User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: How to play F1 2010 with Tunngle

  1. #1
    Member
    • master_tanjid's Gadgets
      • Motherboard:
      • HP-Intel HM65
      • CPU:
      • Intel Core i5 - 2410m @ 2.30GHz
      • RAM:
      • 4.00 GB Single-Channel DDR3
      • Hard Drive:
      • 640GB Western Digital WDC
      • Graphics Card:
      • AMD Radeon HD 6750m 1gb ddr5
      • Display:
      • Generic PnP Monitor ([email protected])
      • Sound Card:
      • Realtek High Definition Audio
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing
      • Optical Drive:
      • HP dvd rom
      • Operating System:
      • windows 7 premium 64bit
      • ISP:
      • Maxis Broadband
      • Download Speed:
      • 500
      • Upload Speed:
      • 200

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Jalan Gombak, Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    2,300

    Default How to play F1 2010 with Tunngle

    Joining a session
    -----------------
    1. Register at http://teknogods.com , download teknogods beta 17 and install.

    2. Run tunngle and join a F1 2010 network

    3. Run teknogods and click on "Automatic Mode (Client)"

    4. Run the game -> go to multiplayer -> lAN -> and search for a Session

    5. Press F12 before you join a session. You need to hear "working". If you hear nothing press it again or hold F12 for some seconds.

    6. Join the session and press F12 again till you hear "transport complete". If you hear nothing press it again or hold F12 for some seconds.

    7. Play and have fun


    Please note if you leave a session and you want to join another session you have to do step 5-7 again. If you forget one of the steps the game will just crash or
    you wont be able to join a session.


    Hosting a session
    -----------------

    1. Register at http://teknogods.com , download teknogods beta 17 and install.

    2. Start tunngle and join a F1 2010 network

    3. Start teknogods and click on "Automatic Mode (Host)"

    4. Run the game -> go to multiplayer -> lAN -> and create a session

    5. Wait for players and start the session


    Please note if you leave a session and you want to join another session you have to do step 5-7 again. If you forget one of the steps the game will just crash or
    you wont be able to join a session.

    Problem 1

    - You follow the steps but you dont hear "working" if you press f12.

    Reason: Your antivirus software deleted the teknogods.dll from your teknogods folder. Go to the teknogods folder and look if the teknogods.dll is still in this folder.
    If not you have to copy the teknogods.dll to this folder again. If you get a warning message from your antivirus software because of the teknogods.dll you should just ignore it.
    You can also put the teknogods.dll to the ignorelist of your antivirus software. You do not need to have the teknogods.dll to host a game but you need it to join a game.


    Problem 2

    - I use a router and i cant see any sessions


    Reason: The port on your router is closed. Open port 11155 for UDP.

    Video tutorials



    Tried this with hamilton... and it worked!! also played with foreign players but due to ping difference couldnt player it properly...
    Last edited by master_tanjid; October 16th, 2010 at 02:33.

  2. #2
    Member
    • ABDmaster's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel Media Series DP35DP
      • CPU:
      • Core2Extreme 3.0 GHz QX6850
      • RAM:
      • Transcend 2 GB DDR2 800MHz
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 + Western Digital 320GB Blue
      • Graphics Card:
      • ATi Sapphire HD4670 512MB
      • Display:
      • Asus 19" VW192T
      • Sound Card:
      • Built-in 7:1
      • Controller:
      • Logitech Rumblepad2
      • Power Supply:
      • ThermalTake 500W TR2
      • UPS:
      • Apollo 1000VA
      • Operating System:
      • Windows Vista SP2 32-bit
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 20 to 30
      • Upload Speed:
      • 40

    Join Date
    May 2008
    Location
    Uttara, Dhaka
    Posts
    513

    Default Re: How to play F1 2010 with Tunngle

    Tunngle ki Vista-XP problem kore Hamachi er moton?

  3. #3
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default Re: How to play F1 2010 with Tunngle

    Nope, I guess, cause F1 2010 requires XP Service Pack 3. And, succesfully played with RVxMunis.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-16 02-17-46-05.jpg 
Views:	40 
Size:	202.3 KB 
ID:	5527   Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-12 22-52-49-67.jpg 
Views:	32 
Size:	105.5 KB 
ID:	5528   Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-16 02-17-36-65.jpg 
Views:	30 
Size:	162.9 KB 
ID:	5529   Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-16 02-17-41-51.jpg 
Views:	35 
Size:	166.5 KB 
ID:	5530   Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-16 02-17-38-99.jpg 
Views:	33 
Size:	148.6 KB 
ID:	5531  

    Click image for larger version. 

Name:	F1_2010_game 2010-10-16 02-27-53-07.jpg 
Views:	32 
Size:	211.2 KB 
ID:	5532  

Similar Threads

  1. FIFA 10 Fifa 2010 World Cup 2010 Missing Teams patch
    By $hr in forum Older FIFA Games
    Replies: 0
    Last Post: July 2nd, 2010, 04:07
  2. GIGABYTE Gaming Contest 2010 at BCS ICT 2010
    By Ic3_STrik3R in forum Trash
    Replies: 17
    Last Post: January 24th, 2010, 22:38
  3. Replies: 194
    Last Post: January 24th, 2010, 14:06
  4. 2010 Movies Guide ! top movies coming in 2010 !
    By sadi_warhead in forum Movies & TV
    Replies: 3
    Last Post: December 14th, 2009, 17:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.14874 seconds with 15 queries.