User Tag List

Results 1 to 15 of 15

Thread: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

  1. #1

    Default Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Mafia 2 pc-te asche sunlam, but onak-e bollo game akhono problem dai. I called rifels square, thay said da xbox 360 version may come 2day or 2morrow. So kau jodi janen asche kina den let everybody kno. Ami w8 korbo for the xbox 360 version, roja rakhe atto crack dlownload and atto process korar stamin nai.

  2. #2

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Quote Originally Posted by muscle View Post
    roja rakhe atto crack dlownload and atto process korar stamin nai.
    Lol, crack khujar cheye rifles e giye game kine ana beshi kostokor...

  3. #3

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Na abar ki ki porlam, crash kore and crack valo na. Amneo amar basa not far from rifels. Ami jai lazy ajke sara din ghumaia silam, i better sleep till da fresh copy of ny platform comes out.

  4. #4

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Roja rakhen nai nishchoi ?

  5. #5

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Quote Originally Posted by Rion View Post
    Roja rakhen nai nishchoi ?
    ehhhhh. Ai jinis-ta na rakle nije-ke nije muslim bolate parbo na. Roja rakhe basi ghumamile roja halka hoia jai i kno, but still :S .Ar kalke ghum theke utheiii akta phone dibo rifels-e kalke jodi na aseeeee... kamne nije-re controll korbo jani na :\ . Ai game-ta khalar jonno ami almost 2years dhore w8 kortasi, ar kalke bair hobe boile ajke sob liabilities gula saira nisi, gym, study, saying frnds dat i would not go to their house for iftar. Ar kalke jodi na asheeeeeeee !!!! };(

  6. #6

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    I know that Crappia 2 will be an excellent game, but, to speak the truth, I wasn't waiting for this game at all personally! :mellow:
    I know it can't surpass Grand Theft Auto IV!

  7. #7
    Member
    • GalibZ's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Rampage V Edition 10 X99
      • CPU:
      • Intel Core i7 5820k
      • RAM:
      • 16gb Gskill Ripjaws
      • Hard Drive:
      • 250GB SSD Samsung EVO 850, 6 TB HDD (Toshiba 2tbx3)
      • Graphics Card:
      • ASUS ROG Strix GTX 1060
      • Display:
      • Asus MX229H 21.5 LED IPS
      • Speakers/HPs:
      • Microlab FC 720 2.1
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower XT 675W
      • USB Devices:
      • 500 GB WD & 2TB WD External
      • UPS:
      • 1200W Non-Brand
      • Operating System:
      • Windows 10 Anniversary Edition
      • Benchmark Scores:
      • Hate Benchmarking
      • Comment:
      • Phanteks Enthoo Pro Full Tower Casing.
      • ISP:
      • ICC Communications
      • Download Speed:
      • 1000 KB/s+
      • Upload Speed:
      • Unknown

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Mirpur
    Posts
    3,456

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Mafia 2 er final crack eshe porse for pc ... then why will u go for xbox360 ? well , if you don't have a decent pc .. then you should go for the xbox 360 version ....

  8. #8

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    u guys have played the game, can tell me weather it will run on not?

    4gb ddr2 ram
    nvidia 8500gt 1gb
    core2duo 2.67GHz.

    ---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

    Quote Originally Posted by Rion View Post
    I know that Crappia 2 will be an excellent game, but, to speak the truth, I wasn't waiting for this game at all personally! :mellow:
    I know it can't surpass Grand Theft Auto IV!
    Truly im a big fan of gta, but i also love mafia, the story of mafia 1 was so emotional so quit so peaceful &-l . But i could not finish da game. Honestly im getting a feeling that mayb it wont be as great as gta. Dont want to say nything direct before playing.

  9. #9

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Lol, rating to darun paise...

    And, yeah... apnar PC te cholbe.... but, maybe 'low' kore...

