User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: BloodCraft issues

  1. #1
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default BloodCraft issues

    The sever is down again.. i guess. The forums too. Not that bad, having a break from time to time. i guess..

    eh.. i think it would be better if this server dies.. so that finally i can give it up and start something new. You know for the better.. well we may miss friends and foes.. but time is on our side.. it heals as it passes by..

    The best thing is, time never stops.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  2. #2
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Yo...... Check the bloodcraft irc...... U might get somethng useful there....


  3. #3
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: BloodCraft issues

    eh no use i guess.. chattin around..

    i am rather enjoying BRD walk through videos, its an interesting maze in there.. ;S (here it means "fak u blizz")

    once the server is up, the 2 idiots (ymd and sessna) are ready to crack the hell out of it. need that achi.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  4. #4
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by kabir_sharif2000 View Post
    eh no use i guess.. chattin around..

    i am rather enjoying BRD walk through videos, its an interesting maze in there.. ;S (here it means "fak u blizz")

    once the server is up, the 2 idiots (ymd and sessna) are ready to crack the hell out of it. need that achi.
    At long last ....... Ymd said the word ......


  5. #5
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default Re: BloodCraft issues

    really missing wow now a days.tobe last week a rift kheilla ar wow valo lagtese na. assa bc te update korbo kobe.ulduar kulleo giya koyekbar kortam.bc er new gm ra aisa pura server tai nosto koira felse.

  6. #6
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by super.gogeta View Post
    At long last ....... Ymd said the word ......
    no those were not last words. last words were, "what is what" ¤¤¤¤.. zzz feel ashamed of my intellect level. :S

    anyways.. wow is wow. . . . i guess

    ---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

    Quote Originally Posted by solid snake View Post
    really missing wow now a days.tobe last week a rift kheilla ar wow valo lagtese na. assa bc te update korbo kobe.ulduar kulleo giya koyekbar kortam.bc er new gm ra aisa pura server tai nosto koira felse.
    its a lagging hell now. never plan on coming back to BC.

    ---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

    eh bored. any instant 80 server with icc?
    Last edited by kabir_sharif2000; February 26th, 2011 at 12:16.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    69

    Default Re: BloodCraft issues

    Rift tomra khelo kemne???????

  8. #8
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default Re: BloodCraft issues

    ami rift beta te silam. all 6 beta tei khelsi.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    69

    Default Re: BloodCraft issues

    Beta khelte parleo bhalo hoto...........................:"(........... anyways anyone here play in Spermik??

  10. #10
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: BloodCraft issues

    down again.. actually BC days are OVER i guess.

    Cant give up this server yet, First wow toon, first 80, many friends.. zZz nub BC ruined it all..

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  11. #11
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by kabir_sharif2000 View Post
    down again.. actually BC days are OVER i guess.

    Cant give up this server yet, First wow toon, first 80, many friends.. zZz nub BC ruined it all..
    rofl lol YMD wat can i say more


  12. #12
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by super.gogeta View Post
    rofl lol YMD wat can i say more
    You are Laughing? Are you out of your mind [Arthus]?

    Nub arthus.. fak u arthus... fak u NPC... Man i just missed Guild VOA 25.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  13. #13
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by kabir_sharif2000 View Post
    You are Laughing? Are you out of your mind [Arthus]?

    Nub arthus.. fak u arthus... fak u NPC... Man i just missed Guild VOA 25.
    Evabe server offline thakle leave kora lagbe na emnitei wow khela off kore dite hobe amr... as wont gonna play wth new toon in servers


  14. #14

    Default Re: BloodCraft issues

    Hi... I want to know about the forum that what is this all about....? Are we supposed to discuss something comic over here... Your feedback will be awaited... Thank you!

  15. #15

    Default Re: BloodCraft issues

    i used be a wower,and now my friends has introduced me a new game,Diablo 3 ,does anyonr has played this?is it interesting?
    cheap Diablo 3 gold,hope the old players can share the game here
    or you can share me the game you palyed,thank you~

  16. #16

    Default Re: BloodCraft issues

    i got a question...i might transfer or not depending..is the entire series quest for paladin horde side first trial,second trial bug fixed?second trial is bugged here,so a great wepaon at end is kept from reaching..

    same goes for other related class quest series

  17. #17
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: BloodCraft issues

    at BC every quest works which are class related afaik.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  18. #18
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by graodon View Post
    i got a question...i might transfer or not depending..is the entire series quest for paladin horde side first trial,second trial bug fixed?second trial is bugged here,so a great wepaon at end is kept from reaching..

    same goes for other related class quest series
    All the class Q in BC works just fine. There are some DK class Q issue. Bt those are doable. And 2 GM is assigned to look after only those issue. If you have problem in class Q in BC open a ticket that will fix it


  19. #19

    Default Re: BloodCraft issues

    cool.thnks,ill make new copy of the game for double server,if possible

  20. #20
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: BloodCraft issues

    Quote Originally Posted by graodon View Post
    cool.thnks,ill make new copy of the game for double server,if possible
    Lol, U dnt need it. Go to WoW section. There is a post WoW Realm list modifier. Use the software from the thread to change server whenever you want.


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Bloodcraft WoW server offline
    By gogeta in forum General PC Gaming
    Replies: 1
    Last Post: May 9th, 2011, 12:56
  2. bloodcraft private server
    By kabir_sharif2000 in forum World of Warcraft
    Replies: 6
    Last Post: January 27th, 2011, 19:16
  3. Bloodcraft Server is Down
    By gogeta in forum World of Warcraft
    Replies: 7
    Last Post: January 9th, 2011, 02:28
  4. A info about Bloodcraft
    By gogeta in forum World of Warcraft
    Replies: 14
    Last Post: December 4th, 2010, 16:28

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31986 seconds with 14 queries.