User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Section/Sub Forum Icon GONE!!

  1. #1
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Exclamation Section/Sub Forum Icon GONE!!

    I dunno if this is the right section to post this.So,first my apology

    The problem is I don't see any "Section Icon" now,like there was a icon for CS section but now that's empty.

    Screenshot-



    It's not a big deal but it looks kinda BARE!!
    Another thing-Am I the only one experiencing this or someone else too??


  2. #2
    Member
    • SadIkMahdI's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B85M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4590 @ 3.30 GHz
      • RAM:
      • 4x4GB G.SKILL Ripjaws Series 240-Pin DDR3 SDRAM 1600 Bus Desktop Memory
      • Hard Drive:
      • Western Digital WD10EZEX 1 TB | SanDisk 2.5" 128GB SATA III Internal Solid State Drive
      • Graphics Card:
      • EVGA GeForce GTX 750 Ti FTW Edition with ACX Cooling
      • Display:
      • Samsung SB19B300B 18.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in Realtech HD
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS2621 2:1 Channel Speakers
      • Keyboard:
      • Newmen E370 Illuminated Keyboard
      • Mouse:
      • Bloody V3
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox360 Controller for Windows (Wired Black)
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower 500W
      • Optical Drive:
      • Samsung S-ATA TrueDirect Super WriteMaster
      • USB Devices:
      • SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive 32 GB
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64 Bit
      • Benchmark Scores:
      • 5.3 @ Windows 7 Benchmark
      • Comment:
      • long way 2 go..
      • ISP:
      • B.Net
      • Download Speed:
      • 2.5 Mbps
    SadIkMahdI's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    6,969

    Default Re: Section/Sub Forum Icon GONE!!

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    Am I the only one experiencing this or someone else too??
    thats happening to me too

  3. #3
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: Section/Sub Forum Icon GONE!!

    I think this might solve some confusions

    Click image for larger version. 

Name:	asdasd.jpg 
Views:	72 
Size:	79.0 KB 
ID:	7223

    Name:  asdsad.jpg
Views: 25
Size:  21.4 KB
    Last edited by error; February 8th, 2011 at 23:24.

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Section/Sub Forum Icon GONE!!

    Removing those helped "smile" users load the page faster. So until I can implement some enhancements (really complex) that will require smallest load, they will remain this way.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

Similar Threads

  1. New Section
    By gogeta in forum DOTA 2
    Replies: 9
    Last Post: July 3rd, 2011, 03:00
  2. In this section
    By CvP in forum Cricket
    Replies: 17
    Last Post: January 10th, 2011, 18:17
  3. Windows7: Move Live Messenger icon to system tray
    By rafaat in forum Technical Support
    Replies: 0
    Last Post: August 17th, 2009, 17:52
  4. No DS Section?
    By khalahaley in forum Feedback
    Replies: 14
    Last Post: February 6th, 2009, 11:36

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16892 seconds with 15 queries.