User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Amborkhana, Sylhet
    Posts
    50

    Default Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    Any solution for that? Please let me know.

  2. #2
    Member ThatGuyNamedSam's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    eskaton/ england
    Posts
    114

    Default Re: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    sorry youve got nothing to do. change your isp maybe. banglalion, qubee and iconnect are not optimized for gaming. if u want a good conection for gaming get link3 maybe

  3. #3
    Member
    • xN :: Ulquio77A's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabite H55M-D2H Ultra Durable .. With Japanese Solid Capacitor
      • CPU:
      • Intel Core i3 2.93 GHz 4MB Cache
      • RAM:
      • Transcend Black Heatsink||4 GB|| DDR3|| 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1.5 TB Hitachi
      • Graphics Card:
      • ATI RADEON HD 5670 |DDR5 1GB|
      • Display:
      • SAMSUNG Widescreen LED 18.5 ''
      • Sound Card:
      • 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia
      • Mouse:
      • SteelSeries Xai Laser
      • Controller:
      • SUN TECH
      • Power Supply:
      • DELUX 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD ROM RW
      • USB Devices:
      • TV CARD, SCANER,Pendrive, wireless Headphone
      • UPS:
      • "LIKES" Back-up to 45min
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 ||64 bit ||
      • Benchmark Scores:
      • P1567 3DMarks 11
      • Comment:
      • Physics Score 3131 ||Graphics score 1430
      • ISP:
      • Maisha & ISpros
      • Download Speed:
      • 2MB
      • Upload Speed:
      • 6MB
      • Console:
      • 128
    xN :: Ulquio77A's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    563/c, Khilgaon ,Dhaka,Bangladesh
    Posts
    18

    Lightbulb Re: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    Banglalion WiMAX is so bad for Playing COD-4 .. without Link3, in no host u can play ...& in Link3 ur ping will be 80-123 EE ... Better not even play ... & NO solution u can get for this.!!

  4. #4
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    Quote Originally Posted by xN :: Ulquio77A View Post
    Banglalion WiMAX is so bad for Playing COD-4 .. without Link3, in no host u can play ...& in Link3 ur ping will be 80-123 EE ... Better not even play ... & NO solution u can get for this.!!
    wtf??

  5. #5
    Member
    • xN :: Ulquio77A's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabite H55M-D2H Ultra Durable .. With Japanese Solid Capacitor
      • CPU:
      • Intel Core i3 2.93 GHz 4MB Cache
      • RAM:
      • Transcend Black Heatsink||4 GB|| DDR3|| 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1.5 TB Hitachi
      • Graphics Card:
      • ATI RADEON HD 5670 |DDR5 1GB|
      • Display:
      • SAMSUNG Widescreen LED 18.5 ''
      • Sound Card:
      • 7.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire
      • Keyboard:
      • A4 Tech Multimedia
      • Mouse:
      • SteelSeries Xai Laser
      • Controller:
      • SUN TECH
      • Power Supply:
      • DELUX 450W
      • Optical Drive:
      • Asus DVD ROM RW
      • USB Devices:
      • TV CARD, SCANER,Pendrive, wireless Headphone
      • UPS:
      • "LIKES" Back-up to 45min
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate SP1 ||64 bit ||
      • Benchmark Scores:
      • P1567 3DMarks 11
      • Comment:
      • Physics Score 3131 ||Graphics score 1430
      • ISP:
      • Maisha & ISpros
      • Download Speed:
      • 2MB
      • Upload Speed:
      • 6MB
      • Console:
      • 128
    xN :: Ulquio77A's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    563/c, Khilgaon ,Dhaka,Bangladesh
    Posts
    18

    Default Re: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    It's true! ...

  6. #6

    Default Re: Banglalion gets disconnected when trying to play COD 4 in Gameranger

    boss i have played Cod4 in banglalion...in tunngle...gameranger is having prob.....im using usb..512...their ip is constantly changing....when ip is 180.XXX.XX.XX.....its runs smooth..no port block....no dc...but when i get...172.xxx.xx.xx.....it dosent even let me login in to my tunngle account....so i called customer care..to give me a...180. ip...they told me...this could only be done in indoor devices .....u have to give them 500tk...then u will get a real ip.....

Similar Threads

  1. Newbie Help: How to play COD and CSS/CS 1.6 Online?
    By error in forum Online Multiplayer
    Replies: 5
    Last Post: December 17th, 2010, 01:36
  2. CoD 4 YEAR ENDING COD TOURNAMENT 2010...whos r the best team of COD?
    By furiousTaher in forum Competitive CoD
    Replies: 2
    Last Post: December 11th, 2010, 18:32
  3. CoD 4 How many player play cod 4 by using garena?
    By bglassdiu in forum Call of Duty
    Replies: 87
    Last Post: November 6th, 2010, 17:38
  4. CoD 6 play COD MW with 360 controller
    By йЦммєя³¹ in forum Call of Duty
    Replies: 7
    Last Post: July 22nd, 2010, 13:45
  5. Replies: 0
    Last Post: June 22nd, 2010, 10:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18466 seconds with 14 queries.