User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: How to Play Online games in Bangladesh?

  1. #1

    Default How to Play Online games in Bangladesh?

    Hi,

    I am a beginner. I have a Zoom internet connection. I would like to know how to play internet games online with my friends from scratch. I believe many of the members play games online in this website.

  2. #2
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Zoom is not good for playing online games. I believe you will need a broadband connection.

  3. #3
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Quote Originally Posted by Otaku Senpai View Post
    Hi,

    I am a beginner. I have a Zoom internet connection. I would like to know how to play internet games online with my friends from scratch. I believe many of the members play games online in this website.
    You can't play online with Zoom You'll atleast need a broadband connection.

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Welcome to the forums. Actually, Zoom is not optimized for online gaming, so if you really want to play online, please try to get at least a broadband connection. And for best experience, I think Link3 should be your first choice.

  5. #5
    Member
    • SadmanBD's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • RAM:
      • A-Data 3x2GB 1333 MHz @ 1331 MHz (1.5v)
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 1TB 7200RPM 32MB SATA 3.0Gb/s | Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB SATA 6.0Gb/s
      • Graphics Card:
      • 2x Sapphire 270X Vapor-X 2GB GDDR5
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5" LED IPS
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892 8-Channel Audio (on-board)
      • Speakers/HPs:
      • Microlab SOLO 7C / A4Tech HS-100 | VSonic GR02 Bass Edition | Monoprice 9927
      • Keyboard:
      • Newmen E370
      • Mouse:
      • A4Tech D-70FX
      • Controller:
      • Genius F-1000
      • Power Supply:
      • XFX 850W Core Edition
      • Optical Drive:
      • USB Devices:
      • Transcend 4GB Pendrive and billionton Bluetooth Device
      • UPS:
      • Luminous Solo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro WMC
      • Comment:
      • Primary Rig ;)
      • ISP:
      • ReignICT
      • Download Speed:
      • 416 kB/s
      • Upload Speed:
      • 416 kB/s
    SadmanBD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,587

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    Welcome to the forums. Actually, Zoom is not optimized for online gaming, so if you really want to play online, please try to get at least a broadband connection. And for best experience, I think Link3 should be your first choice.
    Agreed. Try to get link3 if its available in your area

  6. #6
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    as everyone said n i cant stress it ny further link3 is ur best bet n if its not available in your area then get BTCL

    and as u said u need to learn about online gaming from scratch,so just a good ISP recommendation wont cut it for u,
    u'll need to dwnld gameranger through which u can play cracked COD,fifa and tons of other games

    as i'm not a PC gamer my advices are limited but i think others can lead u to the right direction

  7. #7
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Welcome tou Banglagamer ,

    First you need to get a broadband connection , recommend ISP s are : Link3,BTCL,Ispros,Smile,Bdcom,TrueIsp. You want to get a connection that can atleast provide 256kbps(most games require such speed to play smooth) speed without any sort of jitter,packetloss. And no zoom/Qbee/Banglalion can ensure all that and also since in our country we have very high ping with foreign countries with connections like ZOom you'l' suffer heavy delays and Lags.

    Secondly since you mentioned "from the scratch" , if you have bought the original version of the game then you can just play online from in-game but if you are using pirated copy then clients like game ranger,garena can help you. There are others but I am only acquainted with one these two.

    If you have any further questions regarding Multiplayer gaming then feel free to post here .

  8. #8

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Thanks for the quick reply. This an active site. I can get a broadband if needed. Don't know if those broadband mentioned in post provide service in Uttara though. I will be playing with pirated games . I remember the good ol days of when I used to play Starcraft. I just dialed my friends phone number/PC with TNT line and we were connected. P2P was easy back then. I wished things were that simple.

    I probably download Garena from here http://garena.com/~client/
    I probably download Game Ranger from http://www.gameranger.com/
    Or is any cracked/special version needed of the above software to allow me to play Pirated games.

    Also I heard about a software called Tunngle but don't know anyone who use it, Does this work in Bangladesh? Can pirated games games be played with this?

  9. #9
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Quote Originally Posted by Otaku Senpai View Post
    Thanks for the quick reply. This an active site. I can get a broadband if needed. Don't know if those broadband mentioned in post provide service in Uttara though. I will be playing with pirated games . I remember the good ol days of when I used to play Starcraft. I just dialed my friends phone number/PC with TNT line and we were connected. P2P was easy back then. I wished things were that simple.

