User Tag List

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: BDIX compatible.....

  1. #1

    Default BDIX compatible.....

    what is BDIX? How torrentbd works? How to make a torrent site like torrentbd/crazyhd? I am confused about BDIX and how i can make it work in my site? Any information will be of great assistence
    Last edited by slayer420; October 31st, 2014 at 05:20.

  2. #2
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    what is BDIX? How torrentbd works?




    How to make a torrent site like torrentbd/crazyhd?




    I am confused about BDIX and how i can make it work in my site? Any information will be of great assistence

    bangladesh internet exchange is kind of like lan connection between isps... isps use common gateways so when 2 people exchanging data using smile/l3/dot internet, instead of sending data to singapore or elsewhere and receiving from there why not just keep the b/w here in BD?



    i probably dont know that



    lets assume you have a domain name saying slayer420.com... then you have to have link3 or smilebd to get real ip+bdix... then host that server for that domain in your pc.
    edit: this information is probably wrong, see posts below

    also... if you dont have domain name you can still transfer file to other bdix users at high speed(you need realip/public ip). you have to use hfs or other filesharing software... then give your friends your ip. friends will enter the ip port in their browsers.

    high speed file sharing works even if you dont have realip. you just need p2p softwwares like skype... but in that way friends can not enter your ip in browsers.
    Last edited by furiousTaher; November 2nd, 2014 at 19:04.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    bangladesh internet exchange is kind of like lan connection between isps... isps use common gateways so when 2 people exchanging data using smile/l3/dot internet, instead of sending data to singapore or elsewhere and receiving from there why not just keep the b/w here in BD?



    i probably dont know that



    lets assume you have a domain name saying slayer420.com... then you have to have link3 or smilebd to get real ip+bdix... then host that server for that domain in your pc.

    also... if you dont have domain name you can still transfer file to other bdix users at high speed(you need realip/public ip). you have to use hfs or other filesharing software... then give your friends your ip. friends will enter the ip port in their browsers.

    high speed file sharing works even if you dont have realip. you just need p2p softwwares like skype... but in that way friends can not enter your ip in browsers.
    thank you bro

  4. #4
    Member
    • virus_bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B150M Mortar
      • CPU:
      • core i5 6400 2.70 GHZ
      • RAM:
      • 8.00 GB Dual Team
      • Hard Drive:
      • 1 TB Western Digital Green
      • Graphics Card:
      • sapphire R9 260X OC (2 GB)
      • Display:
      • 19" Asus vw198T LCD
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative cambridge
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Fortrex 600w
      • Operating System:
      • Windiws 7 64 bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 50 KB
      • Upload Speed:
      • 40 KB
    virus_bd's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    630

    Default

    To create a site like tbd or crazy you need a open source torrent tracker source code which u will get very easily. But you need a Dedicated server or at least very good VPS to host your torrent tracker. A dedi will cost at least 3000 to 5000 tk monthly. this is very basic setup you need. It is do not required that you need to be a engineer but learning some thing is must to maintain, upgrade and customizing your site.
    A VIRUS WHICH HAS NO DEFINITION



  5. #5
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    @virus_bd bd te bdix supported dedicated ke host kore?

  6. #6
    Member
    • virus_bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B150M Mortar
      • CPU:
      • core i5 6400 2.70 GHZ
      • RAM:
      • 8.00 GB Dual Team
      • Hard Drive:
      • 1 TB Western Digital Green
      • Graphics Card:
      • sapphire R9 260X OC (2 GB)
      • Display:
      • 19" Asus vw198T LCD
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative cambridge
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Fortrex 600w
      • Operating System:
      • Windiws 7 64 bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 50 KB
      • Upload Speed:
      • 40 KB
    virus_bd's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    630

    Default

    Bangladesh a actually oi dhoroner server nai ja torrent traker jonno dorkar. r ja ase oigula most expensive only for big corporate company. some best dedi hosts are: OVH, 1&1 host, i forgot the other names there are some others but officially they will not support torrent tracker on your their host .
    A VIRUS WHICH HAS NO DEFINITION



  7. #7
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    torrentbd ki tahole karo basay host kora?

