User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Need a savegame of just cause 2

  1. #1
    Member
    • Ratul107's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61M s2p
      • CPU:
      • core i5 2400 3.1 ghz
      • RAM:
      • 2x2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 1TB + 1TB ext
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280X
      • Display:
      • samsung SA300 20" 1600X900
      • Sound Card:
      • built in
      • Keyboard:
      • generic
      • Mouse:
      • generic
      • Controller:
      • generic
      • Power Supply:
      • thermaltake smart power 550w
      • UPS:
      • 1000va
      • Operating System:
      • win 7 64 bit ultimate edition
      • Benchmark Scores:
      • Cpu 7.4 gpu 7.8 ram 7.6 hdd 5.9
      • Comment:
      • it's a mixed bag ... but gaming performance is satisfactory
      • ISP:
      • smilebd
      • Download Speed:
      • ~240kB/s
    Ratul107's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    dhaka
    Posts
    1,423

    Default Need a savegame of just cause 2

    I hav run into a strange problom.i hav 2 differnt discs of the game.both of them hav the problem.theres no other dvd in mymensingh nd i dont hav d speed to dl. In the starting of the game ,after getting the pda from the black guy i cant reach the landing zone. The tutorial is on but the game doesnt say to press space for parashute.even when i press space(seeing from u tube) nothing happens nd i keep dying. So some1 plz upload a savgame just after the landing. That would b very helpful. I badly wanna play d game.

    ---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:26 ----------

    For the info the savegame is in the game's folder not in the documents.

  2. #2

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    Even if I'm a hardcore JC2 fan, I can't help u right now, as I don't have the game ATM in my HDD.

    But, I'll suggest u to get the 1 DVD version. That one worked flawlessly for us.

  3. #3
    Member
    • proton_chain's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55-UD3
      • CPU:
      • RAM:
      • 4x4GB DDR3-1600MHz
      • Hard Drive:
      • 6.5TB (3TB+2TB+1TB+.5TB)
      • Graphics Card:
      • Nvidia Geforce GTX 760 4GB
      • Display:
      • Samsung Syncmaster 22 inch
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440
      • Keyboard:
      • TT Challenger Pro
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V3M
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Sony Optiarc DVD burner
      • USB Devices:
      • Blue Yeti USB Microphone
      • Operating System:
      • Windows 10
      • ISP:
      • Amber IT
      • Download Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
      • Upload Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
    proton_chain's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,113

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    Here you go, take it. saves.zip
    Important events in between getting the PDA and landing outside the base:
    The parachute got burnt, but the character landed safely

    Happy gaming.


  4. #4

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    Good work, @ P_C

    And, @ Ratul vai, I'd suggest u to get a new copy, as u'r copy WILL create problem in the future.

  5. #5
    Member
    • Ratul107's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61M s2p
      • CPU:
      • core i5 2400 3.1 ghz
      • RAM:
      • 2x2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 1TB + 1TB ext
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280X
      • Display:
      • samsung SA300 20" 1600X900
      • Sound Card:
      • built in
      • Keyboard:
      • generic
      • Mouse:
      • generic
      • Controller:
      • generic
      • Power Supply:
      • thermaltake smart power 550w
      • UPS:
      • 1000va
      • Operating System:
      • win 7 64 bit ultimate edition
      • Benchmark Scores:
      • Cpu 7.4 gpu 7.8 ram 7.6 hdd 5.9
      • Comment:
      • it's a mixed bag ... but gaming performance is satisfactory
      • ISP:
      • smilebd
      • Download Speed:
      • ~240kB/s
    Ratul107's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    dhaka
    Posts
    1,423

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    thank u for d file but i still cant get through now i cant take guns from d dead enemies but i could do dat wid another savgame which was 36% complete. i hav 2 get d it next copy from dhaka when our classes start .
    ne way i hav another prob. i uploaded a signature pic. it shows in d settings but doesnt show in d posts. d pic is 78kb. why is this happening???

  6. #6
    Member
    • proton_chain's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-P55-UD3
      • CPU:
      • RAM:
      • 4x4GB DDR3-1600MHz
      • Hard Drive:
      • 6.5TB (3TB+2TB+1TB+.5TB)
      • Graphics Card:
      • Nvidia Geforce GTX 760 4GB
      • Display:
      • Samsung Syncmaster 22 inch
      • Sound Card:
      • Asus Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH440
      • Keyboard:
      • TT Challenger Pro
      • Mouse:
      • A4tech Bloody V3M
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Sony Optiarc DVD burner
      • USB Devices:
      • Blue Yeti USB Microphone
      • Operating System:
      • Windows 10
      • ISP:
      • Amber IT
      • Download Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
      • Upload Speed:
      • 384 KB/s (day), 786 KB/s (night)
    proton_chain's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,113

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    Quote Originally Posted by Laaden View Post
    thank u for d file but i still cant get through now i cant take guns from d dead enemies but i could do dat wid another savgame which was 36% complete. i hav 2 get d it next copy from dhaka when our classes start .
    ne way i hav another prob. i uploaded a signature pic. it shows in d settings but doesnt show in d posts. d pic is 78kb. why is this happening???
    Cover the image url in [img][/img] tags. Or, upload that from disk and you will have option to automatically insert the image in the sig editor.


  7. #7
    Member
    • Ratul107's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61M s2p
      • CPU:
      • core i5 2400 3.1 ghz
      • RAM:
      • 2x2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 1TB + 1TB ext
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280X
      • Display:
      • samsung SA300 20" 1600X900
      • Sound Card:
      • built in
      • Keyboard:
      • generic
      • Mouse:
      • generic
      • Controller:
      • generic
      • Power Supply:
      • thermaltake smart power 550w
      • UPS:
      • 1000va
      • Operating System:
      • win 7 64 bit ultimate edition
      • Benchmark Scores:
      • Cpu 7.4 gpu 7.8 ram 7.6 hdd 5.9
      • Comment:
      • it's a mixed bag ... but gaming performance is satisfactory
      • ISP:
      • smilebd
      • Download Speed:
      • ~240kB/s
    Ratul107's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    dhaka
    Posts
    1,423

    Default Re: Need a savegame of just cause 2

    well i got the solve. previously i never clicked insert image option.

Similar Threads

  1. Gears Of War Savegame Problem
    By shaikh_imtiaj in forum Action-Adventure
    Replies: 14
    Last Post: May 5th, 2016, 15:18
  2. GTA IV savegame problem
    By TAHMID in forum Sand Box
    Replies: 6
    Last Post: March 26th, 2009, 08:50

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.19297 seconds with 15 queries.