screen a... maximize hoy na....... ki korbo kisui bujhtesi na... catalyist reinstall disi kaj hoy nai... ..abar onno game thiki choltese... mafia 2 choltase..smoothly 60 fps a....... amar tar cataylist version 10.9... win xp sp3 ,550 watt gigabyte psu , 2 gb ddr2 ram nd core2duo 2.93 processor amar..... PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE HELPPPPPPPPPPPPPPPPP GUYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS........

  2. #2
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    Give a clean win7 32bit install. Then install 10.10ehotfix or 11.1a hotfix...
    here 11.1ahotfix dl from guru3d

    11.4 whql driver is out/will be out soon today/tommorrow in amd site...it is also stable i think.

  3. #3
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    not win 7.... ei problem er solve ki xp tey hobe na????????? new driver install korle performance barbe?????

    ---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

    please help or i will suicide

  4. #4
    Member
    • Reventon's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H67MA-D2H
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 3.1 ghz.
      • RAM:
      • 4 GB DDR3 1600 BUS CL7 OCZ FATALITY EDITION
      • Hard Drive:
      • WD CAVIER BLACK 1 TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD 7870 GHZ edition
      • Display:
      • PHILIPS 224EL LED 1080p HDMI+DVI
      • Sound Card:
      • ON BOARD
      • Speakers/HPs:
      • 4:1 creative inspire
      • Keyboard:
      • a4 tech
      • Mouse:
      • a4 tech
      • Power Supply:
      • COOLER MASTER SILENT PRO 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung.
      • Operating System:
      • win 7
      • Comment:
      • should be better
      • Console:
      • 16
    Reventon's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Moghbazar
    Posts
    1,765

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    seems anouther **** ucc strike... try to upgrade driver though...
    Last edited by Reventon; April 27th, 2011 at 12:01.

  5. #5
    Member
    • knroeoueqisk's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-USB3 (Socket 1156)
      • CPU:
      • Intel Core i5 750
      • RAM:
      • Twinmos 2.0GB Single-Channel DDR3 1333
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 1 TERABYTE F3 & 250 GB F1 Sata Hard Drives
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE ATI Radeon HD 5770 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster LCD [email protected] 1360x768
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic head phone
      • Keyboard:
      • Perfect keyboard
      • Mouse:
      • Delux optical mouse
      • Controller:
      • Normal Non brand gamepad
      • Power Supply:
      • Thermalake TR2 500 watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X Dvd Writer
      • Operating System:
      • Windows XP Professional 32-bit SP3 and Windows 7
      • Comment:
      • i am happy with it.
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 15 Kilobytes - 64 Kilobytes
      • Upload Speed:
      • 5-15 kilobytes

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,085

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    btw guys he couldn't find integrated graphics option in mobo bios.so he couldn't disable integrated graphics.maybe that is causing the problem and the external pci card is not active due to that reason.

    ---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

    any way to disable integrated graphics from windows xp without using the bios?

  6. #6
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    mohiuddin vai bolse... dg41 mobo te disable kora laage na..... tobou ami dusable korsi devics manegar theke.. nd pci kaj korste.. cz aage je game gula hoto na ogula choltese

  7. #7
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    ok, then give a clean install of whatever window u want...
    It is highly recommended when u switch to a new gfxcard.patience...

  8. #8
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    e: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    btw guys he couldn't find integrated graphics option in mobo bios.so he couldn't disable integrated graphics.maybe that is causing the problem and the external pci card is not active due to that reason.

    ---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

    any way to disable integrated graphics from windows xp without using the bios? ..............................



    yes ami eta device manegar thekey disable korsi... bios charay


    ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ----------

    nfs shift er screen boro hoy na kan??? kalke raate khellam boro screen a... bt aj screen choto.... huh

    ---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

    xp notun kore setup dibo????

    ---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

    oi oi shift er problem thik hoise... my documents a nfs shift folder a ekta xml file silo.. ota delete korsi...

