User Tag List

Results 1 to 14 of 14

Thread: WoW Server in Bangladesh

  1. #1
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default WoW Server in Bangladesh

    There should b a WoW server in Bangladesh...A lot of BD player used to play WoW...Bt there is no server of our own...BD gamers (WoW) raise ur voice.........

  2. #2
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    "Bangladesh" is over rated man. We have been livin a lie.

    Its Gods practical joke. I just paid VAT on my tuition man! Play WoW? We are still alive... and thats a big WoW man!

    I think we should just die before they start taxing on Oxygen consumption.

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  3. #3
    Member
    • solid snake's Gadgets
      • Motherboard:
      • gigabyte g41m
      • CPU:
      • core 2 quad
      • RAM:
      • 4 gb
      • Hard Drive:
      • 500 gb
      • Graphics Card:
      • ati 5770
      • Power Supply:
      • tt t2 rx
      • Operating System:
      • win 7
    solid snake's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    mirpur 10
    Posts
    3,141

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    lol @ kabir.

    @super g , i think that will be a bad idea.one of the most fun part of wow is , we got toplay with different people from all over the world.make new friends.a wow server with only bd people will be pretty boaring i say.besides having a high population is a must in any wow server.there maybe 200~250 bd people palyes wow. but we need lot more that that for a server to work perfectly.

  4. #4
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    thats pretty much true........bt when we got our own server many will b interested to play it............i thnk so...

  5. #5
    Member
    • AmareX's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte GA P35 DS3L All Solod Capasitor OCMaster
      • CPU:
      • Intel E5200 OCed 4 GHz + ASUS Silent square Cooler
      • RAM:
      • Apogee 4 GB DDR2 1066 bus at dual channel
      • Hard Drive:
      • 1000 GB Samsung
      • Graphics Card:
      • Built in
      • Display:
      • LG Flatron W1942S 19" wide 16:10 LCD
      • Sound Card:
      • Realtec 8 channel digital
      • Speakers/HPs:
      • Altec Lansing 2:1 + Razer Barracuda 5:1 Headphone
      • Keyboard:
      • A4tech GameMaster
      • Mouse:
      • Verbatim Rapier V2 3200 DPI Laser
      • Controller:
      • XFX XGear
      • Power Supply:
      • Thermaltake Toughpower 600W
      • Optical Drive:
      • Samsung DVDRW + Samsung DVDROM
      • USB Devices:
      • Transcend 4 GB Pendrive
      • UPS:
      • Sendon Extreme 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate x64
      • Comment:
      • I am satisfied :)
      • ISP:
      • GP
      • Download Speed:
      • 30
      • Upload Speed:
      • 30
    AmareX's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Between α and Ω.
    Posts
    3,034

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Quote Originally Posted by solid snake View Post
    lol @ kabir.

    @super g , i think that will be a bad idea.one of the most fun part of wow is , we got toplay with different people from all over the world.make new friends.a wow server with only bd people will be pretty boaring i say.besides having a high population is a must in any wow server.there maybe 200~250 bd people palyes wow. but we need lot more that that for a server to work perfectly.
    SS, is it possible to play in Bloodcraft with a avg 15KB broadband (I mean lagfree)? Also with G41 internal GFX?
    * বাংলাগেমার IRC Chat ব্যাবহার করুন, IRC খুব সামান্য ব্যান্ডউইথ ব্যাবহার করে।
    * কোন পোষ্ট ভাল লাগলে Rep+ দিয়ে পোষ্টারকে উৎসাহিত করুন।


  6. #6
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Get a 100 - 1000mbps dedicated connection and a good PC with mass storage. And you can make a WoW server at your home.

    PS. Don't play WoW if you have a life, please.



