User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: How to block Clash of Clash on Router??????????

  1. #1

    Default How to block Clash of Clash on Router??????????

    I found the port is 9339 for their server but i suspect whether it works.

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by w20grippy View Post
    I found the port is 9339 for their server but i suspect whether it works.
    there should be block port in your router
    http://beckermaker.blogspot.com/2014...-of-clans.html

  3. #3

    Default

    i put the same port to block but wondering whether it works because my brother still playing his clash of clans. i really need to have control of that game

  4. #4

    Default

    I think it is invalid.





    xperia z4 handyhülle
    Last edited by Radikalinski; April 11th, 2015 at 15:38.

  5. #5
    Member
    • ShouravBR's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B150M-D3H
      • CPU:
      • Intel i3-6100
      • RAM:
      • 2x DDR4 4GB
      • Hard Drive:
      • Transcend 128GB; Toshiba 1TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire R7 260x 2GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster (1920x1080)
      • Keyboard:
      • A4Tech Wireless
      • Mouse:
      • A4Tech Wireless
      • Power Supply:
      • Gigabyte Hercules x580
      • Operating System:
      • Windows 10
      • Comment:
      • Minecraftable.
      • ISP:
      • ICC 2Mbps
      • Console:
      • 8
    ShouravBR's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Dhaka
    Posts
    186

    Default

    Well an application can request the OS for any open port & listen for incoming data. Same for outgoing data.
    You should get the server IP range and block it from router.

    I hope it's for educational purposes.
    ShouravBR
    Student
    Battle.net: Quack#1807 (America)
    League of Legends: Quackado (EU)
    Steam: Quacker (Dota 2 & CSGO)

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by ShouravBR View Post
    Well an application can request the OS for any open port & listen for incoming data. Same for outgoing data.
    You should get the server IP range and block it from router.

    I hope it's for educational purposes.
    How could i do that...I really don't kno bro, could you just guide me there how to do this.

  7. #7
    Member
    • Shawon191's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H-61
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570s 3.1 GHz
      • RAM:
      • Corsair XMS3 4 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • GTX 660
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M223
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Knucker
      • Mouse:
      • SteelSeries Rival
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7
      • ISP:
      • Aamra Technologies
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    Shawon191's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,019

    Default

    Even if you block it, one can always use VPN to bypass it.

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by shawon0418 View Post
    Even if you block it, one can always use VPN to bypass it.
    yeah, vpn let anyone access block elements bt it might reduce real bandwidth which could interrupt or discourage to run this again.

  9. #9
    Member
    • Shawon191's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H-61
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570s 3.1 GHz
      • RAM:
      • Corsair XMS3 4 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • GTX 660
      • Display:
      • Asus VX229H
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • Microlab M223
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Knucker
      • Mouse:
      • SteelSeries Rival
      • Controller:
      • Logitech F310
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 500W
      • UPS:
      • Power Tree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 7
      • ISP:
      • Aamra Technologies
      • Download Speed:
      • 4 mbps
      • Upload Speed:
      • 3 mbps
    Shawon191's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,019

    Default

    Quote Originally Posted by w20grippy View Post
    yeah, vpn let anyone access block elements bt it might reduce real bandwidth which could interrupt or discourage to run this again.
    You don't need 20 mbps speed to play CoC lol.

Similar Threads

  1. Clash of Clans
    By Atronx in forum Mobile Gaming
    Replies: 4
    Last Post: April 4th, 2015, 19:03
  2. WoW: Clash of Legends 1.0.a AI++
    By Stogo in forum Warcraft III Custom Maps
    Replies: 0
    Last Post: July 14th, 2014, 18:50
  3. Zeno Clash II
    By Badhon in forum Upcoming PC Titles
    Replies: 8
    Last Post: January 3rd, 2013, 07:29
  4. Clash Of The Titans
    By WoH[AMON]~Lord SMS in forum Top FIFA Players
    Replies: 61
    Last Post: July 26th, 2008, 02:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.20065 seconds with 14 queries.