User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: 770 or 280x?

  1. #1
    Member
    • KING offspring's Gadgets
      • Motherboard:
      • H61
      • CPU:
      • i3-2100
      • RAM:
      • 8gb
      • Hard Drive:
      • 1.16tb
      • Graphics Card:
      • gtx 960 2gb
      • Mouse:
      • tt volos
      • Controller:
      • ps3
      • Power Supply:
      • TT 450w
      • UPS:
      • prolin650va
      • Operating System:
      • windows 10
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 256
      • Console:
      • 16

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    dhaka
    Posts
    207

    Question 770 or 280x?

    r9-280x-erche gtx770 better performence dae,
    but in paper physically 280x has more stuffed in it,(3GBvram-382bit, 2K processing unit,etC),
    and for da next gen console game dev are gonna game more games for mantle,
    soo future-e ki 280x gtx770-er che better performence dibe in new games??

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Chumma Khabba View Post
    r9-280x-erche gtx770 better performence dae,
    but in paper physically 280x has more stuffed in it,(3GBvram-382bit, 2K processing unit,etC),
    and for da next gen console game dev are gonna game more games for mantle,
    soo future-e ki 280x gtx770-er che better performence dibe in new games??
    Performance e 280x/770 kasakasi. But todays most of the games demanding more VRAM, 4GB Vram is standard right now, some flagships are coming with 8GB VRam (290x/290/GTX980/GTX970 8GB variance are coming this month). Sei hisabe a graphics card with 2GB VRAM will be a poor choice.
    Considering VRAM my vote will go to 280x.

  3. #3
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by Chumma Khabba View Post
    r9-280x-erche gtx770 better performence dae,
    but in paper physically 280x has more stuffed in it,(3GBvram-382bit, 2K processing unit,etC),
    and for da next gen console game dev are gonna game more games for mantle,
    soo future-e ki 280x gtx770-er che better performence dibe in new games??
    @Asir _R is right. But if you can somehow manage a GTX 770 4GB for 29K or less then the tables will turn. Right now in BD MSI GTX 770 2GB Twin Frozr is about the same price as Sapphire Tri-X 290 4 GB which makes it a far superior choice, unless you cannot live without physx.

    MANTLE WILL NOT BE USED FOR CURRENT GEN CONSOLE. Stop getting your hopes high.

  4. #4
    Member
    • KING offspring's Gadgets
      • Motherboard:
      • H61
      • CPU:
      • i3-2100
      • RAM:
      • 8gb
      • Hard Drive:
      • 1.16tb
      • Graphics Card:
      • gtx 960 2gb
      • Mouse:
      • tt volos
      • Controller:
      • ps3
      • Power Supply:
      • TT 450w
      • UPS:
      • prolin650va
      • Operating System:
      • windows 10
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 256
      • Console:
      • 16

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    dhaka
    Posts
    207

    Default

    Quote Originally Posted by mithun12ka4 View Post
    MANTLE WILL NOT BE USED FOR CURRENT GEN CONSOLE. Stop getting your hopes high.

    u sure man,
    and im using a i3-2100
    which card will get da least bottlenecked?

  5. #5
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by Chumma Khabba View Post
    u sure man,
    and im using a i3-2100
    which card will get da least bottlenecked?
    http://www.tomshardware.com/news/amd...1.2,24691.html
    http://gamingbolt.com/ps4-xbox-one-d...eady-available
    http://www.techpowerup.com/192552/am...-xbox-one.html

    Don't get anything less than R7 260X and I know R9 270X doesn't bottleneck on i3-3220 so you will be fine too. Though I have always wondered if i3s (later generations) will be able to handle R9 280 without lagging.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by mithun12ka4 View Post
    @Asir _R is right. But if you can somehow manage a GTX 770 4GB for 29K or less then the tables will turn. Right now in BD MSI GTX 770 2GB Twin Frozr is about the same price as Sapphire Tri-X 290 4 GB which makes it a far superior choice, unless you cannot live without physx.

    MANTLE WILL NOT BE USED FOR CURRENT GEN CONSOLE. Stop getting your hopes high.
    and it a sapphire draws more power and it requires 750 watt psu to be safe and sound.........so add the psu cost if you do not have one..and those who says it can run 600 psu or 650,just Google it..............many people kill their psu in that way..............sapphire tri-x card does consume power when it is on full load (sometimes)

  7. #7
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    and it a sapphire draws more power and it requires 750 watt psu to be safe and sound.........so add the psu cost if you do not have one..and those who says it can run 600 psu or 650,just Google it..............many people kill their psu in that way..............sapphire tri-x card does consume power when it is on full load (sometimes)
    There will be at max a 100 watt for of difference. A good 650 watt PSU is more than enough for Tri-x. People tend to buy PSU of bad quality. Even popular brands tend to make series of PSU of bad quality which can only supply 75% of this promised rating. For TF GAMING a good 550 watt PSU is needed. Price difference between a good 550 watt psu and 650 watt psu won't be more than 3K. And Tri-x will provide 10-20% better performance

