User Tag List

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 20 of 87

Thread: Over Clock it babe...(GPU)

  1. #1
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Over Clock it babe...(GPU)

    We r not so keen 2 oc gpu...but i love 2 see how far that thing can go coz,oc potential is also an important marker of gpuz...as heavly o.c.ed 460 or 6850 can beat 6870stock.but 6870 is not well o.c.er it can highest bear 975mhz at normal volt.and even in volt. tweak it is n't so bright..btw,i could oc my 5770 core at 955mhz ,mem at 1460 mhz stable ,i played crysis 20min nd metro 15min nd no crash.

    ---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

    Visit hardwarecanucks.com 2 see how well 6850s r at oc on d article '6850 nd 6870 an overclocking review'...sorry couldn't give d direct link coz i'm using now my mobile.

    ---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

    Visit hardwarecanucks.com 2 see how well 6850s r at oc on d article '6850 nd 6870 an overclocking review'...sorry couldn't give d direct link coz i'm using now my mobile.btw,after that oc i got 18%boost in crysis and 15% in metro2033

    ---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

    Sorry 4 that doubling.may be some internal error in my mobile

  2. #2
    Member
    • aladdin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte z68-MA-D2H-B3
      • CPU:
      • Intel SB i5 2500K
      • RAM:
      • Transcend 4GB x2 DDR3 (8 GB)
      • Hard Drive:
      • WD Caviar Black 1TB+Green 500 GB
      • Graphics Card:
      • GIGABYTE GeForce GTX 670 Windforce OC
      • Display:
      • Asus VH-226H 21.5"
      • Speakers/HPs:
      • UE 200
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • Logitech MX 518
      • Power Supply:
      • Corsair GS800
      • Optical Drive:
      • Asus DVD Writer
      • USB Devices:
      • Tt Armor A60 ( has front usb ;) )
      • UPS:
      • PowerPack
      • Operating System:
      • Win 7 64bit
      • Comment:
      • It works :) and works great
      • ISP:
      • Banglalion 1Mbps King
      • Download Speed:
      • 128KBps

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Rajshahi
    Posts
    111

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    with BIOS flashing or just safely below Overdrive?

  3. #3
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by aladdin View Post
    with BIOS flashing or just safely below Overdrive?
    by msi afterburner v2.0.0 nd no volt.tweak

    ---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

    Btw,any aftermarket cooler 4 gpuz in bd.

    ---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

    I used flash 2 down-clock in 2d mode...

  4. #4
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Guyz,tomra ki voe paeteso gpu oc korte?shomoshha nai ami asee...voe paele cholbe kemne .once upon a time a moha guru bolselo 'NO RISK,NO GAIN'. Ar eitato puchka risk...tomar ko warranty asei (upto d point limited by d manufcr.)...tobe, it's upto u

  5. #5
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Amar ta to OC kora. I started off telling myself kokhono OC korbo na, then OC shuru korlam. Then bollam kokhono advanced kisu korbo na, akhon custom BIOS diye OC kore asi

    My card is GTX460 Sonic. Stock values: 700/1400/1800. OC values: 850/1700/2000 volt @ 1.025.

  6. #6
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    ^^gtx460 boss in oc..post some benchmark result...i m sick of bench sites...most of dm r biased..i'm really keen 2 see how those new comers push them.

  7. #7
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    850 Mhz GTX 460 has performance similar to stock radeon 6870 at cheaper price. R ki lage ?

  8. #8
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    I know.850 te 460 ,470stock theke better.kintu egula from benchsites.

    ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

    Ar ami chae some real results from u guyz..post some...

    ---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    Amar ta to OC kora. I started off telling myself kokhono OC korbo na, then OC shuru korlam. Then bollam kokhono advanced kisu korbo na, akhon custom BIOS diye OC kore asi

    My card is GTX460 Sonic. Stock values: 700/1400/1800. OC values: 850/1700/2000 volt @ 1.025.
    amar mone hoe bios mod korar cheie msi aft.burner use korae safe...bios mod ami korsee, 2d mode e .95v theke .8v te nesee.ar core ,mem speed o comaesee...

  9. #9
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Ya AB is definitely safer. Ami to BIOS flash korar age AB diye test kore korsi onek clock sets. 875mhz eo stable chilo but voltage 1.05 e nawa lagto, 850 te shundor chole. Benches korbo kemne bolo, r ki settings e korbo.

  10. #10
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Crysis koro
    bench_gpu time demo
    16 by 10
    all very high setting
    no aa
    v sync off.

    ---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

    Aar bench tool ashe ...
    Guru3d.com er download arear benchmark er subcatagoryte...btw,metro2033 er benchtool koe paoa jabe keu janoke...

  11. #11
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Crysis ar nai install kora :S

    ---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

    Battlefield install kora ase btw, oita diye bench korbo kemne? khele khele FRAPS diye measure kore?

  12. #12
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    Crysis ar nai install kora :S

    ---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

    Battlefield install kora ase btw, oita diye bench korbo kemne? khele khele FRAPS diye measure kore?
    koro...kon settings e korso tar ekta screenshot deo.aar jei level korba tao lekho....metro2033 tao koro.prologue chaptar e, millarer shathe dorja vangar aag porjonto...

  13. #13
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by Mohiuddin View Post
    I know.850 te 460 ,470stock theke better.kintu egula from benchsites.

    ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

    Ar ami chae some real results from u guyz..post some...

    ---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:09 ----------



    amar mone hoe bios mod korar cheie msi aft.burner use korae safe...bios mod ami korsee, 2d mode e .95v theke .8v te nesee.ar core ,mem speed o comaesee...
    wat is ur gpu ?

