User Tag List

Results 1 to 19 of 19

Thread: Dota 2 ping link3

  1. #1

    Default Dota 2 ping link3

    I get around 100ms ping in SG server.
    500ms in Australia Server.
    300-400 in eu server (east west)
    470-480 in Russia server.

    Isn't it ridiculously high? when i had local connection i used to get 60-70ms ping in Asia server and 200ms ping in europe. Is it normal for all link3 users or just me?

  2. #2
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Dust Devil View Post
    I get around 100ms ping in SG server.
    500ms in Australia Server.
    300-400 in eu server (east west)
    470-480 in Russia server.

    Isn't it ridiculously high? when i had local connection i used to get 60-70ms ping in Asia server and 200ms ping in europe. Is it normal for all link3 users or just me?
    No this is normal for Link3 users because of their shitty routing. Some users are lucky and still get ~60ms to SG servers, while unfortunate users like us get ~100ms and above. ._.

  3. #3
    Member
    • rabbyx7's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-B75M-D3H rev1.1
      • CPU:
      • Intel Core i3 3220 3.3ghz
      • RAM:
      • A-Data XPG 1600MHz DDR3 4x 2GB = 8GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital 500GB 7200rpm 3gb/s; Western Digital Cavier Blue 1TB; Transcend 500GB USB 3.0
      • Graphics Card:
      • SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 DUAL-X OC GHZ EDITION
      • Display:
      • Sony Bravia 32inch FULL HD LED; Asus VX229h 21.5 FULL HD IPS
      • Sound Card:
      • REALTEK HIGH DEFINITION
      • Speakers/HPs:
      • Thermeltek Esports Shock Spin Blazing Red
      • Keyboard:
      • MERCURY 8X00
      • Mouse:
      • SKYTECH
      • Controller:
      • Xbox One Wireless Controller
      • Power Supply:
      • Cooler Master V550 550W 80+ Gold
      • Optical Drive:
      • ASUS 18X DVD ROM
      • USB Devices:
      • Banglalion WIMAX
      • UPS:
      • APOLLO
      • Operating System:
      • Windows 7 64bit Ultimate
      • Benchmark Scores:
      • 5.9
      • Comment:
      • HAPPY :)
      • ISP:
      • Banglalion WIMAX
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 24KBPS
      • Console:
      • 16
    rabbyx7's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Dhaka
    Posts
    657

    Default

    just being curious, what is considered an acceptable ping for decent performance in DOTA?

  4. #4

    Default

    for dota upto 150-200 is ok but 100 isn't good for fps games.

    - - - Updated - - -

    Did u complained? i did they just said we r looking into it -_- if we all complain they might really do something i think. We rally shouldn't sit around and accept it

  5. #5
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Dust Devil View Post
    for dota upto 150-200 is ok but 100 isn't good for fps games.

    - - - Updated - - -

    Did u complained? i did they just said we r looking into it -_- if we all complain they might really do something i think. We rally shouldn't sit around and accept it
    I complained yesterday, same old same old reply. We are "working on it", "not an easy fix", "not possible at this moment" and all that bs.

  6. #6
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    It is an easy fix, except for the fact that they're cheap *ucks and use a single homed IIG that's only connected with Airtel for international connectivity.

    Ya, I'm a lol3 user now too.

  7. #7
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    It is an easy fix, except for the fact that they're cheap *ucks and use a single homed IIG that's only connected with Airtel for international connectivity.

    Ya, I'm a lol3 user now too.
    For an estimate how much would it cost to get that option? I mean from their side?

  8. #8
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    For an estimate how much would it cost to get that option? I mean from their side?
    It's an ongoing cost, bandwidth prices vary provider to provider.

    I don't know if they own Cybergate or not, but if they do -- being multi-homed to something immensely cheap like Hurricane Electric in Singapore can be had for as cheap as $5/mbit not including the transport cost. (This gets a lot cheaper if you have volume, I dunno how much they're transiting at present.)