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by mithun12ka4 View Post
    There will be at max a 100 watt for of difference. A good 650 watt PSU is more than enough for Tri-x. People tend to buy PSU of bad quality. Even popular brands tend to make series of PSU of bad quality which can only supply 75% of this promised rating. For TF GAMING a good 550 watt PSU is needed. Price difference between a good 550 watt psu and 650 watt psu won't be more than 3K. And Tri-x will provide 10-20% better performance
    most of the psu in bangladesh are not high quality........cs is the worst series of corsair.................but this tir-x even with good psu no one is safe cause it draws 320 watt alone and on load it exceeds 350................ @Taher furious can tell you more from his experience.................

  9. #9
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    most of the psu in bangladesh are not high quality........cs is the worst series of corsair.................but this tir-x even with good psu no one is safe cause it draws 320 watt alone and on load it exceeds [email protected]Taher furious can tell you more from his experience.................
    With a good (atleast Tier 2) 650 watt PSU its good. I have seen 650 watt Toughpower ran R9 290 tri-x with i7 920 at full load for 5 days a week just fine. I have not heard of any problem yet. A good 650 watt PSU can supply continuous ~550 watt at v12 rail.

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by mithun12ka4 View Post
    With a good (atleast Tier 2) 650 watt PSU its good. I have seen 650 watt Toughpower ran R9 290 tri-x with i7 920 at full load for 5 days a week just fine. I have not heard of any problem yet. A good 650 watt PSU can supply continuous ~550 watt at v12 rail.
    still you no one can be sure...i read many......there are threads even in tomshardware....though a 35AMph +v12 rail 650 watt is enough but still for that tri-x i won't take chances........upto the OP though ...............

  11. #11
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    still you no one can be sure...i read many......there are threads even in tomshardware....though a 35AMph +v12 rail 650 watt is enough but still for that tri-x i won't take chances........upto the OP though ...............
    Hell I would also not take chances with a 650 watt PSU, rated at 35 amp v12 rail (35x12=420 watts) That is be a crappy PSU. In fact I wouldn't couple that PSU with MSI 770 TF Gaming either. Which is why I suggested a 650 watt PSU rated 40+ amps at v12.

  12. #12
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    i knew you will open another thread.... just 3 threads for gpu discussion couldnt be enough for you


    at this moment games are very close to 2gb for 1080p, soon they will need more... but you have to acknowledge that now 280x can not provide maximum graphics in some games so even 3gb vram might not be enough.

    and i still cant get why amd released 285 with only 2gb vram, still cant get it,

    - - - Updated - - -

    @aayman please change his nick.. his name is inappropriate man... i know you know Bangla very well but just if you dont, his nick means 'kiss me maybe'?

  13. #13
    Member
    • mithun12ka4's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte B75M-D3H
      • CPU:
      • Intel Core i3-3220
      • RAM:
      • Transend 4x2 Gb 1600Mhz
      • Hard Drive:
      • Western Digital Caviar Blue 1TB, Samsung Spinpoint F3 500 GB and Seagate Barracuda 3TB
      • Graphics Card:
      • Sapphire Radeon HD 7790 OC Dual-X
      • Display:
      • LG 22" Class Widescreen LCD (W2243T)
      • Speakers/HPs:
      • FND 2.1
      • Keyboard:
      • A4-Tech ComfortKey KR-85
      • Mouse:
      • A4-Tech OP-620D USB
      • Controller:
      • Havit HV-G83
      • Power Supply:
      • Corsair VS450
      • ISP:
      • Mazeda

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    368

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    @aayman please change his nick.. his name is inappropriate man... i know you know Bangla very well but just if you dont, his nick means 'kiss me maybe'?
    I think "WANNA KISS???" is a better translation of his nick.

  14. #14

    Default

    i cant believe some one can use this types of Profile Name in a Gaming forum!
    Last edited by GLaDOS; November 11th, 2014 at 01:59.

