User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

  1. #1
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Exclamation Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    Guyz i'm gonna buy a asus MS228 monitor within 2 days....got 1 booked for me...but i'm confused that will i get full hd 1080p wid VGA in my PC/Xbox 360....i will hook 1 up wid HDMI nd the other wid VGA....also vga to dvi/hdmi cable pawa jai??I need help urgent nd i play games in both my console nd my pc so guyz suggest which 1 i shud hook up with HDMI...i want 1080p on both....my gpu is a 5850 BE nd the rest config u can see in the fight side tab....plz need help urgent....also is there in other good hd led monitor within 15k???

  2. #2
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    You can definitely get 1080p resolution with the VGA input. The monitor comes with a VGA to DVI and a HDMI to DVI cable.

    I suggest hooking it up to the PC with the VGA input, and to your console with the HDMI input (you'll need to buy a HDMI to HDMI cable though)

  3. #3
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    HDMI-HDMI cable er price koto????

  4. #4
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    Should be around 1200tk. The HDMI cable that comes with the monitor is a HDMI to DVI cable, not HDMI to HDMI.

  5. #5
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    haire miya amar basha tei aki monitor dekhla. Nijei dekhla ami console e hdmi use kori and pc te vga. Abar ai thread kan ? :S

  6. #6
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    I heard that a vga output cann't truely support beyond 1.3mp...just heard..btw,ami hdmi 2 hdmi cable kinsi 4 350(kholata).it is working well..

  7. #7
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    You don't need 1080P for the 360 btw. You won't see the difference.

  8. #8
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    Quote Originally Posted by Mohiuddin View Post
    I heard that a vga output cann't truely support beyond 1.3mp...just heard..btw,ami hdmi 2 hdmi cable kinsi 4 350(kholata).it is working well..
    1.3 Megapixel is 1280x1024. VGA supports higher resolution than than. As far as I know, maximum supported is 1920x1080. Ami nijei VGA cable diye 1920x1080 te pc use kortesi.

    ---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    You don't need 1080P for the 360 btw. You won't see the difference.
    hdmi cable better coz audio and video aksathe. Jhamela kom. Ami hdmi use kori for my 360 and monitor er akta 3.5mm audio output ase jeta amar sound card er line input e lagano. So jhamela kom comparingly.

  9. #9
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    oh sound jack ase jantam na lol

  10. #10
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    Tomal bro ami jantey chai je pc tey ki 1080p pabo naki na......aar tmr tar shathe ki vga-dvi cable disilo??????

  11. #11
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    na the monitor comes with vga cable and dvi to hdmi cable.

    Fortunately i had a dvi to vga converter dat came with my graphics card.

    and 1080p and 1920x1080 is not 100% same. De interlacing er kisu issues ase. But pc games amneo 1080p support kore na. So pc te vga connection use koro.

  12. #12
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    tai to ask kortasi tmr tai ki 1080p ashe naki?

    ---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

    I mean VGA tey 1080p console ba pc tey ashe naki......

    ---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

    ohh HDMI cable er dam chaise akta 550tk aarekta 1500 taka so is the 1500 taka 1 worth it??

  13. #13
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    vga te 1080p ashbe na. only 1920x1080 resolution ashbe. but u dont need 1080p in pc unless u have bluray drive and have bluray movies. pc games dont support 1080p format.

  14. #14
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    ooo then to thik ase.....btw i'm more of a pc gamer......guyz bishash hobe na amar xbox e gamerscore matro 330.....

  15. #15
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    coz u didnt have hd monitor before most probably. Once u get it & connect ur 360 to it, u will quickly forget pc gaming for most multi platform games

  16. #16
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    yea ryt..........

    ---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

    kinsi.....IDB er lat piece 15.5k diye.......monday tey hdmi cable kinum!!!

  17. #17
    Banned
    • Rakin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-X58-USB3
      • CPU:
      • Intel Core i7 920 Cooled by TT Frio (dual fan)
      • RAM:
      • Transcend 2 GB + Silicon Power 2GB DDR3 1333Mhz
      • Hard Drive:
      • 1 TB Hitachi @ 7200 RPM 32MB Buffer
      • Graphics Card:
      • XFX AMD Radeon 5850 Black Edition
      • Display:
      • ASUS MS228H 21.5 Full HD 1080p
      • Sound Card:
      • 10-channel (7.1) Dolby Home Theater Audio subsystem using the Realtek ALC892 audio codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire M4500 4:1 , A4 Tech Headphone
      • Keyboard:
      • A4 tech KBS - 8
      • Mouse:
      • A4 tech 2X office 7K
      • Controller:
      • Xbox 360 Controller for Windows
      • Power Supply:
      • ASUS 650 Watts
      • Optical Drive:
      • BenQ 24X
      • USB Devices:
      • Transcend StoreJet 320 GB , Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Powerpac 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 x64
      • Benchmark Scores:
      • 1000/1000
      • Comment:
      • The Killer Machine
      • ISP:
      • Qubee WiMAX @ 256 kbps
      • Download Speed:
      • 32 KBps
      • Upload Speed:
      • 7-8 KBps
      • Console:
      • 2

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    586

    Default Re: Can VGA Input on Asus MS228 do 1080p??

    HDMI cable konta valo hobe???? Aaar VGA-DVI cable er daam koto hoite pare?

  18. #18

    Default different problem with asus MS228

    dearz, i just bought the asus ms228 monitor LED. m using that with my asus laptop. but the problem is its built in speaker not working as i saw on the review. is it has a built in speaker? well, also with HDMI port, its headphn jack is working good. but what to do if i want to use my laptop own speakers? no sound at all even when m selecting that for sound out. any one can help me to short out this problem?? thanks...

  19. #19
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    I believe the monitor does not have built-in speakers. You need to connect a separate set of speakers using the connection port in the back of the monitor.

  20. #20
    Member
    • Rakin7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS Z77 Sabertooth
      • CPU:
      • Watercooled Intel Sandy Bridge Core i5 2500k
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Samsung F4 2TB and Crucial M4 128GB SSD
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD7970 Vapor-X 3GB GHz Edition flashed to R9 280X
      • Display:
      • Asus MS228H 21.5 LED Full HD 1080p and Sony Bravia CX520 32
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohms
      • Keyboard:
      • Thermaltake Meka G1 Mechnical Keyboard
      • Mouse:
      • Razer Deathadder 2013
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart M850
      • UPS:
      • Powerpac 1200VA backed up by Generator
      • Operating System:
      • Windows 8 x64 with Media Center
      • ISP:
      • Link3 2.5 Mbps
      • Download Speed:
      • 325 KB/s
      • Upload Speed:
      • 325 KB/s
    Rakin7's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,840

    Default

    Volume Icon > Right Click > Playback Devices > Set laptop speakers as default
    No the MS228H has no built-in speakers.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Asus Brings Back The Turbo Button-- (ASUS P7P55D)
    By Uchiha Obito in forum Tech News
    Replies: 4
    Last Post: February 2nd, 2011, 01:00
  2. How many 720P/1080P you have download so far
    By shuvonabil in forum Movies & TV
    Replies: 77
    Last Post: December 28th, 2010, 00:24
  3. Can Arcade output 1080p?
    By йЦммєя³¹ in forum XBOX
    Replies: 2
    Last Post: October 30th, 2010, 18:53
  4. Upgrading: Input welcome!
    By Streamyx in forum CPU
    Replies: 18
    Last Post: April 15th, 2010, 12:23
  5. PS 3 VGA Cable
    By thekoRngear in forum PlayStation
    Replies: 4
    Last Post: November 11th, 2009, 21:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30443 seconds with 14 queries.