  8. #8
    Member
    • virus_bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B150M Mortar
      • CPU:
      • core i5 6400 2.70 GHZ
      • RAM:
      • 8.00 GB Dual Team
      • Hard Drive:
      • 1 TB Western Digital Green
      • Graphics Card:
      • sapphire R9 260X OC (2 GB)
      • Display:
      • 19" Asus vw198T LCD
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative cambridge
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Fortrex 600w
      • Operating System:
      • Windiws 7 64 bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 50 KB
      • Upload Speed:
      • 40 KB
    virus_bd's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    630

    Default

    No. It is hosted on foreign dedi server and server server load is very high on torrentbd so the server cost is also very expensive.
    A VIRUS WHICH HAS NO DEFINITION



  9. #9
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    I think everyone is missing a point here. To make torrents BDIX compatible, you don't have to do anything extra other than just make and run a private tracker. Even torrents from IPTorrents or Piratebay would get BDIX speed if multiple peers are seeders of that torrent use BDIX uncapped ISP.

    Basically, you just have to run a private torrent tracker, and only allow users who have BDIX connected and uncapped ISP to sign up. The actual tracker could be hosted anywhere in Earth, or maybe even Mars or Jupiter if you could get internet connection and electricity there.

  10. #10
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by aaz_swapnil View Post
    Basically, you just have to run a private torrent tracker, and only allow users who have BDIX connected and uncapped ISP to sign up. The actual tracker could be hosted anywhere in Earth, or maybe even Mars or Jupiter if you could get internet connection and electricity there.
    got it... so i was wrong
    @slayer420

  11. #11
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    got it... so i was wrong
    Before there was TBD and other local trackers, we used to use our static IP as trackers and added it to any foreign torrent so that we could download the file together at a higher speed.

  12. #12
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by aayman View Post
    Before there was TBD and other local trackers, we used to use our static IP as trackers and added it to any foreign torrent so that we could download the file together at a higher speed.
    You mean "Add Peers"?

  13. #13
    Forum Staff
    • aayman's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI X370 Gaming Pro
      • CPU:
      • Ryzen 1700 @3.7GHz (H100i v2)
      • RAM:
      • 2x8GB Trident Z 3600Mhz
      • Hard Drive:
      • 960 EVO 250GB + SanDisk SSDX 960GB + 1TB WD Black
      • Graphics Card:
      • EVGA 1070 FTW
      • Display:
      • ASUS PG279Q + Dell U2312HM
      • Sound Card:
      • Creative Sound Blaster Zx
      • Speakers/HPs:
      • Sennheiser PC350SE + Phillips SPH9500
      • Keyboard:
      • CM QuickFire Stealth
      • Mouse:
      • FinalMouse Scream One | Logitech G403
      • Controller:
      • Steam Controller
      • Power Supply:
      • Corsair AX850
      • Operating System:
      • Windows 10 1703
      • ISP:
      • AmberIT
    aayman's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    13,791

    Default

    Quote Originally Posted by aaz_swapnil View Post
    You mean "Add Peers"?
    No, an actual tracker in this format: http:\\youriport\announce. You have to enable it from the advanced settings first.

  14. #14
    Member
    • Swapnil's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus Sabertooth Z77
      • CPU:
      • Intel Core i5 2500K @ 4.2GHz Turbo
      • RAM:
      • 16 (4x4) GB TwinMOS DDR3 1333MHz
      • Hard Drive:
      • 160GB Hitachi Deskstar 7K160, 1TB WD Caviar Blue
      • Graphics Card:
      • MSI GTX 550-TI
      • Display:
      • 20inch 900p LCD (Samsung SyncMaster P2050)
      • Sound Card:
      • ASUS Xonar Essence STX
      • Speakers/HPs:
      • Shure SRH750DJ / JVC-HAS400B
      • Keyboard:
      • Tt eSPORTS Commander
      • Mouse:
      • Logitech G402 Hyperion Fury
      • Power Supply:
      • Seasonic M12II-750 EVO
      • Optical Drive:
      • Asus DRW-24B3ST crossflashed to LiteON iHAS-524B
      • USB Devices:
      • Do pendrives count?
      • UPS:
      • PowerTree 1250VA
      • Operating System:
      • Windows 10 Pro 64bit
      • Comment:
      • Old, but works.
      • ISP:
      • Plusnet Inc.
      • Download Speed:
      • 875 kB/s
      • Upload Speed:
      • 875 kB/s
    Swapnil's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Chittagong
    Posts
    1,279

    Default

    Quote Originally Posted by aayman View Post
    No, an actual tracker in this format: http:\\youriport\announce. You have to enable it from the advanced settings first.
    Oh, didn't know that. I used to do same with 4 people with Banglalion + LAN, with add peer option. This could've been a lot helpful at that time....

