User Tag List

Results 1 to 16 of 16

Thread: CPU Socket SWAP!! possible?

  1. #1
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default CPU Socket SWAP!! possible?

    I'm so eager to find it out cause salamanshah said that his X58 UD3 is modified to use LGA 775 chipset processor, is this really possible???????? HOWWWWWWWWW!!!!!! WTF

    Quote Originally Posted by salmanshah
    Actually this is the modified version of GA EX58-UD3R. You can use both 775 socket and 1366 socket. I'm not lying as you can see this is already validated by CPU-Z.
    You know, everything is possible in BD
    Quote Originally Posted by salmanshah
    I already told you that my motherboard is modified version of EX58-UD3R. It's socket is changed to LGA775 and with converter you can change it to LGA1366 and use core i7. I hope you got the point.

  2. #2
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    any link to his post???

  3. #3
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    His post : Click here
    Original thread: Click here

  4. #4
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    well first shunsi or theke. But asholei ki kora jai naki, i m requesting others to comment abt this issue.

  5. #5
    Member
    • error's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte P67A-UD3R-B3 ; Mac Logic Board
      • CPU:
      • Core i5 2500k w/ Tt Frio ; One 2.8ghz Quad-Core Xeon W3530 Nehalem
      • RAM:
      • 4x2GB Team Elite 1333Mhz DDR3 ; 3x1GB 1066 MHz DDR3 ECC SDRAM
      • Hard Drive:
      • Seagate Barracuda 3TB, 2x Samsung F3 1TB, Hitachi 500GB, Samsung 500GB F3; WD Caviar Black 1TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte GTX460 OC ; ATI Radeon HD 5770 OEM
      • Display:
      • Samsung 923NW 19'', Sony Bravia 32EX400 32'' ; Sony Bravia CX520 40''
      • Sound Card:
      • Creative X-Fi Titanium ; Digidesign Digi 002 Rack External
      • Speakers/HPs:
      • 2x Behringer B2031A, Microlab A-6623 5:1, Altec Lansing ATP3 2:1/Creative Aurvana Live!, Fostex T-5
      • Keyboard:
      • Razer Blackwidow Ultimate 2013 ; Apple Aluminium Keyboard
      • Mouse:
      • Deathadder BE, Sensei Fnatic, Tt Level 10M/Qck+ TyLoo ; Apple Magic Mouse/Goliathus Speed, White-RA
      • Controller:
      • Xbox 360 Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Delta Electronics 500W ; Well, something.
      • Optical Drive:
      • None ; 18x DL SuperDrive
      • UPS:
      • Intex 1250VA ; PowerPC 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 x64 ; Mac OSX 10.6.4
      • Comment:
      • Mac Pro love.
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 1 mbps
      • Upload Speed:
      • 1 mbps
    error's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Boo.
    Posts
    4,144

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Well, just tell him to give a picture of his MoBo/so called converter ...

  6. #6
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    He would have already, had it existed. The first step to getting away w/ telling lies is crafting it, which he failed to do.

    And before you ask: I do have experience, yes. ・:*:・(*´∀`*)ウットリ・:*:・

  7. #7
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    its impossible.......775 uses FSB while 1366 uses QPI.......X58 NB/SB dont have memory controller on it.......the mem controller is on the CPU while 775 CPU have memory controller on the NB/SB......i dont think i need to post further.......the guyz just dreaming.....nd dere is no such socket converter.....i wanna bash him up his just ruining the X58 name nd creating misunderstandings........
    Last edited by Rakin; December 18th, 2010 at 05:17.

  8. #8
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III & Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17" at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB & Corsair Survivor USB 3.0 16GB & Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    yeah...this is no way possible...

    Rakin said it all...
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  9. #9
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    In his CPU-Z validation, it is clearly written that he is using Gigabyte GA-G41M-Combo. And in the drop-down Gadget-list, it's written Gigabyte X58-UD3R. Now what do you believe? It's already validated!
    Or this might have happened: He has bought this from China and it was written on the box that this was X58-UD3R, but inside it was G41M-Combo.
    Last edited by Dee; December 18th, 2010 at 12:29.

  10. #10
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    In his CPU-Z validation, it is clearly written that he is using Gigabyte GA-G41M-Combo. And in the drop-down Gadget-list, it's written Gigabyte X58-UD3R. Now what do you believe? It's already validated!
    Or this might have happened: He has bought this from China and it was written on the box that this was X58-UD3R, but inside it was G41M-Combo.
    that could be possible too ROFL!!
    @salmanshah what do u think bro?

