User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Thread: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

  1. #1
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Wink Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    Hello People of BG,I Want to Know if there are any Good ISP For Gaming with the XBOX 360 in Shymoli, Dhaka,Is LINK3 Available There,Thanks If you helped.

  2. #2
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    dont take link3 for now if available. They have gone bad.

  3. #3
    Member
    • TheNutKicker's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intergated
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo T6500
      • RAM:
      • 4GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 320 GB 5400 RPM
      • Graphics Card:
      • ATI Mobility Radeon 4650 1GB
      • Display:
      • 1600x900
      • Mouse:
      • Keypad
      • USB Devices:
      • 4GB Flash Drive,1GB Flash Drive
      • Operating System:
      • Genuine Vista 64 Bit
      • Comment:
      • A Medium End Laptop,Nuff said
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 60
      • Upload Speed:
      • 10
      • Console:
      • 138
    TheNutKicker's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,331

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    Then ok,Does anybody know a Good ISP for XBOX Live that has good ping,etc latency.

  4. #4

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    Banglalion or qubee is pretty good.
    My friend sometimes plays euro servers on his ps3 with a 512 kbps line from banglalion.

  5. #5
    Member
    • ELITEGUY's Gadgets
      • Motherboard:
      • Dell Inspiron 1440
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
      • RAM:
      • 2.00 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 300 GB + 500 gb portable transcend hdd
      • Graphics Card:
      • built in
      • Display:
      • 19" HD LCD LG monitor & DELL Inspiron 16" laptop
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • Samsung
      • Controller:
      • xbox 360
      • USB Devices:
      • Webcam 5mp , A4 tech and few pen drives :/
      • Operating System:
      • windows 7 32 bits
      • Comment:
      • I'm a console games, so the PC rig very rarely matters
      • ISP:
      • ZipBD
      • Download Speed:
      • 50
      • Upload Speed:
      • 35
      • Console:
      • 10
    ELITEGUY's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central Mid
    Posts
    896

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    your best bet should a broadband connection..

  6. #6
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    Quote Originally Posted by Akash434 View Post
    Banglalion or qubee is pretty good.
    My friend sometimes plays euro servers on his ps3 with a 512 kbps line from banglalion.
    No, Banglalion and Qubee are NOT recommended for gaming.

  7. #7
    Member
    • W1C|<3D's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo
      • RAM:
      • 3GB
      • Hard Drive:
      • Samsung
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 9500 1 GB[factory overclocked]
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • A4TECH GK-85
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Power Supply:
      • 500 watt
      • Optical Drive:
      • ASUS Sata DVD RW
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • RAM 5.5,HDD 5.8,Processor 6.4,Gaming Graphics 6.2
      • Comment:
      • Meh....
      • ISP:
      • BTCL ADSL
      • Download Speed:
      • 64+
      • Upload Speed:
      • 30+
    W1C|<3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Narnia :O
    Posts
    4,895

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    What ever you do don't take WiMAX. You'll lag even with low ping.
    No 7. No discussion, sharing or referencing game hacks.
    BG Rule Book

  8. #8
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    Link3 is the only solution :/

  9. #9
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    with wimax u cant even dream of good pings.
    Ur best bet will be Smile/BDcom if available or u can take BTCL.

  10. #10
    Member
    • ELITEGUY's Gadgets
      • Motherboard:
      • Dell Inspiron 1440
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
      • RAM:
      • 2.00 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 300 GB + 500 gb portable transcend hdd
      • Graphics Card:
      • built in
      • Display:
      • 19&quot; HD LCD LG monitor &amp; DELL Inspiron 16&quot; laptop
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • Cosonic
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • Samsung
      • Controller:
      • xbox 360
      • USB Devices:
      • Webcam 5mp , A4 tech and few pen drives :/
      • Operating System:
      • windows 7 32 bits
      • Comment:
      • I'm a console games, so the PC rig very rarely matters
      • ISP:
      • ZipBD
      • Download Speed:
      • 50
      • Upload Speed:
      • 35
      • Console:
      • 10
    ELITEGUY's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central Mid
    Posts
    896

    Default Re: Good ISP For Gaming in Shymoli Dhaka with XBOX 360

    well it's not true that you can't play properly with qubee..but if you plan on taking qubee you gotta take the uch modem and connect your laptop and xbox 360 by an ethernet wire, so that's a quite a bit of work..so just take a broadband use a router if you want to and your ready to go..i'd recommend BTCL..

Similar Threads

  1. Any good isp's in Puran dhaka?
    By acE.Shanny in forum ISP
    Replies: 3
    Last Post: July 2nd, 2013, 00:11
  2. Moving From Xbox 360 to PS3 good idea?
    By Rakin the Devil in forum XBOX
    Replies: 23
    Last Post: February 16th, 2011, 14:16
  3. Replies: 5
    Last Post: November 29th, 2010, 09:33
  4. Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
    By Tarik in forum Others PC Hardware
    Replies: 11
    Last Post: March 20th, 2010, 22:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21462 seconds with 14 queries.