  15. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post

    @aayman please change his nick.. his name is inappropriate man... i know you know Bangla very well but just if you dont, his nick means 'kiss me maybe'?
    he is not insulting anyone....i find your name offensive.......it reminds be furious 4

  16. #16
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    aayman please change his nick.. his name is inappropriate man... i know you know Bangla very well but just if you dont, his nick means 'kiss me maybe'?
    @Codex

  17. #17
    Member
    • KING offspring's Gadgets
      • Motherboard:
      • H61
      • CPU:
      • i3-2100
      • RAM:
      • 8gb
      • Hard Drive:
      • 1.16tb
      • Graphics Card:
      • gtx 960 2gb
      • Mouse:
      • tt volos
      • Controller:
      • ps3
      • Power Supply:
      • TT 450w
      • UPS:
      • prolin650va
      • Operating System:
      • windows 10
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 256
      • Console:
      • 16

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    dhaka
    Posts
    207

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post

    @aayman please change his nick.. his name is inappropriate man... i know you know Bangla very well but just if you dont, his nick means 'kiss me maybe'?
    aa ur not bangalii?? well ok about my name, it has two meanings basically
    1.wanna kiss?
    2.ull get a kiss.
    ...................................
    and well when i was lil some of my teachers used to say `chumma dibo=ill give u a kiss`,
    implying that do i want a beating?
    and i get alot of kills when im in dota..........................
    thus its a taunt.................

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by GLaDOS View Post
    i cant believe some one can use this types of Profile Name in a Gaming forum!
    aa well its my game-tag, i play by that name, and im here as a gamer,
    and id like to use my gammr name.
    Last edited by KING offspring; November 11th, 2014 at 21:41.

  18. #18
    Member
    • Fox Mulder's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA-Z77-D3H Rev 1.1 (Currently dead) | Intel DH55TC
      • CPU:
      • Core i5 3470 @ 3.8 Ghz (Currently not used) | intel Core i7 860 @ 3.3 GHz
      • RAM:
      • Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB
      • Hard Drive:
      • Western Digital Blue 1 Terrabyte
      • Graphics Card:
      • Sapphire HD 7950 Vapor-X OC With Boost 3GB GDDR5 || Gigabyte GTX 680 Windforce 4GB
      • Display:
      • Philips 191EL 19" LED @77 Hz
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Live! 24 Bit
      • Keyboard:
      • Corsair K70 RGB
      • Mouse:
      • A4Tech 2X Click
      • Power Supply:
      • Thermaltake Smart 650W Modular
      • Optical Drive:
      • Samsung DVD Writer
      • UPS:
      • Spark Power (!) 1200VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Build 10162
      • Comment:
      • It gets the job done!
      • ISP:
      • BracNet
      • Download Speed:
      • 1 Mbps
      • Upload Speed:
      • 1 Mbps
    Fox Mulder's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I don't live in a city.
    Posts
    5,183

    Default

    Why isn't this retarded douchebag banned yet? So far, all he has been doing is attacking members, and filling the forum with the same ridiculous topics time and time again. I'm requesting @aayman @Codex @dipanzan to ban him immediately, without further questions asked. Enough is enough.

  19. #19
    Member
    • KING offspring's Gadgets
      • Motherboard:
      • H61
      • CPU:
      • i3-2100
      • RAM:
      • 8gb
      • Hard Drive:
      • 1.16tb
      • Graphics Card:
      • gtx 960 2gb
      • Mouse:
      • tt volos
      • Controller:
      • ps3
      • Power Supply:
      • TT 450w
      • UPS:
      • prolin650va
      • Operating System:
      • windows 10
      • Download Speed:
      • 256
      • Upload Speed:
      • 256
      • Console:
      • 16

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    dhaka
    Posts
    207

    Default

    Quote Originally Posted by Fox Mulder View Post
    So far, all he has been doing is attacking members, and filling the forum with the same ridiculous topics time and time again.
    lol
    3 or 4 threads bout different gfx,
    and that y he wants me banned, lol

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Fox Mulder View Post
    So far, all he has been doing is attacking members, and filling the forum with the same ridiculous topics time and time again.
    attack of da titans

  20. #20
    Member
    • Mehedi3's Gadgets
      • Motherboard:
      • msi h77ma
      • CPU:
      • core i3 2100
      • RAM:
      • team 4gb
      • Graphics Card:
      • R7 260x
      • Power Supply:
      • TT 450 watt
      • Operating System:
      • Win 8.1

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    74

    Default

    ^lol
    Quote Originally Posted by Fox Mulder View Post
    Why isn't this retarded douchebag banned yet?
    Why so rude dude?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. psu for 280x
    By KING offspring in forum GPU
    Replies: 18
    Last Post: November 3rd, 2014, 14:32
  2. 280x cost?
    By KING offspring in forum GPU
    Replies: 2
    Last Post: October 28th, 2014, 04:50
  3. MSI R9 280X GAMING 3 GB benchmarked
    By Ghost Riley in forum News
    Replies: 10
    Last Post: October 27th, 2014, 13:23
  4. Want to Exchange GTX 670 for a radeon hd 7970 or r9 280x
    By caspianprince in forum Shop - General
    Replies: 20
    Last Post: September 16th, 2014, 21:28
  5. MSI R9 280X GAMING 3 GB benchmarked
    By Ghost Riley in forum Tech News
    Replies: 3
    Last Post: October 9th, 2013, 10:33

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.30637 seconds with 14 queries.