  11. #11
    Member
    • W1C|<3D's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG41RQ
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo
      • RAM:
      • 3GB
      • Hard Drive:
      • Samsung
      • Graphics Card:
      • Gigabyte 9500 1 GB[factory overclocked]
      • Display:
      • HP 1859m
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Keyboard:
      • A4TECH GK-85
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Power Supply:
      • 500 watt
      • Optical Drive:
      • ASUS Sata DVD RW
      • Operating System:
      • Windows Se7en Ultimate X64
      • Benchmark Scores:
      • RAM 5.5,HDD 5.8,Processor 6.4,Gaming Graphics 6.2
      • Comment:
      • Meh....
      • ISP:
      • BTCL ADSL
      • Download Speed:
      • 64+
      • Upload Speed:
      • 30+
    W1C|<3D's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Narnia :O
    Posts
    4,895

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    No 7. No discussion, sharing or referencing game hacks.
    BG Rule Book

  12. #12
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    In his CPU-Z validation, it is clearly written that he is using Gigabyte GA-G41M-Combo. And in the drop-down Gadget-list, it's written Gigabyte X58-UD3R. Now what do you believe? It's already validated!
    Or this might have happened: He has bought this from China and it was written on the box that this was X58-UD3R, but inside it was G41M-Combo.
    yea or validation e clear likha ase he's using a G41 Combo......
    Maybe or matha r ekta tar chire gese.....

    btw ami ato kisu point korlam aar rep mathro diujon dilo......
    Last edited by Rakin; December 18th, 2010 at 16:19.

  13. #13
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III &amp; Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17&quot; at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB &amp; Corsair Survivor USB 3.0 16GB &amp; Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Bhai amra kharap behave na kori....ei dhoroner kotha na bola bhalo...this is how a flame war starts...
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  14. #14
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Bro mejaj ta gorom hoise oi kotha shune....X58 er bodnam kore felse........

  15. #15
    Member
    • avas911's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-EG41MF-US2H
      • CPU:
      • Intel Pentium Dual Core E6500 2.9 GHz 2MB L2 1066MHz FSB
      • RAM:
      • 2x2GB 800 MHz Apecer at 5-5-5-15
      • Hard Drive:
      • OCZ Vertex 3 120GB Sata III &amp; Samsung 103SJ 1 TB F3
      • Graphics Card:
      • Sapphire ATI RADEON HD6850 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 107S7 17&quot; at [email protected]
      • Sound Card:
      • Built In Realtek ALC883
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS A200 / Cosonic Generic / Logitech Ultimate Ears 200vi/SoundMAGIC E10M IEM
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • A4Tech X7 XL-747H 3600 DPI
      • Controller:
      • None
      • Power Supply:
      • Delta GPS-500AB A 500W
      • Optical Drive:
      • Asus 16x IDE DVD R
      • USB Devices:
      • Transcend 500 8GB &amp; Corsair Survivor USB 3.0 16GB &amp; Samsung Class 10 16GB mSDHC
      • UPS:
      • Rahimafrooz 600VA Premium
      • Operating System:
      • Win7 Ultimate 64Bit
      • Comment:
      • Slow in gaming
      • ISP:
      • Link3 512
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 70
    avas911's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    4,251

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    thik ase...

    kintu eibhabe kotha bolle ghali genjaam hoi...
    Once more into the fray
    Into the last good fight I’ll ever know

    Live and die on this day
    Live and Die on this day

  16. #16
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: CPU Socket SWAP!! possible?

    Quote Originally Posted by salmanshah
    Bhai ami nijao jani na eta adao shombhob naki na.ami nxt year i7 nibo tai ei mobo disay amakay and bolsay etatay i7 chalano jabay socket change koray.bhaiya kay phone disi few hours ago, amakay bollo convert kora jay, tarpor apnar kotha bollam, bollo contact kortay beshi dorkar holay. Hope you understood

    Quote Originally Posted by salmanshah
    I myself even don't know how it was made as my brother told me this is modified. He owns a computer shop at IDB and elephant road. If you want you may contact him and get one for yourself.

    now wen i pmed him he says all this......he's surly making all this up......:closedeyes::closedeyes:

    ---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

    Quote Originally Posted by salmanshah
    ok I will give you the screenshot of my Mobo.

    But whatever you say, eta tay core i7 collei holo socket change koray.
    So i think if you dont need this type of mobo, then you shouldn't bother about it.
    then now he says this......so u guyz knw he cant even lie properly.......
    Last edited by Rakin; December 19th, 2010 at 01:45.

Similar Threads

  1. suggestion for 1156 socket mobo
    By Banglavai in forum Motherboard
    Replies: 25
    Last Post: January 16th, 2011, 00:21
  2. CPU cooler for 775 socket
    By @bhi in forum Others PC Hardware
    Replies: 10
    Last Post: August 26th, 2010, 18:40
  3. socket pin broken!!!
    By ЯV●FireBaLL in forum Motherboard
    Replies: 17
    Last Post: April 29th, 2010, 10:28
  4. Want to Buy P4 Socket 478 Processor
    By EBL.Mantis in forum Shop - Gadgets
    Replies: 0
    Last Post: January 15th, 2009, 03:50
  5. Replies: 1
    Last Post: November 4th, 2008, 10:55

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25764 seconds with 14 queries.