User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Thread: GTA 4 Installation

  1. #1
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default GTA 4 Installation

    After 4.5 hours....... the installation of GTA 4 completed without any error.....but now i cant play the game cause, when i start it i got black screen but sounds works ok...i can hear the loading musics....but screen got black.....before patch same and after 1.0.6.0 patched got same thing......all games in my pc is working fine.....driver updated...

    Extra utility shob install kora ase....tarpor o choltese na...any solution?

    Dual core 2.0ghz
    Ati HD 4650 1 GB
    1 GB ddr2 ram
    win 7 and Xp sp3

  2. #2
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,027

    Default Re: GTA 4 Installation

    I guess the game needs more RAM. The amount(currently) installed in your system might be too low to even start the game!

  3. #3
    Member
    • Arif69's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H61 S2P B3
      • CPU:
      • Intel Core i3 2100
      • RAM:
      • G.SKILL Ripjaws X Series 8GB DDR3 1600 MHZ
      • Hard Drive:
      • Samsung 500 GB | Hitachi 1 TB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5
      • Display:
      • Dell E1910H 18.5 Wide Lcd
      • Sound Card:
      • VIA HD Audio Codec
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 4400 | Logitech S-150 | Sony MDR-ZX100
      • Keyboard:
      • Lexma LK7550P Slim
      • Mouse:
      • Logitech B100
      • Controller:
      • Generic Usb Joystick
      • Power Supply:
      • ITS 500 Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-224BB 24X
      • USB Devices:
      • Transcend Jetflash350 16 GB
      • Operating System:
      • Win 7 Ultimate 64 Bit | Ubuntu
      • ISP:
      • KS

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5,572

    Default Re: GTA 4 Installation

    Bro tumi tomar kono bondhur kas theke 1/2 gb ram niye ase tomar pcte lagaye dehona GTA 4e kono change hoi kina...................Zodi prob solve hoi tahole tomar pcr ram barao..........

  4. #4
    Member
    • Uchiha Obito's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P7H55M
      • CPU:
      • RAM:
      • ADATA XPG 1600MHZ 2GB + Twinmost Piano Black 2GB + 2GB = 5GB in Total
      • Hard Drive:
      • Samsung 1TB F1 32MB Cache || Western Digital External 160GB Speed edition HDD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte Geforce 560 Ti Oced Edition
      • Display:
      • SAMSUNG SA300B 21.5" 1080p Monitor For PC and LG 2043T 20" for PlayStaion 3
      • Sound Card:
      • Built in
      • Speakers/HPs:
      • Altec lansing VS series 2:1 Speaker For PC and Microlab for PlayStation 3
      • Keyboard:
      • Logitech G110 backlit gaming Keyboard
      • Mouse:
      • A4Tech X7
      • Controller:
      • 3 x XBOX 360 Controller and One Dualshock 3 and Some generic Controllers
      • Power Supply:
      • DELTA POWER 650 WATT with 89% efficiency with 56 amps available on +12V rails
      • Optical Drive:
      • 1 x Samsung DVD-RW
      • USB Devices:
      • Transcend 16GB JetFlash 700
      • UPS:
      • PC Power 1200VA for PC and OVO 600 VA for PlayStation 3
      • Operating System:
      • Windows 7 x64 + Linux x64
      • Benchmark Scores:
      • Didn't see till now.
      • Comment:
      • RIG OK and Console Awesome.
      • ISP:
      • BTCL ADSL 512kbps, 1mbps
      • Download Speed:
      • 60KB/s and 120KB/s
      • Upload Speed:
      • Secret
    Uchiha Obito's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Mymensingh, Bangladesh.
    Posts
    9,037

    Default Re: GTA 4 Installation

    3GB RAM with 32 bit windows XP SP3 would be sufficient.
    Because GTA 4 used to take only ~1300MB RAM.

  5. #5
    Member
    • Aunee's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P7H555
      • CPU:
      • Intel Core i5 760 8mb cash 2.80GHz OCed to 4.0GHz
      • RAM:
      • 4Gb + 4Gb DDR3 1333bus
      • Hard Drive:
      • Samsung 120gb ata + Samsung 500gb sata
      • Graphics Card:
      • Sapphire AMD 6670 GDDR5 1GB
      • Display:
      • 19inch Samsung SyncMaster 943 LCD
      • Speakers/HPs:
      • Panasonic 5:1
      • Keyboard:
      • A4 TECH multimedia combo keyboard
      • Mouse:
      • A4 TECH X6-20MD
      • Controller:
      • Sonic-IT PU-303 PS3/x-box 360 combo joypad
      • Optical Drive:
      • HP DVD-RW
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Not so good, but I still love it ^.^
      • ISP:
      • BTCL
      • Download Speed:
      • 2mbps
      • Upload Speed:
      • 1mbps
    Aunee's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    বলবো না!
    Posts
    194

    Default Re: GTA 4 Installation

    you need more ram.... need 2gb for xp and 3gb for win7
    খাই-দাই গান গাই, তাইরে নাইরে না!