  15. #15
    Member
    • virus_bd's Gadgets
      • Motherboard:
      • MSI B150M Mortar
      • CPU:
      • core i5 6400 2.70 GHZ
      • RAM:
      • 8.00 GB Dual Team
      • Hard Drive:
      • 1 TB Western Digital Green
      • Graphics Card:
      • sapphire R9 260X OC (2 GB)
      • Display:
      • 19" Asus vw198T LCD
      • Sound Card:
      • Onboard
      • Speakers/HPs:
      • 2:1 Creative cambridge
      • Keyboard:
      • A4 Tech
      • Mouse:
      • A4 Tech
      • Power Supply:
      • Fortrex 600w
      • Operating System:
      • Windiws 7 64 bit
      • ISP:
      • Link3
      • Download Speed:
      • 50 KB
      • Upload Speed:
      • 40 KB
    virus_bd's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dhaka
    Posts
    630

    Default

    Yes. what aayman said can also be done. But in case of tbd your should only add the tbd global announce.

    A VIRUS WHICH HAS NO DEFINITION



  16. #16

    Default

    Quote Originally Posted by aayman View Post
    Before there was TBD and other local trackers, we used to use our static IP as trackers and added it to any foreign torrent so that we could download the file together at a higher speed.
    do not understand.............can u elaborate it?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by virus_bd View Post
    No. It is hosted on foreign dedi server and server server load is very high on torrentbd so the server cost is also very expensive.
    bro do you have any idea about the cost? can u tell me the cost please?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by virus_bd View Post
    No. It is hosted on foreign dedi server and server server load is very high on torrentbd so the server cost is also very expensive.
    to bangladeshe host kora jabe naH?

  17. #17
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    do not understand.............can u elaborate it?

    example
    100.200.200.100: portnumber

    edit: wait i didnt know that tactics either we use add peer
    Last edited by furiousTaher; November 2nd, 2014 at 19:03.

  18. #18

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    example


    edit: wait i didnt know that tactics either we use add peer
    and what is this for?
    Last edited by slayer420; November 2nd, 2014 at 21:51.

  19. #19
    Member
    • furiousTaher's Gadgets
      • Motherboard:
      • Asus z170p || Asus p8 P67m pro
      • CPU:
      • i7 6700k || i5 2400
      • RAM:
      • 2 x Ripjaws 8gb 3200C16D 16GVKB || (Transcend 4gb + Adata 4gb) 1333
      • Hard Drive:
      • Evo 850 250gb + Toshiba 2tb || WD 500gb blue
      • Graphics Card:
      • Zotac gtx 1060 amp || Sapphire r7 260x 1GB
      • Display:
      • Asus vx229h ||Samsung 21.5" S22A300B
      • Sound Card:
      • Xonar dgx
      • Speakers/HPs:
      • Microlab 223 || AltecLansing VS2621 + a4tech hs100
      • Mouse:
      • a4tech x7
      • Power Supply:
      • Adata HM 850w || Thermaltek 600 TR2 S
      • Optical Drive:
      • Asus dvd writer 24x max
      • USB Devices:
      • Phantom 240 red/black || Vatyn 664b (Tyrannosaurus)
      • UPS:
      • Power guard 1200va
      • Comment:
      • :D
    furiousTaher's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dhaka
    Posts
    8,151

    Default

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post
    and what is this for?
    wrong quote actually sorry

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by slayer420 View Post

    to bangladeshe host kora jabe naH?
    according to him you don't need to, you can host in us servers, or mars/pluto

    and of course you can always host a website on your pc provided that you have a public ip and BANDWIDTH

  20. #20

    Default

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    wrong quote actually sorry
    you do not have to..there is nothing wrong bro.....thing is i do not know about it so i got confused

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Taher furious View Post
    according to him you don't need to, you can host in us servers, or mars/pluto

    and of course you can always host a website on your pc provided that you have a public ip and BANDWIDTH
    hashailen bro haha...to ki korbo?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. What Motherboard compatible i5-3450 processor?
    By ahasanali2005 in forum Technical Support
    Replies: 12
    Last Post: July 22nd, 2014, 02:02
  2. Replies: 6
    Last Post: July 20th, 2014, 04:21
  3. PCIe compatible GPU for G41M Combo
    By Ahmad_Saki in forum GPU
    Replies: 32
    Last Post: February 23rd, 2014, 15:37
  4. Compatible printer toners
    By REVx in forum Help - General Shopping
    Replies: 0
    Last Post: May 14th, 2012, 14:50
  5. Sale (New) XBox 360 wired controller (PC compatible)
    By Manzoor in forum Shop - Gadgets
    Replies: 5
    Last Post: October 8th, 2010, 15:32

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Page generated in 0.31095 seconds with 14 queries.