User Tag List

Results 1 to 17 of 17

Thread: OCZ RAM in BD!

  1. #1
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default OCZ RAM in BD!

    After reading an advertisement in Computer Barta, I called S.C.A IT Ltd., and they said they're going to bring OCZ DDR2 and DDR3 RAM. The shipment has been delayed because of the unstable RAM market right now, but will be available soon!

    Source,
    S.C.A IT Ltd.
    01730334940
    9612607

  2. #2
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    S.C.a ltd eita kon jaygay??? pura naam ki???

  3. #3
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Post a picture of the Computer Barta Advert if you can :/

  4. #4
    Member
    • NahyaN's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61M-S2V-B3/ Thermaltake Spacecraft VF-1 Chassis
      • CPU:
      • Intel Core i5 2400 with Coolermaster Hyper 212 EVO
      • RAM:
      • TeamElite 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB (Primary)/ WD Caviar Green 2 TB (Storage)
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R9 380X Nitro
      • Display:
      • Samsung 19 Inch LED Monitor
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • AudioTechnica ATH-M40X
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • Logitech G402
      • Controller:
      • XBox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Delta 550w
      • Optical Drive:
      • LiteOn DVD-RW 22X
      • USB Devices:
      • Transcend 250GB Portable HDD
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • Seren1ty gets the job done. Period.
      • ISP:
      • Earth Telecommunications
      • Download Speed:
      • ~2 Mbps
      • Upload Speed:
      • ~2 Mbps
    NahyaN's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Dhaka
    Posts
    541

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    OCZ said that it will discontinue RAM production soon.........
    Read about it http://www.maximumpc.com/article/new...ket_focus_ssds

  5. #5
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Eh,good news!!

    OT: Computer Barta name o magazine ase naki? kemon? better than half ¤¤¤¤*y Computer Jogot?


  6. #6
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    OCZ will quit the dram market....be careful... you might not get warranty...

  7. #7
    Banned
    • Rakin the Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte X58-USB3
      • CPU:
      • Core i7 920 cooled by TT Frio (Dual Fan)
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600G Gaming Series Memory 2GB x2
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB 7200 Rpm
      • Graphics Card:
      • ASUS Nvidia GTX 460 1GB DirectCu TOP SLi
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • Creative Titanium X-Fi PCI-E Sound Baster
      • Speakers/HPs:
      • Creative M4500 4:1 || A4tech HS-800 Gaming HP
      • Keyboard:
      • A4tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech X7 747H Gaming Mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller || Genius Speed Wheel 5 Pro
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 775W & TT V6
      • Optical Drive:
      • BenQ 24x DVD-RW
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA x2
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64
      • Benchmark Scores:
      • Check Links in Sig..
      • Comment:
      • This Monster will Kill any game thrown at it with stunning visuals & Frame Rates!!
      • ISP:
      • ADSL 1 MBPS line with TP-Link Lite-N router
      • Download Speed:
      • 140+
      • Upload Speed:
      • 50+

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,601

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    eita bd tey arrive korte deri asey........

  8. #8
    Member
    • k1ngdom's Gadgets
      • Motherboard:
      • MAXIMUS VI EXTREME
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770k
      • RAM:
      • Corsair Dominator Platinum 16GB (2x8GB) x2
      • Hard Drive:
      • Corsair Neutron GTX 240GB, intel SSD 510 120GB, WD Caviar Black 2TB
      • Graphics Card:
      • ROG Poseidon GTX780 SLI
      • Display:
      • 3x 21.5 inch
      • Sound Card:
      • Creative x-fi titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z-5500
      • Keyboard:
      • Corsair K95
      • Mouse:
      • Corsair M90
      • Controller:
      • Xbox 360 black Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX1200
      • Optical Drive:
      • Transcend Extra Slim Portable DVD Writer (TS8XDVDS-K)
      • USB Devices:
      • FLASH VOYAGER USB 3.0
      • UPS:
      • MICRO 3000 VA Online
      • Operating System:
      • Windows 8 64bit Pro
      • Comment:
      • i call it beast and i freaking love it
      • ISP:
      • 20 mbps DOT internet
      • Download Speed:
      • 2MB/s
      • Upload Speed:
      • 1MB/s
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    427

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    does they have OCZ DDR3 PC3-12800 Fatal1ty Edition Low-Voltage ram?

  9. #9
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Quote Originally Posted by k1ngdom View Post
    does they have OCZ DDR3 PC3-12800 Fatal1ty Edition Low-Voltage ram?
    What's the Bus Speed of that RAM?? 12800?? :O :O :S :S

    OT:My Ram is running at ~650Mhz maximum in stead of 1333,is that any problem??


  10. #10
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Quote Originally Posted by Frank3nst3in View Post
    What's the Bus Speed of that RAM?? 12800?? :O :O :S :S

    OT:My Ram is running at ~650Mhz maximum in stead of 1333,is that any problem??
    12800 is not the BUS speed, it is the rating. And that is 667MHz, and is normal.
    Last edited by Dee; February 7th, 2011 at 21:27.

