User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Change from Wired to Wireless??

  1. #1
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Change from Wired to Wireless??

    i live in Mohammadpur
    i want to change my line provider desperately
    due to high and frequent speed fluctuations
    don't have BDCOM or Link3 in my area
    i was hoping to go Wireless with Qubee or Banglalion
    would that be feasible?
    i know nothing of wireless services in BD
    do they allow Torrents, DC++? are there speed fluctuations,etc.?
    help will be much appreciated through +rep
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  2. #2
    Member
    • shuvin's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte H55M-S2V
      • CPU:
      • intel i5 3.2GHz
      • RAM:
      • 2 gb ddr3
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • xfx 9500 gt
      • Display:
      • hp 15" and samsung 19" t series
      • Sound Card:
      • creative sumthing very old i dont remember the name
      • Speakers/HPs:
      • creative
      • Controller:
      • 1 xfx, 3-4 chinese cheap ones
      • Power Supply:
      • stock
      • Operating System:
      • windows 7 64bit
      • Comment:
      • gets the job done.
      • ISP:
      • link 3
      • Download Speed:
      • 80-90
      • Console:
      • 18
    shuvin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,065

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    my brother is using qubee 256kbps line, yes torrent works, and not much speed fluctuation

  3. #3
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Qubee is rock stable, and everything works.
    DC++ works, but no local speed, as you should already be aware of.

  4. #4
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Qubee is rock stable
    tell this to coldfire
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  5. #5
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Qubee is rock stable, and everything works.
    DC++ works, but no local speed, as you should already be aware of.
    but i could swear i saw some banglalion users in one of the hubs one time
    that is one major drawback
    got me thinking again whether to stick with wired connection
    is there anyway to bring Link3 or BDCOM in Mohammadpur?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  6. #6
    Member
    • shamir's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel 945 GCNL
      • CPU:
      • Intel Duel Core
      • RAM:
      • 2 GB
      • Hard Drive:
      • 160 GB
      • Graphics Card:
      • on board
      • Display:
      • Samsung SynC Master 550s
      • Sound Card:
      • Creative sound blaster live
      • Speakers/HPs:
      • Creative 5:1 Inspire, HeadPh: A4Tech & Cosonic
      • Keyboard:
      • A4tech
      • Mouse:
      • A4tech
      • Controller:
      • Genius, game khelte khelte bhainga falaisi :-P
      • USB Devices:
      • I hav 3 Pen Drives: 8 GB Transcend, 256 non branched and 128 Kingstone
      • UPS:
      • Previous: Micro, Now: Rahim Afroz
      • Operating System:
      • Win XP
      • ISP:
      • Now, Link3. Previously Smile Broadband
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    shamir's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Eskaton
    Posts
    431

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Try Xpress boradband. http://www.xpressbd.net They also have coverage at Mohammadpur. Check http://www.xpressbd.net/coverage.html

    I Heard their service is good.

  7. #7
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    afaik Hamilton uses SMILE & I'm not sure but I guess he lives in Mohammadpur!

  8. #8
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    Qubee is rock stable, and everything works.
    DC++ works, but no local speed, as you should already be aware of.
    Winty is Qubee Freak


  9. #9
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    tell this to coldfire
    さあね
    SBN Has issues with everything, It's been as stable as internet gets for me though.
    ( ゚∀゚)アハハ八八ノヽノヽノヽノ \ / \/ \
    Quote Originally Posted by super.gogeta View Post
    Winty is Qubee Freak
    Not quite, can't wait to ditch them, way too costly for the service they provide. It's just that I don't have anything available here.

  10. #10
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    You may take Link3 in Mohammadpur by Fiber Optic. One of my friend took it and he lives in Mohammadpur.

  11. #11
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by §µNnY View Post
    You may take Link3 in Mohammadpur by Fiber Optic. One of my friend took it and he lives in Mohammadpur.
    He'll have to line his own fiber, and it's still a matter of confusion if they'd provide it.
    Coldfire7 wanted to take it and promised to line his own fiber, yet they refused him.

  12. #12
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by §µNnY View Post
    You may take Link3 in Mohammadpur by Fiber Optic. One of my friend took it and he lives in Mohammadpur.
    i think they don't even have a switch or hub here
    they would have to stretch it all the way from Dhanmondi
    and why does everybody keep mentioning Coldfire7???
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  13. #13
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    i think they don't even have a switch or hub here
    they would have to stretch it all the way from Dhanmondi
    and why does everybody keep mentioning Coldfire7???
    he's on Qubee, that's why!

  14. #14
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    why does everybody keep mentioning Coldfire7???
    he's using qubee and for about a month, his net disconnects at least 10 times per hour.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  15. #15
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by CvP View Post
    he's using qubee and for about a month, his net disconnects at least 10 times per hour.
    God dammit!
    does anybody in BD provides reliable connection?
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  16. #16
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    God dammit!
    does anybody in BD provides reliable connection?
    ya, LINK3, BDCOM...these ISPs do provide a realiable connection. Make sure you take it from them directly & not via some distributor!

  17. #17
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Don't take Banglalion or Qubee!

    ---------- Post added at 03:12 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

    Quote Originally Posted by §µNnY View Post
    You may take Link3 in Mohammadpur by Fiber Optic. One of my friend took it and he lives in Mohammadpur.
    @§µNnY Tomar friend koi thake Mohammadpur e? Ar kon khan thekay Link3 nise?? Plz provide more details..