  10. #10

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    haha....datt ai sob rating-er bell ase? Rating dia ki korbo. Ar aita hoisa hoitasa tomar, ps3 mafia 2-e kono grass, motion blur, blood, cloth physic nai, aisob laksilam. To sob ps3 owner-ra aisa amare down disa LOL...haha....
    nyway kan 360 version kinbo i gues u got it already, ami GTA IV max-e khalte pari nai, so aita to ar bola lage na

  11. #11
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    360 is way to go if u want smooth experience.

  12. #12
    Member
    • faisal.amir.bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • ABIT IP35 Dark Raider
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo [email protected]
      • RAM:
      • 2GB Transcend AxeRam DDR-2 800+ @816MHz
      • Hard Drive:
      • 820GB (320GB Hitachi, 500GB Samsung)
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD5770 1GB DDR5 (Batmobile Cooler)
      • Display:
      • ASUS MS228H 1080p LED backlit
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 5.1
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5200 (5.1)
      • Controller:
      • XBOX 360 wired gamepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake TR2 600W
      • UPS:
      • Rahim Afrooz 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7x86
      • ISP:
      • Link 3
      • Download Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Upload Speed:
      • 180kBps [1.5Mbps]
      • Console:
      • 2
    faisal.amir.bd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,590

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    360 te ki physx ase?

  13. #13

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Quote Originally Posted by orodruinbd View Post
    360 te ki physx ase?
    ase ki na sure na...thakar kotha na cause 360 now uses ati gpu. But it will have all the realistic glass break, car crash, cloth movement bla bla bla. BTW graphics kamon? Kalkeo jodi na ase, ki je korbo bujtasi na. Akhon bujtasi how it felt when da console owners finished assasin's creed 2 for almost 2nd time and pc gamers-ra game 3month pore paisa

    ---------- Post added at 02:22 ---------- Previous post was at 02:19 ----------

    Quote Originally Posted by Rion View Post
    Lol, rating to darun paise...

    And, yeah... apnar PC te cholbe.... but, maybe 'low' kore...
    OOPS sorry ami bujte pari nai... I thought u were talking about my RED rating. NVM tao red kan bijla to

  14. #14
    Member
    • [email protected]'s Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z97x-UD3H-BK
      • CPU:
      • Intel Core i5 4690k OC to 4.5Ghz
      • RAM:
      • G Skill 16 GB DDR3 2200MHz
      • Hard Drive:
      • 256GB Samsung 850 Evo SSD + 2 TB WD Black
      • Graphics Card:
      • Asus Geforce 970 4GB
      • Display:
      • Asus 21.5 inch IPS monitor
      • Speakers/HPs:
      • Audioengine A2 plus Dayton 8 inch subwoofer
      • Keyboard:
      • Logitech K120
      • Mouse:
      • Logitech G500s
      • Controller:
      • Original Microsoft Xbox One wired controller
      • Power Supply:
      • EVGA G2 750W 80 plus Gold
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
    Tom@L's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    San Francisco, USA
    Posts
    6,495

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Quote Originally Posted by orodruinbd View Post
    360 te ki physx ase?
    physx diye ki hobe. Koytai ba game support kore physx and also how gud is the optimization too?

    i dont think 360 supports physx but sure na. Its processor shud b able to support it but i dont think they made it like dat due to nvidia sponsorship issues.

  15. #15

    Default Re: Mafia 2 xbox 360 version in BD?

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    physx diye ki hobe. Koytai ba game support kore physx and also how gud is the optimization too?

    i dont think 360 supports physx but sure na. Its processor shud b able to support it but i dont think they made it like dat due to nvidia sponsorship issues.
    saitai. Nvidia gpu thakle hoito akta chance silo. Tao they said realistic physic, akhon does dat means physX naki amnai ke jane.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2010, 23:25
  2. Replies: 31
    Last Post: August 22nd, 2010, 00:54
  3. Replies: 38
    Last Post: July 5th, 2010, 21:34
  4. Xbox 360
    By aayman in forum Shop - Gadgets
    Replies: 12
    Last Post: October 22nd, 2008, 00:13
  5. Xbox 360 controller "version"?
    By tofu in forum Others PC Hardware
    Replies: 2
    Last Post: August 6th, 2008, 05:55

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.27442 seconds with 14 queries.