  11. #11
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Eta abar dumping er karone na to? Amar to mone hocche shetai.

    Definition: Dumping is an informal name for the practice of selling a product in a foreign country for less than either (a) the price in the domestic country, or (b) the cost of making the product. It is illegal in some countries to dump certain products into them, because they want to protect their own industries from such competition.

  12. #12
    Member
    • Frank3nst3in's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 760GM-P33
      • CPU:
      • AMD Athlon II X4 640
      • RAM:
      • 2x2GB [Silicon Power+Transcend] DDR3-1333 CL9
      • Hard Drive:
      • Samsung 500GB F3, WD Blue 1TB, Seagate Barracuda 1TB, Hitachi 160GB
      • Graphics Card:
      • ECS EliteGroup GTX 550Ti
      • Display:
      • ASUS VX229H 21.5
      • Sound Card:
      • Creative SB X-Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic HTF600, SoundMagic E10
      • Keyboard:
      • CM Storm Devastator MS2K
      • Mouse:
      • CM Storm Devastator MB24
      • Power Supply:
      • Thermaltake LitePower500 W0316RE
      • Operating System:
      • Windows 8.1
      • ISP:
      • Banglalion
      • Download Speed:
      • 64 KBps
    Frank3nst3in's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,246

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    Eta abar dumping er karone na to? Amar to mone hocche shetai.
    Definition: Dumping is an informal name for the practice of selling a product in a foreign country for less than either (a) the price in the domestic country, or (b) the cost of making the product. It is illegal in some countries to dump certain products into them, because they want to protect their own industries from such competition.
    Suspicious!!! :S :S


  13. #13
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Er jonnoi to bollam, since they are stopping their manufacture, they might be dumping the last remaining stock to us and some other countries. Atodin kono khobor nai hotat out of the blue ashlo, and so close to its end.

  14. #14
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Does it really matter? The so called 'lifetime warranty' people are so frenzied over here is a marketing gimmick as well.

  15. #15
    VIP Member
    • EBL.Mantis's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z77-HD3
      • CPU:
      • Core i7 2600 @ 4 Ghz Turbo
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 XMP
      • Hard Drive:
      • Samsung F3 1TB & 500 GB F3
      • Graphics Card:
      • Asus 5670 DDR3 1GB
      • Display:
      • Dell ST2210 22" LCD
      • Sound Card:
      • Xonar D2X
      • Speakers/HPs:
      • Creative 2.1
      • Keyboard:
      • Genius
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Delta 650 Watt 80+
      • UPS:
      • Rahimafrooz Ion 1500 KVA Sine Wave
      • Operating System:
      • Windows 7 64 bit
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 100+ KB per second
      • Upload Speed:
      • 25-30 KB per second
    EBL.Mantis's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,489

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    12800 is not the BUS speed, it is the rating. And that is 667MHz, and is normal.
    12800 = DDR3 1600 MHZ bus

  16. #16
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Quote Originally Posted by ThinkTank View Post
    12800 = DDR3 1600 MHZ bus
    No I was talking about Frank's DDR3-1333 RAM.

  17. #17
    Moderator
    • Mazhar's Gadgets
      • Motherboard:
      • building
      • CPU:
      • the
      • RAM:
      • new
      • Hard Drive:
      • pc
      • Graphics Card:
      • in
      • Display:
      • a
      • Sound Card:
      • month
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD650/Shure SRH-840
      • Keyboard:
      • Sidewinder X4
      • Mouse:
      • Logitech G300
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX750
      • Optical Drive:
      • Sony 20X DVD-RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Home Premium
      • ISP:
      • Talktalk Fiber
      • Download Speed:
      • 3400
      • Upload Speed:
      • 240
    Mazhar's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    1,904

    Default Re: OCZ RAM in BD!

    Well, tony tells me they will continue RMA for atleast 2 more years but certainly im sure more. OCZ isnt known to screw their customers, ever.

    I just RMA'd my kit a few months back and they gave me better modules at my request. Great company, great service.

    All that said though, it is dumping. And even if OCZ themselves give warranty, BD retailers might just screw you over saying they are out of manufacturing DRAM and not give you warranty. But you can always ship it yourself to OCZ, I believe they have a RMA center in taiwan

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: July 24th, 2009, 02:01
  2. Replies: 12
    Last Post: March 12th, 2009, 01:28
  3. Ram
    By Kronos in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: October 8th, 2008, 12:55
  4. OCZ Technology Unveils First “Fatal1ty” Memory Modules
    By Deep -xCross- in forum Others PC Hardware
    Replies: 0
    Last Post: July 24th, 2008, 04:34
  5. Need SD RAM
    By CHR.Satiator in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: April 2nd, 2008, 00:48

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27926 seconds with 14 queries.