    ---------- Post added at 03:25 ---------- Previous post was at 03:12 ----------

    Quote Originally Posted by Wintereise View Post
    さあね
    SBN Has issues with everything, It's been as stable as internet gets for me though.
    ( ゚∀゚)アハハ八八ノヽノヽノヽノ \ / \/ \


    Not quite, can't wait to ditch them, way too costly for the service they provide. It's just that I don't have anything available here.
    SBN er issue nah issue QUBEE er! coz pura Dhakar Qubee user der aki problem hoitesay.
    Last edited by coldfire7; November 21st, 2010 at 04:18.

  18. #18
    Member
    • 's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P5KPL-AM
      • CPU:
      • Dual Core E5400
      • RAM:
      • Transcend + Kingston = 4 GB DDR2
      • Hard Drive:
      • 250 GB Hitachi Deskstar T7K250 + Samsung F3 500 GB
      • Graphics Card:
      • Built-In
      • Display:
      • AOC F22 22"
      • Sound Card:
      • Realtek
      • Speakers/HPs:
      • Creative Live 4.1/Logitech G35
      • Keyboard:
      • A4Tech
      • Mouse:
      • Delux
      • Power Supply:
      • Thermaltake Lite Power 400 Watts
      • Optical Drive:
      • BUSTED !
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB
      • UPS:
      • DigitalX 650VA
      • Operating System:
      • Windows 8 Pro x64
      • Comment:
      • Gave up on PC......at least for now
      • ISP:
      • IS PROS
      • Download Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Upload Speed:
      • Average: 24 Kbps
      • Console:
      • 16
    йЦммєя³¹'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    +23° 45' 10.07", +90° 23' 5.39"
    Posts
    1,932

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    §µNnY Tomar friend koi thake Mohammadpur e? Ar kon khan thekay Link3 nise?? Plz provide more details..
    yes i'd like to know that too Sunny
    01000010011000010111101001101001011011100110011101100001001000010010000100100001 001000000011101001010000

  19. #19
    Member
    • acE.Shanny's Gadgets
      • Motherboard:
      • ECS EliteGroup P45T-A Black edtion
      • CPU:
      • Intel Core 2 Q8400 2.66GHz
      • RAM:
      • 2*2GB 800bus DDR2 TRANSEND
      • Hard Drive:
      • 1TB+1TB+80GB
      • Graphics Card:
      • ATi Gigabyte HD5770 1GB GDDR5
      • Display:
      • 17" LCD
      • Sound Card:
      • Realtek built-in
      • Speakers/HPs:
      • A4Tech
      • Keyboard:
      • Logitech G19
      • Mouse:
      • SteelSeries Sensei
      • Power Supply:
      • 500W TT TR2
      • UPS:
      • 800VA Rahmia Afroz
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x86 [Alienware]
      • Comment:
      • 10/10
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 64kBps/128kBps
      • Upload Speed:
      • Half of Download Speed
    acE.Shanny's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh,
    Posts
    4,650

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Ami thik sure na je oi koii thake but you guys can call the Marketing Manager of Link3 01977773344. I hope it works.^^

  20. #20
    Forum Staff
    • coldfire7's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUSTeK P5QPL-AM
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7500 @ 3200MHz~ w/ TR TRUE Black 120
      • RAM:
      • Transcend JetRAM (2x2GB) 4GB 800MHz DDR2 Kit @ 875MHz~
      • Hard Drive:
      • [P] Samsung Spinpoint F3 500GB [S] 3x1TB, 1x2TB, 1x500GB
      • Graphics Card:
      • Zotac GTX960 AMP
      • Display:
      • Samsung SyncMaster S24A300B
      • Sound Card:
      • Schiit Fulla 2
      • Speakers/HPs:
      • Philips X2/27 + Shure SRH840
      • Keyboard:
      • Razer BW Ultimate 2013 MX Blue w/ O-Ring mod
      • Mouse:
      • Logitech MX518 (6 years+ running ^^) w/ QcK Heavy
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • UPS:
      • Apollo KS-1200F 2000VA
      • Operating System:
      • Windows NT 6.1
      • ISP:
      • Dual Homed Jinternets (http://beta.speedtest.net/result/6780327218.png)
      • Download Speed:
      • 10m+20m
      • Upload Speed:
      • 10m+20m
    coldfire7's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,872

    Default Re: Change from Wired to Wireless??

    Quote Originally Posted by йЦммєя³¹ View Post
    i live in Mohammadpur
    i want to change my line provider desperately
    due to high and frequent speed fluctuations
    don't have BDCOM or Link3 in my area
    i was hoping to go Wireless with Qubee or Banglalion
    would that be feasible?
    i know nothing of wireless services in BD
    do they allow Torrents, DC++? are there speed fluctuations,etc.?
    help will be much appreciated through +rep
    @йЦммєя³¹ BDCOM/Smile er line er jonney ai no tai kotha bolo 01678-031056 (Mr. Rafiq).

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Sale (New) XBox 360 wired controller (PC compatible)
    By Manzoor in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: October 8th, 2010, 15:32
  2. Replies: 6
    Last Post: September 17th, 2010, 18:00
  3. Sale (Used) Logitech Marble Mouse - 4-btn Trackball - Wired - PS/2, USB
    By Xanadu in forum Shop - Gadgets
    Replies: 4
    Last Post: April 10th, 2010, 19:10
  4. Want to Exchange Logitech RP2 for 360 Wired
    By aayman in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: September 13th, 2009, 00:59
  5. What In Wired Hell Is This?
    By CvP in forum Fun
    Replies: 13
    Last Post: March 23rd, 2009, 23:31

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.32463 seconds with 14 queries.