User Tag List

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 43

Thread: Link3 package upgraded?

  1. #1
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default Link3 package upgraded?

    Im using 1.5NDP and it turns out my package was not upgraded and I have to email them if i want to upgrade my package to the new 4mbps one. did anyone face any problems after the upgrade im asking this as i have seen users facing many issues after updating their package .

    http://www.link3.net/

  2. #2
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    I'm so worried about this so called upgrade. They'll even stop giving real IPs.

  3. #3
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    I'm so worried about this so called upgrade. They'll even stop giving real IPs.
    thats the reason i didnt send any email regarding the upgrade. now they are even gonna stop giving us real IPs WHAT THE HELLL!!! a company starts off rises and improves its services but here in bangladesh any business which gains a bit of fame does the opposite.

  4. #4
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    as far I'm concerned they have slightly upgraded their speed like right now I'm using the 3.5Mbps package and yes they still give the "real ip".

  5. #5
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    as far I'm concerned they have slightly upgraded their speed like right now I'm using the 3.5Mbps package and yes they still give the "real ip".
    AFAIK there is no 3.5mbps package.are you facing any problems after the upgrade?

  6. #6
    Member
    • giant's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i5 3470 @ 3.6ghz
      • RAM:
      • 8GB DDR3 1600Mhz ||TwinMOS 4+2+2 GB
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256GB || WDC Blue 1TB (WD10EZEX)
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 3GB DDR5 Vapor-X || [email protected] [email protected] [email protected]
      • Display:
      • Asus VX229H 21.5inch , Sony Bravia R426B 32inch
      • Sound Card:
      • Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • F&D A520 2.1ch || Xiaomi Mi Basic
      • Keyboard:
      • Delux K9020
      • Mouse:
      • Logitech G402 || Razer Goliathus Control Edition
      • Controller:
      • Microsoft Xbox 360 wired controller
      • Power Supply:
      • Thermaltake SE 630W
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST (24x)
      • UPS:
      • Power Tree SP600B(PC starts without switching the UPS, on :D)
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • packed in a NZXT S340 White Version
      • ISP:
      • Link 3
    giant's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Khulna, Bangladesh
    Posts
    1,935

    Default

    what does Real IP do? link will be ok..

  7. #7
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Is it sure they would stop giving real IP? Or would they stop giving static IP?

    And if their new upgraded system includes a transparent caching proxy server on their end that would be both good and bad. A transparent proxy/caching server saves up to 80% bandwidth on ISP end, so they would start giving more bandwidth for reduced price. But if the server implementation is bad, that could cause a lot of problems like super slow speed on unpopular websites, loading issues on dynamic websites, and if the implementation is as bad as Smile/BDCom then problems with HTTP downloads over secure servers and CDNs.

  8. #8
    Member
    • cloaked's Gadgets
      • Motherboard:
      • Vortex Series Clevo P375SM-A
      • CPU:
      • Intel Core i7 Quad Core Mobile Processor i7-4810MQ (2.80GHz) 6MB
      • RAM:
      • 16GB KINGSTON HYPER-X IMPACT 1600MHz SODIMM DDR3 (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Kingston Hyper X 3k 240GB SSD (OS), 750GB WD SCORPIO BLACK 7200rpm, 1TB HGST Travelster 7200rpm
      • Graphics Card:
      • 2 x NVIDIA GeForce GTX 970M - 6.0GB DDR5 Video RAM - DirectX 11
      • Display:
      • 17.3 inch Matte Full HD LED Widescreen (1920x1080)
      • Sound Card:
      • FiiO E10K Headphone Amplifier and DAC , Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Superlux HD668B Headphones
      • Keyboard:
      • INTEGRATED BACKLIT KEYBOARD (UK) WITH NUMBER PAD, Newmen E370 Backlit Keyboard (US)
      • Mouse:
      • CoolerMaster CM Storm Inferno 4000 DPI
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller, Xbox One Titanfall Limited Edition Controller
      • Power Supply:
      • 330W AC Adaptor
      • Optical Drive:
      • Samsung Portable USB DVD RW Writer
      • USB Devices:
      • Corsair UFD3 COR Voyager GO 64GB USB 3.0 Flash Drive, Trancsend 32GB
      • UPS:
      • Power Guard 600VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional (64-bit)
      • Comment:
      • I love my rig, does all the gaming....;)
      • ISP:
      • Link3 Fiber optic
      • Download Speed:
      • 130~
      • Upload Speed:
      • 80~
    cloaked's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sylhet
    Posts
    375

    Default

    Mine auto upgraded to bronze. It was 1mbps before now although it should be 1.5mbps but I am still getting 1mbps.

