User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: COD:-Advanced Warfare Lag and Lag and LAG!

  1. #1
    Member
    • ATypicalAssasin's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel WWh61
      • CPU:
      • Core i3 2120
      • RAM:
      • Crossair 2X3=6gb
      • Hard Drive:
      • 500gb
      • Graphics Card:
      • AMD HD7770 GHZ OC 1gb ddr5
      • Display:
      • Samsung Magic Eco 22 inch Full Hd
      • Speakers/HPs:
      • Beats by DR.DRE PRO
      • Keyboard:
      • Lexma
      • Mouse:
      • LogitechB100
      • Power Supply:
      • Thermaltake Litepower v3 500watt
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD writer
      • USB Devices:
      • Racing Car pendrive 2gb
      • UPS:
      • Prolink
      • Operating System:
      • Windows7 Ultimate 64bit
      • Comment:
      • Alhamdulillah
      • ISP:
      • Qubee
      • Download Speed:
      • 270kb/s
      • Upload Speed:
      • 20kb/s
      • Console:
      • 10
    ATypicalAssasin's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Venezia
    Posts
    433

    Default COD:-Advanced Warfare Lag and Lag and LAG!

    Experiencing some really annoying lags and stutter at call of duty advanced warfare.I used 3dm crack+update still no luck.
    Specs:-i3 2120 3.3ghz,
    Hd7770 1gb, 6gb ram
    I also tweaked the page file of C drive (min 5000 max 5500)
    No luck yet.Stutters.Regardless of what setting I play on,(low,med)it stutters!!
    Any help would be appreciated!

  2. #2
    Member
    • Ghost Riley's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H [Case: Thermaltake Commander GS-II black]
      • CPU:
      • Intel core i5 3470 @ 3.6Ghz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 10GB, @ 1600Mhz Dual Channel
      • Hard Drive:
      • Toshiba 2TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire RX480 Nitro+ 4GB
      • Display:
      • Dell S2216H IPS panel (1920X1080)
      • Sound Card:
      • Creative X Fi Titanium
      • Speakers/HPs:
      • Logitech Z506 5.1 Surround
      • Keyboard:
      • A4 TECH KR-85
      • Mouse:
      • Havit-MS736
      • Power Supply:
      • Antec Neo ECO 650M [80 PLUS BRONZE Certified]
      • Optical Drive:
      • Samsung SH-S223
      • USB Devices:
      • Transcend 32GB USB 3, Adata C906 32GB USB 3, Adata UV120 32GB USB 3
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • ochcham
      • ISP:
      • Alpha Broadway
      • Download Speed:
      • 130-150 KBps
      • Upload Speed:
      • 100-150 KBps
    Ghost Riley's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Narayangonj
    Posts
    425

    Default

    Quote Originally Posted by ATypicalAssasin View Post
    Experiencing some really annoying lags and stutter at call of duty advanced warfare.I used 3dm crack+update still no luck.
    Specs:-i3 2120 3.3ghz,
    Hd7770 1gb, 6gb ram
    I also tweaked the page file of C drive (min 5000 max 5500)
    No luck yet.Stutters.Regardless of what setting I play on,(low,med)it stutters!!
    Any help would be appreciated!
    My ram is 8GB, and Ram is used above 6.3GB during playing with r9 270 and i5 3470 . increase your ram

  3. #3
    Member
    • shafi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z170 gaming 7, apple macbook pro late 2013 retina/ apple ipad air/iPad pro 9.7 iPhone 7+
      • CPU:
      • CORE i7 6700K WITH coolermaster hyper 212 evo/intel haswell i7 2.3 ghz
      • RAM:
      • GSkill RipJaws v 3000 32gb ddr4/16 gb ddr3 1600 mhz on mac
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 evo 250gb+1tb+wd ezex 1tb, trancend 35t3 3 tb, Wd black 5tb, 950 pro, muskin 1tb
      • Graphics Card:
      • gigabyte gtx 1080 xtreme sli/ intel iris pro+ nvidia gt 750m 2gb gddr5
      • Display:
      • samsung ku 6290 4k uhd tv, Dell S2716DG
      • Sound Card:
      • Sound blaster zx
      • Speakers/HPs:
      • Akg k7xx,Samson sr 850, audio technica ath m50x, ,dt 990 pro, hd 598
      • Keyboard:
      • corsair vengeance k95 rgb
      • Mouse:
      • logitech g500s, g700s,g502,g402, deathadder chorma on razer goliathus speed edition
      • Controller:
      • ps4, xbox one controller
      • Power Supply:
      • corsair rm i 1000w
      • Optical Drive:
      • None
      • USB Devices:
      • 32 gb trancend, 64gb sandisk, 16gb kingston
      • UPS:
      • None
      • Operating System:
      • Windows 10 education, mac osx maverick 10.9.1
      • Benchmark Scores:
      • wei- cpu and ram-7.6 on stock, gfx-7.9
      • Comment:
      • thanks a lot to omnipotent creator(as a muslim allah) for my awesome rig, xbox one and ps4
      • ISP:
      • Teksavvy 60mbps unlimited
      • Download Speed:
      • 9.2MB/s
      • Upload Speed:
      • Don't upload
      • Console:
      • 128
    shafi's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,712