  9. #9
    Member
    • emroz_2272's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8P67 Pro (B3, Rev 3.0)
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K (Turbo @4.5 GHz) // CM Hyper 212+ (Push-Pull: CM XtraFlo 120mm x 2)
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws X DDR3 1600MHz 9-9-9-24 (2x4GB)
      • Hard Drive:
      • Crucial MX100 256GB // Samsung F1 500GB // Toshiba 3 TB // HGST Touro 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 980Ti Gaming G1
      • Display:
      • Viewsonic VX2270S 21.5+Asus VE247 23.6+Viewsonic VX2270S 21.5 5760x1080 Surround
      • Sound Card:
      • Xonar STX
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C // Panasonic HTF 600
      • Keyboard:
      • Microsoft Sidewinder X4
      • Mouse:
      • Bloody V3 // SteelSeries QcK Heavy
      • Controller:
      • Generic
      • Power Supply:
      • XFX Black Edition 750W // Seasonic S12II 620W (Backup) // CM HAF 912 Advanced
      • Optical Drive:
      • Samsung 24x DVD-RW
      • USB Devices:
      • Vantec Nexstar USB 3.0 External 2.5/3.5 Dock
      • UPS:
      • Acme 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Professional x64
      • Benchmark Scores:
      • Not into benchmarking!
      • Comment:
      • Makes me delirious! :) :p
      • ISP:
      • Agni Online 3/6 Mbps
    emroz_2272's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Gulshan, Dhaka
    Posts
    1,278

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    after installing a dedicated gpu, the IGP is automatically disabled or overridden. sometimes what happens is that the igp still shares ram from the main ram. rather than disabling it from device manager, go to bios and disable it from there.

    Also, a fresh install of windows and the latest graphics drivers should alleviate your problems......hopefully.......

  10. #10
    Moderator
    • Red Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z68X-UD5-B3
      • CPU:
      • Intel Core i5-2500K Sandy Bridge @4.00 GHz with Corsair H75 LC
      • RAM:
      • AVEXIR - Core Series 8GB(4GBX2) 1600MHz @9-9-9-24
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 Evo 250GB SSD + Seagate Barracuda (4TB+3TB) HDD
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 960 2GB
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS Panel Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-FI Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing expressionist ultra MX6021
      • Keyboard:
      • Corsair Vengeance K70 Mechanical Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V9C/Razer Goliathus Fragged Control Edition
      • Controller:
      • XBOX One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart SE 630M || Cooler Master HAF 912 Advance Mid Tower Case
      • Optical Drive:
      • Pioneer DVD RW
      • USB Devices:
      • Transcend V60 8GB, Apacer 2GB pen drive
      • UPS:
      • RahimAfroz 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10™ Pro 64 Bit
      • Comment:
      • My PC is my life......
      • ISP:
      • ICC
      • Download Speed:
      • 8mbps
      • Upload Speed:
      • 4mbps
    Red Devil's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    1,984

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    Quote Originally Posted by MasterOfDeath View Post
    matro gotokal gpu ta lagalam.... but 1 diney eto problem ditese... ...1st of all. battlefield bad company 2 chole na.. game start er somoy monitor a black ekta scene ashe then automatic game off hoye jaitese.... abar desktop er icon gular o problem hoy jemon icon gular niche deep ekta shadow pore... nd lekha gula clear dekha jay na... mone hosse ekta lekhar upor arekta lekha.... overwriting er moto..... nfs shift choltese...but choto ekta screen a... maximize hoy na....... ki korbo kisui bujhtesi na... catalyist reinstall disi kaj hoy nai... ..abar onno game thiki choltese... mafia 2 choltase..smoothly 60 fps a....... amar tar cataylist version 10.9... win xp sp3 ,550 watt gigabyte psu , 2 gb ddr2 ram nd core2duo 2.93 processor amar..... PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE HELPPPPPPPPPPPPPPPPP GUYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS........
    Just install OS & latest driver. It will solve your problem! & abt shift, pressing ALT+ENT will do the job.

  11. #11
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    Quote Originally Posted by MasterOfDeath View Post
    please help or i will suicide
    EPIC XD!