    Click image for larger version. 

Name:	speedof.me_15-05-27.jpeg 
Views:	9 
Size:	74.2 KB 
ID:	36371

  9. #9
    Member
    • Muhammad Zunaid's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock H55M-LE
      • CPU:
      • RAM:
      • G Skill Ripjaws [4GBx2]=8GB
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 500GB+1TB+ WD Cavier Black 1TB
      • Graphics Card:
      • MSI 580 TwinFrozrII OC and XFX 9600GT xXx Alpha Dog Edition
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T220
      • Sound Card:
      • Inbuilt Realtek Codec
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS4121
      • Keyboard:
      • Tt esports KNUCKER
      • Mouse:
      • Genius standard mouse
      • Controller:
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W [80 PLUS BRONZE]
      • Optical Drive:
      • Samsung Writemaster 20x DVD-Writer
      • USB Devices:
      • Canon Lide110 Scanner
      • UPS:
      • RA 1000VA + Powertree 650VA
      • Operating System:
      • Comment:
      • want to upgrade soon!
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Muhammad Zunaid's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    519

  10. #10
    Member
    • cloaked's Gadgets
      • Motherboard:
      • Vortex Series Clevo P375SM-A
      • CPU:
      • Intel Core i7 Quad Core Mobile Processor i7-4810MQ (2.80GHz) 6MB
      • RAM:
      • 16GB KINGSTON HYPER-X IMPACT 1600MHz SODIMM DDR3 (2 x 8GB)
      • Hard Drive:
      • Kingston Hyper X 3k 240GB SSD (OS), 750GB WD SCORPIO BLACK 7200rpm, 1TB HGST Travelster 7200rpm
      • Graphics Card:
      • 2 x NVIDIA GeForce GTX 970M - 6.0GB DDR5 Video RAM - DirectX 11
      • Display:
      • 17.3 inch Matte Full HD LED Widescreen (1920x1080)
      • Sound Card:
      • FiiO E10K Headphone Amplifier and DAC , Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Superlux HD668B Headphones
      • Keyboard:
      • INTEGRATED BACKLIT KEYBOARD (UK) WITH NUMBER PAD, Newmen E370 Backlit Keyboard (US)
      • Mouse:
      • CoolerMaster CM Storm Inferno 4000 DPI
      • Controller:
      • Xbox 360 Wired Controller, Xbox One Titanfall Limited Edition Controller
      • Power Supply:
      • 330W AC Adaptor
      • Optical Drive:
      • Samsung Portable USB DVD RW Writer
      • USB Devices:
      • Corsair UFD3 COR Voyager GO 64GB USB 3.0 Flash Drive, Trancsend 32GB
      • UPS:
      • Power Guard 600VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Professional (64-bit)
      • Comment:
      • I love my rig, does all the gaming....;)
      • ISP:
      • Link3 Fiber optic
      • Download Speed:
      • 130~
      • Upload Speed:
      • 80~
    cloaked's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sylhet
    Posts
    375

    Default

    Quote Originally Posted by zunaid View Post
    Which package?

  11. #11

    Default

    any idea which internet is better than link 3 in moddha badda?

  12. #12
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    AFAIK there is no 3.5mbps package.are you facing any problems after the upgrade?
    the platinum package is 3.5Mbps.
    http://www.link3.net/

    nope net speed is okay, getting around 4.1/4.2Mbps download.

    - - - Updated - - -

    Click image for larger version. 

Name:	link3.png 
Views:	24 
Size:	955.3 KB 
ID:	36376

    not sure why it is showing ollo, yesterday it was showing augere :\

  13. #13
    Member
    • ochin's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H61
      • CPU:
      • intel core i3 2100 3.1ghz
      • RAM:
      • 2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • sapphire 7850 OC
      • Display:
      • philips 224el2sb 21.5"
      • Power Supply:
      • Thermaltake smart 550w
      • ISP:
      • qubee
      • Download Speed:
      • 124kpbs
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    757

    Default

    Quote Originally Posted by redwan hasan View Post
    the platinum package is 3.5Mbps.
    http://www.link3.net/

    nope net speed is okay, getting around 4.1/4.2Mbps download.

    - - - Updated - - -

    Click image for larger version. 