  7. #7
    Member
    • soul soccer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 Sniper B85
      • CPU:
      • Intel Core i5 4590
      • RAM:
      • Transcend 8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • 2x2TB HItachi HDD+ 120GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte R9 270X 4GB
      • Display:
      • Asus VX Series 22 Inch LED
      • Sound Card:
      • Builtin with Mobo
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5:1
      • Keyboard:
      • Thermaltake Prime
      • Mouse:
      • cooler master recon
      • Controller:
      • Logitech Chillstream
      • Power Supply:
      • Thermaltake SmartSE 530Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD RW+ Lenovo 22x ( external)
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • More than happy with it
      • ISP:
      • ICC Communication
      • Download Speed:
      • 400+ KBPS
      • Upload Speed:
      • 250+ KBPS
    soul soccer's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    everyone's heart
    Posts
    652

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    ya possible amarex...ami smile er bronze use kori(12-15KB)..ei line dia ami about 3 year jabot kheltasi...onek server e khelsi lagfree r BC te lagg koreina..

    @flame khelata je jevabe ney...ami study+job+dota+wow+adda shoboi kori...so amito lifeless hoi nai...


  8. #8
    Member
    • Flame's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI 880GMA-E35
      • CPU:
      • AMD Phenom II X6 1090T @ 3.2Ghz
      • RAM:
      • 2x4GB Transcend DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 2TB Hitachi 7200RPM
      • Graphics Card:
      • XFX AMD HD6850 1GB
      • Display:
      • LG Flatron W1953T 18.5"
      • Sound Card:
      • Realtek HD Audio
      • Speakers/HPs:
      • Creative | A4Tech
      • Keyboard:
      • Genius KB 101
      • Mouse:
      • Genius X Scroll
      • Controller:
      • Genius Maxfire
      • Power Supply:
      • Tt TR2 500W
      • Optical Drive:
      • ASUS DVD-RW
      • USB Devices:
      • ADATA 320GB External HDD
      • UPS:
      • Prolink somethingsomething
      • Operating System:
      • Windows 7 Ultimate (64-bit)
      • Benchmark Scores:
      • 5.9 | 7.7 (without HDD)
      • Comment:
      • BEST! :D
      • ISP:
      • Spark
      • Download Speed:
      • 45
      • Upload Speed:
      • 35
    Flame's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,457

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    No. You only count as lifeless when you play WoW, thats WoW's job.
    If you play Warcraft/Starcraft/Dota/Etc all day, it makes you cool.



  9. #9
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    now i m confused................

  10. #10
    Member kabir_sharif2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jamaica, New York
    Posts
    2,670

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Confution er kisu nie.. server thankle khelbe public. But 95% people will be frm our friend circle.. so ya boring hobe kisu din khelar por

    Its just [EB]. Not Elite B[a]stard or anything like that.

  11. #11

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Hei I used to play wow 2 years back, and I loved that a lot. But back at that time I did not have contact with any Bangladeshi players. It would be fun to have many friends in the same server lagfree (I used to play only at 4-6am, in other times I had 10000+ ping- Disaster ). In which server are you guyz playing? I guess I also need the burning crusade expansion to play now!

    Btw playing only with 200 something player would be boring....

  12. #12
    Member
    • soul soccer's Gadgets
      • Motherboard:
      • Gigabyte G1 Sniper B85
      • CPU:
      • Intel Core i5 4590
      • RAM:
      • Transcend 8 GB DDR3 1600
      • Hard Drive:
      • 2x2TB HItachi HDD+ 120GB Transcend SSD
      • Graphics Card:
      • Gigabyte R9 270X 4GB
      • Display:
      • Asus VX Series 22 Inch LED
      • Sound Card:
      • Builtin with Mobo
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 5:1
      • Keyboard:
      • Thermaltake Prime
      • Mouse:
      • cooler master recon
      • Controller:
      • Logitech Chillstream
      • Power Supply:
      • Thermaltake SmartSE 530Watt
      • Optical Drive:
      • Samsung 22x DVD RW+ Lenovo 22x ( external)
      • UPS:
      • Rahimafrooz 1000 VA
      • Operating System:
      • Windows 10 x64
      • Comment:
      • More than happy with it
      • ISP:
      • ICC Communication
      • Download Speed:
      • 400+ KBPS
      • Upload Speed:
      • 250+ KBPS
    soul soccer's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    everyone's heart
    Posts
    652

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Quote Originally Posted by eresh View Post
    Hei I used to play wow 2 years back, and I loved that a lot. But back at that time I did not have contact with any Bangladeshi players. It would be fun to have many friends in the same server lagfree (I used to play only at 4-6am, in other times I had 10000+ ping- Disaster ). In which server are you guyz playing? I guess I also need the burning crusade expansion to play now!