    But, companies like 1Asia / [email protected] have pulled it off, so no reason for them to fail here.

    Failing that, there are other affordable (and far better) options like PCCW BTN/NTT reachable in Sg too. They cost more.

    But welp, everyone is interested in xcing to India and picking up the same shitty carriers -- namely Airtel / Tata (Both crap when judged as carriers on a global scale), but man is it cheap.

    @OP, man, you at least get 100. Most of us are suffering with 120/130 for ICMP packets, but in-game pings of 160/200.

    Some of us even get 300. This is all to Valve's SG servers.
    Last edited by Codex; November 13th, 2014 at 15:10.

  9. #9
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    It's an ongoing cost, bandwidth prices vary provider to provider.

    I don't know if they own Cybergate or not, but if they do -- being multi-homed to something immensely cheap like Hurricane Electric in Singapore can be had for as cheap as $5/mbit not including the transport cost. (This gets a lot cheaper if you have volume, I dunno how much they're transiting at present.)

    But, companies like 1Asia / [email protected] have pulled it off, so no reason for them to fail here.

    Failing that, there are other affordable (and far better) options like PCCW BTN/NTT reachable in Sg too. They cost more.

    But welp, everyone is interested in xcing to India and picking up the same shitty carriers -- namely Airtel / Tata (Both crap when judged as carriers on a global scale), but man is it cheap.

    @OP, man, you at least get 100. Most of us are suffering with 120/130 for ICMP packets, but in-game pings of 160/200.

    Some of us even get 300. This is all to Valve's SG servers.
    I really wish if someone educated these companies, but all they care about it is maximum profit.

  10. #10
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    I have two connection of lol3, with one SG ping is 60-70ms and with the other its 90-110ms for BF3/BF4

    They could not solve this issue for the last one year, thanks to their Cybersh!t.
    Last edited by @bhi; November 13th, 2014 at 15:22.

  11. #11
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    I have two connection of lol3, with one SG ping is 60-70ms and with the other its 90-110ms for BF3/BF4

    They could not solve this issue for the last one year, thanks to their Cybersh!t.
    I mean how did they give you the one with 60-70ms? I've complained for about a year, still they said it's not possible because all the users in your area's channel have to be changed. Did you take two separate connections? The last time I got 60ms was in 2013.

  12. #12
    Member
    • @bhi's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87X-UD3H
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Samsung 30nm 2x4GB
      • Hard Drive:
      • WD10EZEX 1 TB + Seagate 120GB
      • Graphics Card:
      • Gigabyte HD7950 3GB WF3
      • Display:
      • Samsung 20" LED BX-2035
      • Sound Card:
      • Creative SoundBlaster Z
      • Speakers/HPs:
      • Microlab Solo 7C
      • Keyboard:
      • Logitech K-120
      • Mouse:
      • Logitech mx518
      • Controller:
      • XBOX 360 wireless controller
      • Power Supply:
      • Seasonic X-650 km3 80+ Gold
      • UPS:
      • Luminous Solo 1200 VA
      • Operating System:
      • Windows 8.1 x64
      • ISP:
      • Link3 512kbps
      • Download Speed:
      • ~60
      • Upload Speed:
      • ~55
    @bhi's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    On My Chair
    Posts
    2,385

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    I mean how did they give you the one with 60-70ms? I've complained for about a year, still they said it's not possible because all the users in your area's channel have to be changed. Did you take two separate connections? The last time I got 60ms was in 2013.
    Unfortunately the 60ms connection is at my office
    I asked them to interchange with my home but they said it's not possible even though falls under the same control area.

  13. #13
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by @bhi View Post
    Unfortunately the 60ms connection is at my office
    I asked them to interchange with my home but they said it's not possible even though falls under the same control area.
    Yeah same thing in my case.

    Dhaka Fibre Net gives around ~70ms to SG servers, and it's cheap. You can try that out.