Name:	link3.png 
Views:	24 
Size:	955.3 KB 
ID:	36376

    not sure why it is showing ollo, yesterday it was showing augere :\

    sigh it must the termination of real ip or a routing change

  14. #14
    Member
    • Muhammad Zunaid's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASRock H55M-LE
      • CPU:
      • RAM:
      • G Skill Ripjaws [4GBx2]=8GB
      • Hard Drive:
      • Hitachi Deskstar 500GB+1TB+ WD Cavier Black 1TB
      • Graphics Card:
      • MSI 580 TwinFrozrII OC and XFX 9600GT xXx Alpha Dog Edition
      • Display:
      • Samsung SyncMaster T220
      • Sound Card:
      • Inbuilt Realtek Codec
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing VS4121
      • Keyboard:
      • Tt esports KNUCKER
      • Mouse:
      • Genius standard mouse
      • Controller:
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W [80 PLUS BRONZE]
      • Optical Drive:
      • Samsung Writemaster 20x DVD-Writer
      • USB Devices:
      • Canon Lide110 Scanner
      • UPS:
      • RA 1000VA + Powertree 650VA
      • Operating System:
      • Comment:
      • want to upgrade soon!
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Muhammad Zunaid's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    519

    Default

    my package was the normal [not night doubler] 1.5mbps for 2000tk/month...
    http://speedof.me/show.php?img=150527035346-83827.png

  15. #15
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    I stand by my decision to ditch them though, it was garbage.

    I dunno how much of a 'saving grace' this will become...

  16. #16
    Banned
    • TaherTheRetard's Gadgets
      • Motherboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • CPU:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • RAM:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Hard Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Graphics Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Display:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Sound Card:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Speakers/HPs:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Keyboard:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Mouse:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Controller:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Power Supply:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Optical Drive:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • UPS:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Operating System:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Benchmark Scores:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Comment:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • ISP:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Download Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Upload Speed:
      • CONSOLE MASTER RACE
      • Console:
      • 136

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Khilgaon
    Posts
    2,880

    Default

    FUP? wat

  17. #17
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    I stand by my decision to ditch them though, it was garbage.

    I dunno how much of a 'saving grace' this will become...
    Oh my god.

    I talked with Firoz bhai regarding the real IP change, he said they'll still give real IP if we pay 200tk extra w/ monthly charge. Damn Link3 they served me good for the past couple of years.

  18. #18
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    Quote Originally Posted by ochin View Post
    thats the reason i didnt send any email regarding the upgrade. now they are even gonna stop giving us real IPs WHAT THE HELLL!!! a company starts off rises and improves its services but here in bangladesh any business which gains a bit of fame does the opposite.
    Where do you think they will provide IPv4 real-ip? They are all used up. Real IPs (IPv) can't be created magically.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  19. #19
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    Where do you think they will provide IPv4 real-ip? They are all used up. Real IPs (IPv) can't be created magically.
    The problem here is that they changed terms of the agreement that people signed up for. That real IP was a major motivator behind many poeple signing up.

    They could've just as easily left older customers on those IPs, and use NAT for the new ones.

    The way I see it, it was really badly handled.

    Also FYI to people considering their 200/mo real IP option, I waited 2 months for one to be provisioned -- no luck. This is where my garbage support comment comes from, all they're good at is bawling 'Sir, it'll be looked at asap.' It seldom seems to progress past that.

  20. #20
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    The problem here is that they changed terms of the agreement that people signed up for. That real IP was a major motivator behind many poeple signing up.

    They could've just as easily left older customers on those IPs, and use NAT for the new ones.

    The way I see it, it was really badly handled.

    Also FYI to people considering their 200/mo real IP option, I waited 2 months for one to be provisioned -- no luck. This is where my garbage support comment comes from, all they're good at is bawling 'Sir, it'll be looked at asap.' It seldom seems to progress past that.
    but they said if i pay for real ip now i will get that within 4/5 days :\

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. link3 package upgraded?
    By ochin in forum Questions
    Replies: 0
    Last Post: May 27th, 2015, 12:02
  2. [IEM] - [Review] - VSonic GR02 Bass Edition (Upgraded-ish?)
    By Scott Pilgrim in forum Others PC Hardware
    Replies: 4
    Last Post: January 7th, 2015, 01:03
  3. My Upgraded Pc !!!!!!!
    By Rawkill in forum Others PC Hardware
    Replies: 16
    Last Post: February 7th, 2013, 19:30
  4. Selling WoW EU Account Upgraded Till WoTLK
    By roadkill in forum World of Warcraft
    Replies: 2
    Last Post: October 5th, 2011, 08:57
  5. Replies: 4
    Last Post: August 2nd, 2011, 18:49

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30466 seconds with 15 queries.