    And Win XP SP3? Is it the one that's made by ITNext which has a BMW theme and wallpaper when you first installed it? If yes, either get a clean copy of Win XP SP"3" from some other shop, or downgrade to SP2. That so called SP3 is bull¤¤¤¤!

  12. #12
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    na...eta itnext theke kini nai

    ---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

    r etate itnext er logo o nai

    ---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

    hey........ arekta problem ..eta gpu problem na obosso.... nfs shift 2 unleshed intall er jonne 2 ta disk theke file gula eki folder a copy korte hoy...... 1st disk ta copy hoise thik moto... bt 2nd disk ta copy korar somoy sesh dike ar copy hoy na....Lekha ashe ::: Cannot copy group 6 :data error (cyclic redundancy check)......... eita abar ki???????????? pls reply

  13. #13
    Member
    • samiulislam16's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H55M-S2H (with crossfire support)
      • CPU:
      • Core i7 860 2.93ghz
      • RAM:
      • Transcend 4+4 gb ddr3 1333 bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 1tb+250gb, Hitachi 2tb, Transcend 128gb ssd370s
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7870 ghz dualX
      • Display:
      • Asus 22 inch LED MS228H
      • Sound Card:
      • Realtech Hd 8 channel Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Newmen M560
      • Controller:
      • Dilong usb controller
      • Power Supply:
      • Thermaltek Toughpower Grand 750w 80+ GOLD
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Webcam A4tech 8mp, transcend 8gb pendrive
      • UPS:
      • Sigma 640va
      • Operating System:
      • Windows 10 64bit
      • Comment:
      • Good enough
      • ISP:
      • Smile/BDcom
      • Download Speed:
      • 150
      • Upload Speed:
      • 200
    samiulislam16's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    781

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    Quote Originally Posted by MasterOfDeath View Post
    na...eta itnext theke kini nai

    ---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

    r etate itnext er logo o nai

    ---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

    hey........ arekta problem ..eta gpu problem na obosso.... nfs shift 2 unleshed intall er jonne 2 ta disk theke file gula eki folder a copy korte hoy...... 1st disk ta copy hoise thik moto... bt 2nd disk ta copy korar somoy sesh dike ar copy hoy na....Lekha ashe ::: Cannot copy group 6 :data error (cyclic redundancy check)......... eita abar ki???????????? pls reply
    ekhon arki CD paltaite hobe
    ar nahole onno arek pc theke copy korte hobe


    Guess what??? scan it??:

    Good enough GAMING RIG

    HApPy GAMing

  14. #14
    Member
    • MasterOfDeath's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel core 2 Duo E7500 2.93Ghz
      • RAM:
      • Team 2 GB x 2 DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 320GB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Ati Radeon HD 5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 933 18.5'' LCD
      • Sound Card:
      • Realtake Built In
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire T3130
      • Keyboard:
      • Value-TOP
      • Mouse:
      • Suntech
      • Power Supply:
      • Gigabyte Superb 550 watt
      • Optical Drive:
      • Asus
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Download Speed:
      • 25KBps
      • Upload Speed:
      • 10KBps

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mirpur
    Posts
    28

    Default Re: sapphire hd 5770 problems.. need help !!!!

    Hmmm eta cd tey problem......... onno pc teo same obosta

Similar Threads

  1. SAPPHIRE 5770 vs GIGABYTE 5770-- Which is better?
    By VANGUARD in forum Help - PC Buying
    Replies: 47
    Last Post: April 25th, 2011, 23:10
  2. Want to Buy Want to buy Sapphire 4870 toxic 1gb or sapphire 5770 1gb
    By Camouflage in forum Shop - Gadgets
    Replies: 31
    Last Post: October 6th, 2010, 11:06
  3. Replies: 8
    Last Post: September 26th, 2010, 14:13
  4. Sapphire 5770 Graphics issue
    By Nafis Iqbal in forum Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: September 13th, 2010, 14:05
  5. Replies: 105
    Last Post: January 3rd, 2010, 21:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25624 seconds with 14 queries.