  6. #6
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default Re: GTA 4 Installation

    Ok...guyz...im on it....

    ---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

    But.....ekta kotha....ami jei DVD dia install korsi oitar vitore kono crack chilo na.....setup 1a-2c porjonto kisu setup file and redist folder ase jekhane extra utility gula deya ase.......tomrao ki ei dvd dia install korso??

    ---------- Post added August 10th, 2010 at 02:40 ---------- Previous post was August 9th, 2010 at 13:00 ----------

    Guyz.......Problem Solved....

  7. #7
    Member
    • cyanid3's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi 760Gm p33
      • CPU:
      • Amd Athlon x4-640
      • RAM:
      • 4GB siliconpower DDR3
      • Hard Drive:
      • 540GB
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5
      • Display:
      • Philips 192EL2SB 18.5"
      • Sound Card:
      • Built In
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 2.1
      • Keyboard:
      • LOGIC waterproof + dustproof
      • Mouse:
      • A4tecH 2x
      • Controller:
      • VINYSON
      • Power Supply:
      • TT 500W
      • Optical Drive:
      • Liteon 24x Label Tag DVDRW
      • Operating System:
      • WIN 7 x86
      • Comment:
      • goriber pc
      • ISP:
      • LINK3
      • Download Speed:
      • 70
      • Upload Speed:
      • 60
      • Console:
      • 128
    cyanid3's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    West Panthapath.
    Posts
    780

    Default Re: GTA 4 Installation

    @hrishat
    bro do u have gta 4 installation files?

  8. #8
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default Re: GTA 4 Installation

    Quote Originally Posted by cyanid3 View Post
    @hrishat
    bro do u have gta 4 installation files?
    nah...eto din por ......but EFLC er dvd ta ase......

  9. #9
    Member
    • shopnochari's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-G41MCombo
      • CPU:
      • Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz
      • RAM:
      • A DATA 2GB 800 BUS+TEAM 2GB 800BUS
      • Hard Drive:
      • SAMSUNG 500GB SATA+Hitachi 160GB SATA
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD5670 1GB
      • Display:
      • Samsung SyncMaster 793DF
      • Speakers/HPs:
      • Creative SBS 245 + Cosonic CD 722MV
      • Keyboard:
      • FloraPC Multimedia Keyboard
      • Mouse:
      • A4 Tech MOP-70D
      • Power Supply:
      • VALUE TOP ATX 450W PSU
      • USB Devices:
      • A DATA COO3 4GB
      • UPS:
      • Power Guard
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate 64-Bit
      • ISP:
      • Qubee
    shopnochari's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    77

    Default Re: GTA 4 Installation

    Quote Originally Posted by hrishat View Post
    Ok...guyz...im on it....

    ---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

    But.....ekta kotha....ami jei DVD dia install korsi oitar vitore kono crack chilo na.....setup 1a-2c porjonto kisu setup file and redist folder ase jekhane extra utility gula deya ase.......tomrao ki ei dvd dia install korso??

    ---------- Post added August 10th, 2010 at 02:40 ---------- Previous post was August 9th, 2010 at 13:00 ----------

    Guyz.......Problem Solved....
    How did you solved this problem?
    ✔Verified Account:

    shopnochari

    © All rights Reserved.

    It's my life.....I wanna live it in my way!

  10. #10
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default Re: GTA 4 Installation

    Quote Originally Posted by shopnochari View Post
    How did you solved this problem?
    By reinstalling windows.....but amar mone hoise problem ta "Microsoft games for windows live" e chilo.....just try reinstalling Microsoft games for windows live.....tarporeo na hoile windows setup....

    *Microsoft games for windows live + Microsoft games for windows live Redistributable istall kora thakte hobe......