    I probably download Garena from here http://garena.com/~client/
    I probably download Game Ranger from http://www.gameranger.com/
    Or is any cracked/special version needed of the above software to allow me to play Pirated games.

    Also I heard about a software called Tunngle but don't know anyone who use it, Does this work in Bangladesh? Can pirated games games be played with this?
    Yes, Tunngle/Garena/Gameranger all work in bangladesh. And which sector are you in Uttara? :/

  10. #10

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Sector 7.

  11. #11
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    You can call them and ask whether they will be able to provide their connection or not.

    Contact:

    880-1977773301
    880-1977773302
    880-1977773303
    880-1977773304
    880-1977773305

  12. #12
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Quote Originally Posted by Otaku Senpai View Post
    Sector 7.
    I live in Sector 7 too.

    I use Spark's connection, and I play League of Legends (Free to Play) and StarCraft 2 SEA (Original) smoothly.
    I used to play WarCraft 3 in HeLLCraft without any sort of lag/delay problems aswell.

    Which game/s do you want to play online?



  13. #13

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Tunngle requires port forwarding. Is that possible?

    ---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

    I want to play Tomb Raider Guardian of Light (Coop). I have interest in Broodwar, Starcraft 2, DOTA, Age of Empires 2/3. Counter Strike etc. Your Starcraft 2 is not pirated? What about Warcraft 3?

  14. #14
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Why the hell all Zoom users wants to play Online games?! Please get atleast WiMAX, For God's Sake!

  15. #15
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Quote Originally Posted by Otaku Senpai View Post
    Tunngle requires port forwarding. Is that possible?

    ---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

    I want to play Tomb Raider Guardian of Light (Coop). I have interest in Broodwar, Starcraft 2, DOTA, Age of Empires 2/3. Counter Strike etc. Your Starcraft 2 is not pirated? What about Warcraft 3?
    There is no way at all to play StarCraft 2 online without buying an Original copy at the moment.

    My WarCraft 3 is pirated, and I played in a private server called HeLLCraft, which is located in Bangladesh.



  16. #16
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    I think Link3 provides in Uttara now so see if you can get them.

  17. #17

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    How is UCN in Uttara? So most people who are playing online games play in Local servers like Hellcraft? Are number of games that can be played very limited as a result?

  18. #18

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    Port forwarding needed to host games with Tunngle. Any of know more on this? Heard you need to buy a router.

  19. #19
    Member
    • HeLL]deathknight's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte HA-65-UD3H-B3
      • CPU:
      • Core i5 2.91 Ghz Gen-2
      • RAM:
      • Twinmoss DDR3 1333mhz 4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB
      • Graphics Card:
      • ASUS GTX550 Ti
      • Display:
      • Philips CRT 17inch
      • Sound Card:
      • Realtek HD 7.1 Channel,SteelSeries
      • Speakers/HPs:
      • Suntec Headphones/SteelSeries Siberia V2
      • Keyboard:
      • A4Tech Slim Black
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Controller:
      • Logitech RP2
      • Power Supply:
      • Gigabyte 550Watt
      • Operating System:
      • Windows 7
      • Comment:
      • Enough for me !
      • ISP:
      • FusionBD/Link3 Technologies
      • Download Speed:
      • 120KBps/196KBps
      • Upload Speed:
      • 50KBps/200KBps
    HeLL]deathknight's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,013

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    No, buying a router won't solve the problem. You need to tell your ISP to un-block those ports because the ports are blocked from the ISP server.And get SmileBD if link3 isn't available, no idea abt UCN.

  20. #20

    Default Re: How to Play Online games in Bangladesh?

    So i need to buy a Router and then ask ISP to unblock a port? Is buying a Router mandatory?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. CoD 6 If i buy from Bangladesh MW2[PC] can i play online?
    By Marvin in forum Call of Duty
    Replies: 12
    Last Post: June 16th, 2010, 02:30
  2. IS IT POSSIBLE 2 Play Online games using GPRS modem??
    By Ibrahim Ahmed in forum Miscellaneous Topics
    Replies: 13
    Last Post: October 15th, 2009, 15:53
  3. How to Play Online Using CS1.6?
    By stop! in forum CS 1.6
    Replies: 9
    Last Post: September 21st, 2009, 20:00
  4. i want to play cod4 online
    By mr_08 in forum Garena Central
    Replies: 26
    Last Post: August 6th, 2009, 01:29
  5. Wanna play Online?
    By uthsas in forum Older NFS Games
    Replies: 9
    Last Post: September 5th, 2008, 01:21

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30692 seconds with 14 queries.