  14. #14
    Global Moderator
    • Codex's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus P8Z77-V
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770k
      • RAM:
      • G.Skill Sniper 2x8G (9-9-9-24 Kits)
      • Hard Drive:
      • Samsung 850 PRO 256G SSD, Geil 512G SSD, HDDs: 2TBx1, 1TBx1, 500Gx1, 165Gx1
      • Graphics Card:
      • Sapphire R9 280x (Dual-x edition)
      • Display:
      • Triple monitors: Samsung S24300B + Dell E2210 x2
      • Sound Card:
      • CEntrance DACport Slim
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598 / FLC 8s
      • Keyboard:
      • Thermaltek Challenger Pro
      • Mouse:
      • Logitech MX Master w/ Razer Goliathus Mid.
      • Controller:
      • Don't have one
      • Power Supply:
      • Inwin 750 watts w/ 80+ Bronze Certification
      • Optical Drive:
      • Asus DRW24B3ST
      • USB Devices:
      • 2TB Seagate External USB 3.0 drive
      • UPS:
      • Mercury 1.2KVA
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Benchmark Scores:
      • Over nine thousand!
      • Comment:
      • ISP:
      • AntBD + AmberIT Dual Homed
      • Download Speed:
      • ~ 1200 KB/s
      • Upload Speed:
      • ~ 1200 KB/s

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Under your bed.
    Posts
    7,983

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    I really wish if someone educated these companies, but all they care about it is maximum profit.
    It's not really lack of education (So I desperately, desperately hope...)

    Some poor NOC monkey probably has tried to bring up all of these points already and got told to gtfo. Corporate greed is something else

  15. #15
    Member
    • Rawkill's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asrock Z77 Extreme 6
      • CPU:
      • Intel Core i5 3570k @ 4.4Ghz/ Phanteks PH-TC14PE
      • RAM:
      • Kingston Hyper X Genesis 2 x 4GB
      • Hard Drive:
      • WD Blue 1TB x 2
      • Graphics Card:
      • MSI Geforce GTX 970 Gaming 4GB
      • Display:
      • Asus MX239H 23-inch IPS Monitor
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster ZX
      • Speakers/HPs:
      • Beyerdynamic DT770 Pro 80ohm, Oppo HA-2 Amp, FnD 6000U 5.1 Speaker
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • Logitech G502 Spectrum, Razer Goliath Speed Extended (Overwatch Edition)
      • Controller:
      • Logitech F510 Rumblepad
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 750W
      • Optical Drive:
      • Harry Potter (HP) DVD-RW
      • UPS:
      • Prolink 1000VA
      • Operating System:
      • Windows 7 SP1 64-bit
      • Comment:
      • Cooler Master HAF - X
      • ISP:
      • Dot Internet
      • Download Speed:
      • 550-600 KB/s
      • Upload Speed:
      • 200-2500 KB/s
    Rawkill's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dhaka
    Posts
    1,605

    Default

    Quote Originally Posted by dipanzan View Post
    Yeah same thing in my case.

    Dhaka Fibre Net gives around ~70ms to SG servers, and it's cheap. You can try that out.
    Kemne ?! Ami Dota, LoL khelle 100 niche jiboneo paina :'""(


  16. #16
    Forum Staff
    • dipanzan's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte Z87 HD3
      • CPU:
      • Intel Core i5 4670k
      • RAM:
      • Corsair Dominator 16GB 1600
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 128GB, Western Digital 1TB Blue, My Passport 2TB
      • Graphics Card:
      • HIS HD5850
      • Display:
      • Dell P2212H
      • Sound Card:
      • Asus Xonar DGx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser HD598
      • Keyboard:
      • Filco Majestouch 2 TKL Ninja Reds
      • Mouse:
      • Mionix Avior 7000, Steelseries XAI
      • Power Supply:
      • Corsair HX650 v2
      • Operating System:
      • Windows 8.1 Pro x64
      • ISP:
      • Link3 :: Linksys WRT54GL w/ DD-WRT
      • Download Speed:
      • 64-128KB/s
      • Upload Speed:
      • 64-128KB/s
    dipanzan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kalabagan, Dhaka
    Posts
    7,026

    Default

    Quote Originally Posted by Rawkill View Post
    Kemne ?! Ami Dota, LoL khelle 100 niche jiboneo paina :'""(
    Ami o to pai. Last time I got the 60ms routing was in 2013. It's almost 2015 now.