  11. #11
    Member
    • Ratul107's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61M s2p
      • CPU:
      • core i5 2400 3.1 ghz
      • RAM:
      • 2x2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 1TB + 1TB ext
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280X
      • Display:
      • samsung SA300 20" 1600X900
      • Sound Card:
      • built in
      • Keyboard:
      • generic
      • Mouse:
      • generic
      • Controller:
      • generic
      • Power Supply:
      • thermaltake smart power 550w
      • UPS:
      • 1000va
      • Operating System:
      • win 7 64 bit ultimate edition
      • Benchmark Scores:
      • Cpu 7.4 gpu 7.8 ram 7.6 hdd 5.9
      • Comment:
      • it's a mixed bag ... but gaming performance is satisfactory
      • ISP:
      • smilebd
      • Download Speed:
      • ~240kB/s
    Ratul107's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    dhaka
    Posts
    1,423

    Default Re: GTA 4 Installation

    guys i need some help.........
    i kept the bakeup for save games......but after windows reinstalling i cant access the saves...its says error in HDD......
    what do i do??? i played about 25hrs.......so i dont wanna start allover again.......
    and sorry for hijacking the thread...i didnt want to open another

  12. #12
    Member
    • Overlord's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI H77MA-G43
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770 under CM Hyper 103
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB 7200 RPM Sata III
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 970 OC Gaming 4G
      • Display:
      • ASUS VX229H IPS 21.5 LED
      • Sound Card:
      • Built in HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • MicroLab 2.1
      • Keyboard:
      • AutoKey Gaming
      • Mouse:
      • A4 Tech N-70FX
      • Controller:
      • USB Gamepad
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • Optical Drive:
      • Samsung 22X DVD RW
      • UPS:
      • Weli Power 800VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro x64
      • Comment:
      • Satisfied
      • ISP:
      • Antaranga
      • Download Speed:
      • 3 Mbps
      • Upload Speed:
      • 3 Mbps
    Overlord's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    3,245

    Default Re: GTA 4 Installation

    Quote Originally Posted by RAIDEN View Post
    guys i need some help.........
    i kept the bakeup for save games......but after windows reinstalling i cant access the saves...its says error in HDD......
    what do i do??? i played about 25hrs.......so i dont wanna start allover again.......
    and sorry for hijacking the thread...i didnt want to open another
    its ok....u r not hijacking ........backup diye kaj hobe na....u have to start a new game......karon Microsoft games for windows live er karone ei problem ta hoy...backup save games kaj kore na......same kahini hoisilo Resident evil 5 e.....then ami ar game ta kheli nai......but if it was GTA 4.....then i would be glad to start from the begining again....

  13. #13
    Member
    • Ratul107's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte h61M s2p
      • CPU:
      • core i5 2400 3.1 ghz
      • RAM:
      • 2x2gb ddr3 1333mhz
      • Hard Drive:
      • 1TB + 1TB ext
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280X
      • Display:
      • samsung SA300 20" 1600X900
      • Sound Card:
      • built in
      • Keyboard:
      • generic
      • Mouse:
      • generic
      • Controller:
      • generic
      • Power Supply:
      • thermaltake smart power 550w
      • UPS:
      • 1000va
      • Operating System:
      • win 7 64 bit ultimate edition
      • Benchmark Scores:
      • Cpu 7.4 gpu 7.8 ram 7.6 hdd 5.9
      • Comment:
      • it's a mixed bag ... but gaming performance is satisfactory
      • ISP:
      • smilebd
      • Download Speed:
      • ~240kB/s
    Ratul107's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    dhaka
    Posts
    1,423

    Default Re: GTA 4 Installation

    Quote Originally Posted by hrishat View Post
    its ok....u r not hijacking ........backup diye kaj hobe na....u have to start a new game......karon Microsoft games for windows live er karone ei problem ta hoy...backup save games kaj kore na......same kahini hoisilo Resident evil 5 e.....then ami ar game ta kheli nai......but if it was GTA 4.....then i would be glad to start from the begining again....
    ok.........then, i'll hav to start again sometime later

Similar Threads

  1. Warcraft + DotA Installation help plz...
    By AmareX in forum Warcraft III
    Replies: 7
    Last Post: May 7th, 2011, 02:35
  2. Win 7 After-Installation Problem
    By thekoRngear in forum Technical Support
    Replies: 11
    Last Post: January 9th, 2010, 22:51
  3. XP installation problem in laptop
    By shahriar in forum Technical Support
    Replies: 15
    Last Post: May 10th, 2009, 01:56
  4. Need Help about TV Card Installation >
    By Mad Monk in forum Technical Support
    Replies: 13
    Last Post: April 7th, 2009, 01:15
  5. GTA IV Installation Problem.. help me
    By CHR.Satiator in forum Sand Box
    Replies: 3
    Last Post: February 14th, 2009, 23:06

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25060 seconds with 14 queries.