User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Sound Problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Tangail
    Posts
    385

    Default Sound Problem

    Gigabyte 945GCM-S2L বিল্ট ইন সাউন্ট কার্ড (উইন্ডোজ এক্সপি)
    কিছুদিন যাবত সাউন্ড আটকে যাচ্ছে। কম্পিউটার রিস্টাট দিলে কিছুক্ষণ ঠিক থেকে আবার সমস্যা করছে। সাউন্ড কার্ড ড্রাইভার নতুন করে ইন্সটল করে দেখেছি কাজ হচ্ছে না।

  2. #2

    Default

    Sound card ICU te ase ekhon, je kono muhurte mara jabe.
    Solution- Get a new sound card or get a new motherboard (Highly Recommended)

  3. #3
    Member
    • Badhon_raj's Gadgets
      • Motherboard:
      • G1.Sniper B6 / B75 D3H
      • CPU:
      • i5 4460 / i5 3470
      • RAM:
      • 2x4GB Corsair Vengeance 1600 / 3x4GB corsair XMS
      • Hard Drive:
      • 500GB Toshiba + 2TB WD Red / 1TB WD blue
      • Graphics Card:
      • HD 7770 GHz / R7 370
      • Display:
      • Philips 17'' 1440x900/ Samsung S22B300B
      • Sound Card:
      • on board / Asus Xonar DGX
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic RP-HTF600 / Sony MH1c / Sony XB500
      • Keyboard:
      • Logitech MK520 / K350
      • Mouse:
      • M510 / M570 + G400s
      • Controller:
      • Sony DualShock 4
      • Power Supply:
      • Delta 500W / TT ToughPower 500w
      • Optical Drive:
      • DVD RW
      • UPS:
      • Generic 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 / Win 10
      • ISP:
      • SB Internet
      • Download Speed:
      • 512
      • Upload Speed:
      • 512
    Badhon_raj's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by Aasifz View Post
    Sound card ICU te ase ekhon,
    Tahole restart dile thik hoy keno?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Badhon_raj View Post
    Tahole restart dile thik hoy keno?
    Life-support :3

  5. #5
    Member
    • redwan hasan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock B75 Pro-3 M
      • CPU:
      • Intel Core i7 2600 + CM Hyper 412S
      • RAM:
      • Transcend 1333MHz 16GB (4GB*4)
      • Hard Drive:
      • WD 2TB 6Gb/s, Hitachi 1TB 3Gb/s, Samsung 320GB 3Gb/s
      • Graphics Card:
      • MSI GTX660OC 2GB
      • Display:
      • Asus MX239H
      • Sound Card:
      • Built in Realtek ALC892
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 2400 2:1, Skullcandy 50/50
      • Keyboard:
      • A4Tech KBS21
      • Mouse:
      • A4tech X7
      • Controller:
      • Generic XBOX Clone
      • Power Supply:
      • Corsair CX750
      • Optical Drive:
      • Asus DRW 24 B3ST
      • UPS:
      • Power Gaurd 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 64bit. Ubuntu 14.10 x64
      • Comment:
      • Waiting on new system.
      • ISP:
      • Link3 5Mbps
    redwan hasan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    2,748

    Default

    Quote Originally Posted by Shetu View Post
    Gigabyte 945GCM-S2L বিল্ট ইন সাউন্ট কার্ড (উইন্ডোজ এক্সপি)
    কিছুদিন যাবত সাউন্ড আটকে যাচ্ছে। কম্পিউটার রিস্টাট দিলে কিছুক্ষণ ঠিক থেকে আবার সমস্যা করছে। সাউন্ড কার্ড ড্রাইভার নতুন করে ইন্সটল করে দেখেছি কাজ হচ্ছে না।
    Hard drive ok ache to? i mean beshi vore jawa or page file jekhane ache shei jaygata corrupted kina, try changing the page file location.

  6. #6
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    I suggest, before blaming this type of problem on hardware, first try a clean reinstall of windows.

Similar Threads

  1. Microlab FC 861 Sound Problem.
    By Raihan081 in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: December 30th, 2015, 01:37
  2. Windows 7 sound problem
    By TaherTheRetard in forum Technical Support
    Replies: 10
    Last Post: September 20th, 2011, 23:19
  3. Win 7 Headphone sound problem
    By Hamilton in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: August 24th, 2011, 09:07
  4. Sound problem in prototype! HELP
    By Tarik in forum Sand Box
    Replies: 2
    Last Post: May 24th, 2010, 20:13
  5. Sound Problem
    By faham in forum Technical Support
    Replies: 4
    Last Post: May 4th, 2009, 16:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.18162 seconds with 14 queries.