    Btw Garena te LOL khelle add: "dipanzan"

  17. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Codex View Post
    I don't know if they own Cybergate or not, but if they do -- being multi-homed to something immensely cheap like Hurricane Electric in Singapore can be had for as cheap as $5/mbit not including the transport cost. (This gets a lot cheaper if you have volume, I dunno how much they're transiting at present.)

    But, companies like 1Asia / [email protected] have pulled it off, so no reason for them to fail here.

    Failing that, there are other affordable (and far better) options like PCCW BTN/NTT reachable in Sg too. They cost more.

    But welp, everyone is interested in xcing to India and picking up the same shitty carriers -- namely Airtel / Tata (Both crap when judged as carriers on a global scale), but man is it cheap.

    @OP, man, you at least get 100. Most of us are suffering with 120/130 for ICMP packets, but in-game pings of 160/200.

    Some of us even get 300. This is all to Valve's SG servers.
    Is it coded in Hebrew .............WENT ABOVE MY PAY GRADE..............can you please summarize it.........

  18. #18
    Noblesse Oblige
    • CvP's Gadgets
      • Motherboard:
      • ASUS P8Z77 V Delux
      • CPU:
      • Intel Core i7 3770K @3.9GHz
      • RAM:
      • GSkill TridentX 2x8GB DDR3 @2400MHz
      • Hard Drive:
      • Crucial M4 256GB SSD; WD Caviar Black 2TB; Hitachi 250GB; Samsung S3 1.5TB; Hitachi 2TB
      • Graphics Card:
      • EVGA 980Ti 6GB
      • Display:
      • Samsung 17"+22"+22"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio <internal>
      • Speakers/HPs:
      • Creative Inspire 5:1
      • Keyboard:
      • Razer BlackWidow Ultimate
      • Mouse:
      • G7
      • Power Supply:
      • Seasonic X 850W 80Plus Gold
      • Optical Drive:
      • External DVD-RW
      • USB Devices:
      • Logitech Carl Zeiss Tessar HD 1080p Webcam
      • UPS:
      • Mercury 1500VA with Large Lead-Acid Battery
      • Operating System:
      • Genuine Windows 10 Pro
      • Comment:
      • Everything packed in a NZXT Phantom 820
      • ISP:
      • Link3/Amber IT
      • Download Speed:
      • 10000
      • Upload Speed:
      • 10000
    CvP's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Dhaka, Bangladesh
    Posts
    9,019

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    Is it coded in Hebrew .............WENT ABOVE MY PAY GRADE..............can you please summarize it.........
    Summary is keep bothering Link3 about it; tell your friends to do it too until they get annoyed enough to fix it.
    The abuse of greatness is when it disjoins remorse from power.
    Please do not PM me for support. You will NOT get a reply. Post in the relevant forum section.

  19. #19

    Default

    ya lets all keep complaining again and again ultill they really get annoyed. also last time i got 60 ms ping was in 2013

Similar Threads

  1. link3 1mb dedicated ping and lan speed
    By solid snake in forum Questions
    Replies: 0
    Last Post: October 5th, 2013, 20:35
  2. Replies: 1
    Last Post: September 26th, 2012, 02:05
  3. Replies: 1
    Last Post: June 3rd, 2012, 01:15
  4. Replies: 6
    Last Post: November 1st, 2011, 03:08

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.29255 seconds with 14 queries.