User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: Is Link3 available in Mirpur?

  1. #1
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Is Link3 available in Mirpur?

    Is Link3 available in Mirpur.......if so wats their contact number.......?

  2. #2
    Member
    • cyanid3's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi 760Gm p33
      • CPU:
      • Amd Athlon x4-640
      • RAM:
      • 4GB siliconpower DDR3
      • Hard Drive:
      • 540GB
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 192EL2SB 18.5"
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • LOGIC waterproof + dustproof
      • Mouse:
      • A4tecH 2x
      • Controller:
      • VINYSON
      • Power Supply:
      • TT 500W
      • Optical Drive:
      • Liteon 24x Label Tag DVDRW
      • Operating System:
      • WIN 7 x86
      • Comment:
      • goriber pc
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 60
      • Console:
      • 128
    cyanid3's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    West Panthapath.
    Posts
    780

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    link3 bal! :'(

  3. #3
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?


    link3 bal! :'(
    y man????????

  4. #4
    Member
    • swordenium's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG33FB
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E8400
      • RAM:
      • Transcend 2GB DDR2
      • Hard Drive:
      • Samsung 250GB HDD
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon 4830 512MB
      • Display:
      • Dell 2209WA
      • Comment:
      • Very satisfied for casual gaming
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 48KB/sec
      • Upload Speed:
      • 32KB/sec
    swordenium's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Uttara, Sector# 3, Dhaka
    Posts
    568

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    link3 baaaaal asholei :'(


    "I'm a massive computer game geek, and people keep telling me to get a life.
    Then I thought to myself, I don't need to get a life, I'm a gamer so I have lots of lives."

    "Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become."

  5. #5
    Member
    • SinisterFahim's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-945GCMX-S2
      • CPU:
      • Core 2 Duo E4500
      • RAM:
      • Twinmos 1GB + 2GB = 3GB DDR2 (800 Mhz)
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB
      • Graphics Card:
      • ATi Radeon X1050
      • Display:
      • Asus MS228H
      • Sound Card:
      • On-Board......
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500. (Going To Get A Microlab SOLO 7C ASAP)
      • Keyboard:
      • A4 Tech Basic Keyboard
      • Mouse:
      • Genius 120 NetScroll
      • Controller:
      • Don't Have One For PC Gaming..........
      • Power Supply:
      • Generic 440W.....
      • Optical Drive:
      • Lite-On 16X Combo & ASUS 24X Dual Layer DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 25M2 500GB External HardDrive ll Apacer 8GB AH324 ll Apacer 8GB AH332 ll Transcend V30 8GB
      • UPS:
      • Mercury 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 (62-Bit)
      • Comment:
      • Sucks, I Know........!!!!
      • ISP:
      • Banglalion WiMax
      • Download Speed:
      • 512kbps OR 64KB/s
      • Upload Speed:
      • 128kbps Or 16KB/s
      • Console:
      • 2
    SinisterFahim's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Home........
    Posts
    1,972

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    Kaaan bhai baaaaaaaal keno?

  6. #6
    Member
    • master_tanjid's Gadgets
      • Motherboard:
      • HP-Intel HM65
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 2410m @ 2.30GHz
      • RAM:
      • 4.00 GB Single-Channel DDR3
      • Hard Drive:
      • 640GB Western Digital WDC
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon HD 6750m 1gb ddr5
      • Display:
      • Generic PnP Monitor ([email protected])
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing
      • Optical Drive:
      • HP dvd rom
      • Operating System:
      • windows 7 premium 64bit
      • ISP:
      • Maxis Broadband
      • Download Speed:
      • 500
      • Upload Speed:
      • 200

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Jalan Gombak, Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    2,300

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    guess u didnt check the link3 thread!

  7. #7
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    To answer the actual question, no. Their home connections are not given out in Mirpur, but if you'd like dedicated bandwidth, they're willing to go to even Pabna for that.