    Btw playing only with 200 something player would be boring....
    u need wow wrath of the lich king patch to play on maximum server..burning crusade era gone 2 years ago..
    try this http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors


  13. #13
    Member
    • gogeta's Gadgets
      • Motherboard:
      • Intel DG31PR/Laptop MB name janina -_-
      • CPU:
      • Intel Core 2 Duo E7400/Intel Core I7 2.26 Ghz
      • RAM:
      • 4 Gb DDR2 (Twinmos)/16 GB DDR3
      • Hard Drive:
      • Samsung 1 TB/256 GB SSD
      • Graphics Card:
      • Asus GTX 460/GTX 860m
      • Display:
      • Samsung 19"/Lenovo 15.6"
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD+ Realtek Built in 8 Channel Card
      • Speakers/HPs:
      • Microlab/Razer Kraken Pro 7.1 HP
      • Keyboard:
      • Asus Strix Tactic Pro Mechanical KB/CM Devastator Pro
      • Mouse:
      • A4Tech/Logitech G402/CM Storm Devastator
      • Controller:
      • Logitech 310/Xbox One Genuine Controller
      • Power Supply:
      • 500w ...Brand name ta dekhte hobe :s
      • Optical Drive:
      • Asus 24x DvD-Writer/Lenovo Portable DVD WR
      • USB Devices:
      • 16 GB Adata/2 TB WD Portable*2
      • UPS:
      • Dnt Have One
      • Operating System:
      • Win 7/Win 10 Home
      • Benchmark Scores:
      • Lawl...
      • Comment:
      • .........
      • ISP:
      • Chittagong Online Limited/Link3
      • Download Speed:
      • COL-70 KB (Peak) 180 KB (Off Peak)/Link3-128KB Flat
      • Upload Speed:
      • COL-180 KB (1.4 mbps)/Link3-128KB Flat
    gogeta's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Dalaran, Northend
    Posts
    760

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    i m having problem to access in http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors in order to download 3.3.3a patch....keu ki kosto kore patch er direct link or mediafire link dite parben.....better jodi torrent link paowa jae.....ami next week theke bloodcraft e regular hochi....as i ve to download wrath of the lich king first....

  14. #14

    Default Re: WoW Server in Bangladesh

    Quote Originally Posted by super.gogeta View Post
    i m having problem to access in http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors in order to download 3.3.3a patch....keu ki kosto kore patch er direct link or mediafire link dite parben.....better jodi torrent link paowa jae.....ami next week theke bloodcraft e regular hochi....as i ve to download wrath of the lich king first....
    I have to download wotlk, too. So does most of the BD players play in bloodcraft? What are the other servers?

Similar Threads

  1. HellCraft: Warcraft III Server for Bangladesh
    By Gamebhai in forum Warcraft III
    Replies: 37
    Last Post: November 1st, 2012, 12:23
  2. CoD 4 Zx Online COD4 Bangladesh server 24/7
    By rodiono in forum Call of Duty
    Replies: 105
    Last Post: June 3rd, 2012, 20:19
  3. Replies: 28
    Last Post: April 25th, 2012, 23:08
  4. UT 3 ut3 server in bangladesh
    By TAW_LegendaryHero in forum Unreal Tournament
    Replies: 14
    Last Post: June 20th, 2009, 05:30
  5. Knightonline 1299 server in bangladesh
    By rodiono in forum RPG
    Replies: 0
    Last Post: May 12th, 2009, 10:20

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.25692 seconds with 14 queries.