User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: How to restore MAC id of Banglalion WIXUBB-116 modem

  1. #1

    Default How to restore MAC id of Banglalion WIXUBB-116 modem

    Hi
    I have accidentally change the mac id of Banglalion WIXUBB-116 modem. now the connection manager is showing no device always. Is there anybody who can help to restore the modem in its previous state??
    Please.

  2. #2

    Unhappy i have the same prb too

    can any one help ??????

  3. #3
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    How did you manage to change it in the first place?

  4. #4

    Default

    beceem control panel

  5. #5

    Default

    isn't there anyone can help us????

  6. #6
    Member
    • MusharratC's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990FXA G65
      • CPU:
      • AMD FX-6300 w/ CM Hyper 212X
      • RAM:
      • 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 1866MHz, 9-9-9-24-1T
      • Hard Drive:
      • Samsung 840 Evo 250GB+WD Blue 1TB SATA3
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon R7 260X 2GB GDDR5 OC
      • Display:
      • Asus VX229
      • Speakers/HPs:
      • Prachin JVC UX T1
      • Keyboard:
      • Havit something-something-don't-care
      • Mouse:
      • Logitech g403, Mionix Naos 7000, Bloody v3
      • Controller:
      • Almost ashol xb360c, Tepmara v2.1
      • Power Supply:
      • Gigabyte Pulse 650W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD RW
      • UPS:
      • Dead Powertree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64 bit Insider Preview
      • Comment:
      • An ALMOST decent rig!
      • ISP:
      • Evergreen Online Ltd.
    MusharratC's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    745

    Default

    u can try this.

  7. #7

    Default

    can any one give me a king user id and pass please...........

  8. #8
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by romanctg2011 View Post
    can any one give me a king user id and pass please...........
    Why would anyone do that?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by rahat6205 View Post
    beceem control panel
    So, what is the problem now? Beecem control panel cannot find the device anymore? Does the modem come up in windows device manager? Even as unknown device? If not then your modem's flash chip is corrupted. No way to fix it.

    But if beecem control panel finds your device use it to write the correct MAC again.

  9. #9

    Default

    if it is a king package then there is no problem to give it i think so............

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by romanctg2011 View Post
    if it is a king package then there is no problem to give it i think so............
    Its not about using the bandwidth only, it includes security issues as well.

  11. #11
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by romanctg2011 View Post
    if it is a king package then there is no problem to give it i think so............
    King packages also have FUP. And do you remember the time when someone was taken into police remand for sending a threat email to prime minister?

Similar Threads

  1. Want to Buy Want to buy a Banglalion Modem
    By riajulzanna in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: October 18th, 2014, 02:23
  2. Sale (Used) Banglalion USB Modem
    By all_izz_well in forum Shop - Gadgets
    Replies: 1
    Last Post: July 4th, 2012, 00:19
  3. Want to Exchange Exchange Qubee USb modem for Banglalion USB Modem
    By Akash434 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: May 19th, 2011, 10:22
  4. Want to Buy Want to buy a Banglalion modem
    By SP|WeRewOLF in forum Shop - Gadgets
    Replies: 26
    Last Post: February 6th, 2011, 13:06
  5. Closed banglalion modem
    By mr_08 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 3
    Last Post: September 30th, 2010, 01:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.21411 seconds with 14 queries.