    Default

    Your 1gb vram might be a big issue here, cod aw is vram heavy and game usually laggs/shutters when vram becomes filled. So the gpu had to swap its processing files from system ram which is a lot slower and at that time gpu sits idle producing lags.

    - - - Updated - - -

    http://www.hardwarepal.com/call-duty-advanced-warfare-benchmark-performance/
    See cod aw uses over 3gb vram

    - - - Updated - - -

    http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,8.html

  4. #4
    Member
    • Juboraz's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 990fxa-gd65
      • CPU:
      • AMD fx8350
      • RAM:
      • 4gb+4gb(transcend and team)
      • Hard Drive:
      • WB Blue 1tb+Hitachi 320gb
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1050ti
      • Display:
      • Smasung 1600x900 panel
      • Mouse:
      • Logitech g402
      • Power Supply:
      • TT toughpower 650w

    Join Date
    May 2014
    Location
    Dhaka
    Posts
    150

    Default

    really?! I play cod aw with amd a4 4000,4gigs of ram nd hd 5670...although the cinematic loading screen takes around 10 mins to load but i can play the game lagless at low with a few settings at mid...

  5. #5
    Member
    • Hamilton's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte H97 Gaming 3
      • CPU:
      • Intel Core i7 4770 3.9Ghz
      • RAM:
      • 16GB DDR3 1600hz
      • Hard Drive:
      • 256GB Adata SSD + 2TB WD Blue + 1TB Samsung
      • Graphics Card:
      • Nvidia GTX 1070 FE 8GB
      • Display:
      • Asus VS228N 21.5" Full HD.
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Go PRO!
      • Speakers/HPs:
      • Genius GS 500V/ Steeseries Siberia V2/ Logitech Ultimate Ears 200.
      • Keyboard:
      • Roccat Arvo
      • Mouse:
      • Steelseries Sensei/ Roccat Taito mTw
      • Controller:
      • 2 Gamepads with no Analog Stick/XBOX 360 Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master GX 650W.
      • Optical Drive:
      • 500GB
      • Operating System:
      • Windows 7/ Linux
      • Benchmark Scores:
      • 3DMARK Score, X2151.
      • Comment:
      • ISP:
      • Smile, BD.COM
      • Download Speed:
      • 75KBPS(Variable)
      • Upload Speed:
      • 100+KBPS(Variable)
    Hamilton's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mohammadpur
    Posts
    3,293

    Default

    you need to disable cache spot shadows

Similar Threads

  1. Call of Duty: Advanced Warfare
    By anik_lc in forum FPS
    Replies: 214
    Last Post: January 25th, 2015, 03:45
  2. Call of duty advanced warfare STEAM multiplayer
    By pagla07 in forum Gaming Community of BD
    Replies: 0
    Last Post: November 6th, 2014, 23:48
  3. Sale (Used) Game Boy advanced
    By Raj_11 in forum Shop - Gadgets
    Replies: 6
    Last Post: February 25th, 2013, 21:36
  4. FIFA 09 advanced tactics
    By maniac in forum Older FIFA Games
    Replies: 6
    Last Post: August 9th, 2009, 20:59
  5. Advanced SystemCare™ PRO
    By dipanzan in forum Software
    Replies: 7
    Last Post: July 23rd, 2009, 21:53

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.17177 seconds with 14 queries.