  8. #8
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • GIGABYTE H61M-S2P-B3
      • CPU:
      • Intel i3 2100
      • RAM:
      • Transcend 4 GB x1 [1333]
      • Hard Drive:
      • Samsung 2TB
      • Graphics Card:
      • ATI HD 6670
      • Display:
      • Samsung 20" LED
      • Keyboard:
      • DELL
      • Mouse:
      • DeathAdder/G400/X7
      • Controller:
      • XFX
      • Power Supply:
      • TR2-420W
      • Optical Drive:
      • ASUS 24X DVD-RW
      • UPS:
      • Apollo Dx 800 VA+ 70 Ah Betterry
      • Operating System:
      • Windows 7 32bit
      • ISP:
      • U-turn
      • Download Speed:
      • 38
      • Upload Speed:
      • 128
    Gaara™'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Adabor, R-17
    Posts
    425

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur?

    @Wintereise can u suggest any good ISP with sharing bandwidth in Mirpu 11.5 (Share Egaro)/ Pollobi ext. ?

  9. #9
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    To answer the actual question, no. Their home connections are not given out in Mirpur, but if you'd like dedicated bandwidth, they're willing to go to even Pabna for that.
    And with that comes insane costs...

  10. #10
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur?

    Quote Originally Posted by Sabbir9985 View Post
    @Wintereise can u suggest any good ISP with sharing bandwidth in Mirpu 11.5 (Share Egaro)/ Pollobi ext. ?
    Take a look at Optima. They /can/ offer Smile, but you'll have to ask for it specifically.

  11. #11

    Default Re: Is Link3 available in Mirpur.......?

    Quote Originally Posted by swordenium View Post
    link3 baaaaal asholei :'(
    is it for real??? nd mirpur 1 e kun isp best can any1 tell??? for playing fifa 11 online..

  12. #12
    Member
    • sadi_warhead's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI G41
      • CPU:
      • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz (4 CPUs)
      • RAM:
      • ADATA 4096MB RAM DDR3
      • Hard Drive:
      • 1 TB Samsung H3
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX 560OC-1GI 1 GB
      • Display:
      • 22" samsung 2233sw
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio output input
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1/A4tech headphones
      • Keyboard:
      • BenQ mulitmedia
      • Mouse:
      • A4 teCH
      • Controller:
      • Sony controller
      • Power Supply:
      • Fortex 600w
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600)
      • Comment:
      • Motamuti-:| :)
      • ISP:
      • Ispros
      • Console:
      • 128
    sadi_warhead's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    MIRPUR
    Posts
    3,087

    Default

    any news about l3 in mirpur areas? or shamoli-agaragaon?


    Fly High, Do or Die, Dare to Dream, Cheer Extreme!


  13. #13
    Member
    • VIPERS's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock B75M
      • CPU:
      • Intel Ivy Bridge G2010 2.8ghz
      • RAM:
      • 4GB Corsair Vengeance 1600
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Blue 1TB
      • Display:
      • Asus MS228 22''
      • Sound Card:
      • Creative sound blaster Audigy Value
      • Speakers/HPs:
      • Microlab TMN 4
      • Keyboard:
      • A4 tech
      • Mouse:
      • A4 Tech X7
      • Power Supply:
      • Thermaltake LP Black 500w
      • Optical Drive:
      • liteon 24x dvd rw
      • USB Devices:
      • A Data16gb pen drive
      • UPS:
      • Mercury 800VA
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit
      • Benchmark Scores:
      • Wondows Rating 6.9
      • ISP:
      • Delta Info Com 2mbps
      • Download Speed:
      • 210- 250kbps
      • Upload Speed:
      • 45-50kbps
    VIPERS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Underground.......
    Posts
    397

    Default

    link3 ki Indira road a ache?

Similar Threads

  1. Best ISP in Mirpur ?
    By Alukhan™ in forum ISP
    Replies: 11
    Last Post: January 3rd, 2014, 13:00
  2. ISPros in Mirpur-7?
    By Scott Pilgrim in forum ISPros
    Replies: 2
    Last Post: June 2nd, 2010, 19:31
  3. Help needed with link3
    By gamer_101 in forum ISP
    Replies: 16
    Last Post: January 20th, 2010, 16:40

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.23384 seconds with 14 queries.