  14. #14
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Metro 2033 khelar shomoe kishu jaegar screen shot deo (shei shomoer fps shoho)

    ---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    wat is ur gpu ?
    vhai, shurutei to lekha ase...ok..gigabyte hd 5770 stock.clocked850 mhz. ar moded cooler by gigabyte.

  15. #15
    Member
    • Dee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Maximus VIII Ranger
      • CPU:
      • Intel Core i5 6600k
      • RAM:
      • G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 2400MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 830 128GB SSD; Crucial M500 960GB SSD
      • Display:
      • Dell S2216H
      • Keyboard:
      • Cooler Master Quick Fire Rapid-i Cherry MX Brown
      • Mouse:
      • Cooler Master MasterKeys Lite L
      • Power Supply:
      • Cooler Master V650 Gold
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • ISP:
      • Link3 GATI
      • Download Speed:
      • 2Mib/s
      • Upload Speed:
      • 2Mib/s
    Dee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    4,646

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Mohiuddin bhaiya how far can HD6870 be OCed?

  16. #16
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by Mohiuddin View Post
    Metro 2033 khelar shomoe kishu jaegar screen shot deo (shei shomoer fps shoho)

    ---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:10 ----------



    vhai, shurutei to lekha ase...ok..gigabyte hd 5770 stock.clocked850 mhz. ar moded cooler by gigabyte.
    oops kheyal kori nai

  17. #17
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by Dee View Post
    Mohiuddin bhaiya how far can HD6870 be OCed?
    975 mhz with no volt tweak.with volt tweak 1010mhz effective.er pore aar luv nai. Memory er ta vule gesi.

    ---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    oops kheyal kori nai
    kono shomoshha nai.ekhon, kisu advice den...5770 re koto te rakhbo?

    ---------- Post added November 24th, 2010 at 00:25 ---------- Previous post was November 23rd, 2010 at 23:30 ----------

    Keu,far cry 2 bench. result dete paro..in
    12 by 10
    8xaa
    all setting ultra
    v. syn
    played rench small 3 times..at stock clock avg.40.5 fps.
    Min.28 fps

    ---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

    Aar,960 core,1400 mem. te paise avg.46.5

  18. #18
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Metro install korlam ajkei. 1920X1080 at very high absolutely unplayable, 14FPS average aschilo.

    Akhon High te playable at 1080 but DOF off rakhte hoi. I want DOF so I had to bring down the res a lot, to 1360x768, MSAA 4x. Its playable with PhysX on as well but majhe majhe ektu stutter dei bole off rekhe disi. Ai setting e always 30-60FPS ashtese. Vsync on btw, manually from user.cfg.

    ---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

    My bad, just tested, CFG diye VSYNC on hocche na. Nvi CP theke force on dilam, FPS is locked at 30.

  19. #19
    Member
    • Mohiuddin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth X58
      • CPU:
      • Xeon X5650
      • RAM:
      • 8gb gskill ripjaw
      • Hard Drive:
      • Western Digital 1TB blue
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX670 4GB
      • Display:
      • now with TV
      • Sound Card:
      • built in
      • Speakers/HPs:
      • 2:1
      • Keyboard:
      • Logitech
      • Mouse:
      • Logitech
      • Controller:
      • Nai
      • Power Supply:
      • Gigabyte 1200w OdinPro
      • Optical Drive:
      • Generic
      • UPS:
      • Apatoto nai
      • Operating System:
      • win 7
      • ISP:
      • Netvision
      • Download Speed:
      • Janina, 3Mbps may be
      • Upload Speed:
      • Don't upload...

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Uttara,dhaka
    Posts
    4,165

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    Quote Originally Posted by aayman_farzand View Post
    Metro install korlam ajkei. 1920X1080 at very high absolutely unplayable, 14FPS average aschilo.

    Akhon High te playable at 1080 but DOF off rakhte hoi. I want DOF so I had to bring down the res a lot, to 1360x768, MSAA 4x. Its playable with PhysX on as well but majhe majhe ektu stutter dei bole off rekhe disi. Ai setting e always 30-60FPS ashtese. Vsync on btw, manually from user.cfg.

    ---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 17:53 ----------

    My bad, just tested, CFG diye VSYNC on hocche na. Nvi CP theke force on dilam, FPS is locked at 30.
    aDOF ami dekshi 30 ,40% performance hit hoe..tobe onek dur porjonto objects detailed thake ar fade out hoe na...aar personally, i saw aa on korle object er detaility onekkhani miss hoe...monitorer highest res. e no aa te khelo...aa er kono dorkar nai..btw,metro is a boss game..

    ---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

    Aar tao na hole adof off koro...low res. e aa te kheilo na.

    ---------- Post added November 25th, 2010 at 00:57 ---------- Previous post was November 24th, 2010 at 23:47 ----------

    Ami,khelsi 17"te very high,no aa ,no physx,tes.on,adof on.10 by 7 e.hd5770. Vhaloe lagse.

  20. #20
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,792

    Default Re: Over Clock it babe...(GPU)

    I like how it looks now, Very High r High er temon difference dekhi na ken jani :S But dekhi 1024 e kemon lage with max settings.

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. taskbar's clock and date problem
    By knroeoueqisk in forum Technical Support
    Replies: 14
    Last Post: September 15th, 2010, 21:44
  2. Replies: 9
    Last Post: April 15th, 2010, 19:57
  3. Replies: 14
    Last Post: December 13th, 2009, 10:19
  4. How 2 Over clock a GPU or Processor ?
    By TAHMID in forum Technical Support
    Replies: 5
    Last Post: January 17th, 2009, 23:00
  5. Replies: 4
    Last Post: May 29th, 2008, 00:35

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32272 seconds with 14 queries.