User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: How to Play in Xfire Using BTCL ADSL

  1. #1
    Banned
    • Rakin the Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte X58-USB3
      • CPU:
      • Core i7 920 cooled by TT Frio (Dual Fan)
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600G Gaming Series Memory 2GB x2
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB 7200 Rpm
      • Graphics Card:
      • ASUS Nvidia GTX 460 1GB DirectCu TOP SLi
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • Creative Titanium X-Fi PCI-E Sound Baster
      • Speakers/HPs:
      • Creative M4500 4:1 || A4tech HS-800 Gaming HP
      • Keyboard:
      • A4tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech X7 747H Gaming Mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller || Genius Speed Wheel 5 Pro
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 775W & TT V6
      • Optical Drive:
      • BenQ 24x DVD-RW
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA x2
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64
      • Benchmark Scores:
      • Check Links in Sig..
      • Comment:
      • This Monster will Kill any game thrown at it with stunning visuals & Frame Rates!!
      • ISP:
      • ADSL 1 MBPS line with TP-Link Lite-N router
      • Download Speed:
      • 140+
      • Upload Speed:
      • 50+

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,601

    Default How to Play in Xfire Using BTCL ADSL

    So i get timed out in xfire while trying to play cod4...does any1 knw any fix for this??Also some of my frnds who uses link3 nowadays gets timed-out...If theres a fix pls pls pls post here...

  2. #2
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: How to Play in Xfire Using BTCL ADSL

    There is no fix. Your Link-3 friend is getting timed out because Link-3 recently temporarily changed their IIG to BTCL. Anything gaming related going through that gateway gets flagged as a 'voip' packet and gets dropped. Bunch of morons we've got operating that =_______________________=

  3. #3
    Banned
    • Rakin the Devil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte X58-USB3
      • CPU:
      • Core i7 920 cooled by TT Frio (Dual Fan)
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600G Gaming Series Memory 2GB x2
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1TB 7200 Rpm
      • Graphics Card:
      • ASUS Nvidia GTX 460 1GB DirectCu TOP SLi
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • Creative Titanium X-Fi PCI-E Sound Baster
      • Speakers/HPs:
      • Creative M4500 4:1 || A4tech HS-800 Gaming HP
      • Keyboard:
      • A4tech Gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4tech X7 747H Gaming Mouse
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller || Genius Speed Wheel 5 Pro
      • Power Supply:
      • TT Toughpower XT 775W & TT V6
      • Optical Drive:
      • BenQ 24x DVD-RW
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA x2
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64
      • Benchmark Scores:
      • Check Links in Sig..
      • Comment:
      • This Monster will Kill any game thrown at it with stunning visuals & Frame Rates!!
      • ISP:
      • ADSL 1 MBPS line with TP-Link Lite-N router
      • Download Speed:
      • 140+
      • Upload Speed:
      • 50+

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    1,601

    Default Re: How to Play in Xfire Using BTCL ADSL

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    There is no fix. Your Link-3 friend is getting timed out because Link-3 recently temporarily changed their IIG to BTCL. Anything gaming related going through that gateway gets flagged as a 'voip' packet and gets dropped. Bunch of morons we've got operating that =_______________________=
    damn!

  4. #4
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: How to Play in Xfire Using BTCL ADSL

    Damn, I saw the thread title and thought someone had come up with a fix

Similar Threads

  1. BTCL ADSL Connection
    By Deep -xCross- in forum BTCL
    Replies: 1878
    Last Post: February 26th, 2016, 09:24
  2. FIFA 11 Tips How to play fifa 11 online using btcl's adsl (worked for me)
    By DarkMan in forum FIFA 11
    Replies: 58
    Last Post: December 18th, 2012, 14:28
  3. how to connect to btcl adsl
    By lavluda in forum BTCL
    Replies: 16
    Last Post: September 9th, 2011, 02:50
  4. BTCL ADSL Connection of Chittagong
    By gogeta in forum BTCL
    Replies: 7
    Last Post: December 17th, 2010, 15:11
  5. BTCL ADSL Connection
    By gogeta in forum Internet
    Replies: 13
    Last Post: July 24th, 2010, 23:41

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.16659 seconds with 14 queries.